Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Μαύρη Κυριακή των εκλογών: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

26 Μαΐου 2019 11:30
Ζώδια: Μαύρη Κυριακή των εκλογών: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε την Παρασκευή στο Πρωινό και έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιο ζώδιο κάνει νέα σχέδια;

Η αστρολόγος έκανε τις αναλυτικές της προβλέψεις και μίλησε για το Σαββατοκύριακο των εκλογών -όπως και η Άση Μπήλιου- αλλά και για τους Διδύμους που κάνουν νέα σχέδια!

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τις αναλυτικές προβλέψεις:

Ζώδια και σχέσεις: Δεν φαντάζεστε τι τρελαίνει έναν Δίδυμο στο κρεβάτι!

Μήπως είσαι Δίδυμος ή έχεις σχέση με Δίδυμο; Τότε σίγουρα ξέρεις από πρώτο χέρι πως οι Δίδυμοι λατρεύουν τα πειράματα στο κρεβάτι.

Και όσο υπέρ των πειραμάτων είναι στο σεξ τόσο απλοί, ήρεμοι και κατασταλαγμένοι είναι σε ό,τι αφορά τις σχέσεις

Οι Δίδυμοι είναι μεγάλοι θαυμαστές του σεξ και έχοντας δοκιμάσει ένα σωρό διαφορετικές στάσεις καταλήγουν πάντα σε κάποιες που τους αρέσουν πολύ, δοκιμάζοντας όμως πάντα και νέες στάσεις, στην εξερεύνησή τους να βρούνε στο κρεβάτι κάτι διαφορετικό που θα τους συναρπάσει εξίσου.

Είτε τα έχεις με Δίδυμο, είτε είσαι εσύ η ίδια Δίδυμος θα πρέπει σιγά σιγά να συνηθίσεις στην ιδέα των ακροβατικών στο σεξ. Οι ακροβατικές στάσεις αρέσουν σε όλους ανεξαρτήτως φύλου.

Αυτά είναι τα ζώδια που αλλάζουν διαρκώς διαθέσεις!

Αυτά είναι τα ζώδια μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή τους... στη στιγμή! Πώς γίνεται να το καταφέρνουν αυτό και να μην ενοχλεί κανέναν;

Ποια είναι τα ζώδια που δεν είναι σταθεροί χαρακτήρες;

Βαριούνται εύκολα, μιας και το μαυλουδάκι τους, τρέχει πιο γρήγορα κι από τη σκιά τους! Αλλάζουν επομένως διάθεση, όχι από νάζι, αλλά από ανάγκη. Προσαρμόζονται στο κάθε λεπτό που περνάει με διαφορετικό τρόπο! Δεν είναι απίστευτοι;

Υδροχόοι:

Σχεδόν για τον ίδιο λόγο με τους Διδύμους. Επεξεργάζονται γρήγορα τις ιδέες στο μυαλό τους και σχεδόν απροειδοποίητα, μπορεί να γίνουν από ζεστοί, κρύοι και τούμπαλιν. Ο Υδροχόος, δεν το κάνει για να σε πικάρει, αλλά γιατί πολύ απλά, αν δεν είναι ευχαριστημένος με κάτι… τον έχασες! Άλλαξε γνώμη κι εξαφανίστηκε!

Ιχθύες:

Ο Ιχθύς είναι εσωστρεφής, αλέθει πολλά συναισθήματα και σκέψεις μέσα του, αλλά επειδή δεν εκφράζεται πάντα φανερά (με λόγια), σχεδόν απροειδοποίητα, μπορεί να σου φανεί (δώσε βάση στην λέξη "φανεί") ότι άλλαξε γνώμη. Εσύ μπορεί να μην το πάρεις χαμπάρι, αλλά ο Ιχθύς να ουρλιάζει μέσα του, κι έτσι, παρά να σκάσει σε κάτι που δεν του πηγαίνει, αλλάζει διάθεση, κι από χαρούμενος μπορεί να γίνει εξαιρετικά σοβαρός και βαρύς!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share