Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποιο ζώδιο πρέπει να προσέξει σήμερα; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Αναλυτικές προβλέψεις!

24 Μαΐου 2019 10:52
Ποιο ζώδιο πρέπει να προσέξει σήμερα; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Πολλά πρόκειται να σας απασχολήσουν αυτό το μήνα, αλλά πιο αισθητά θα είναι τα οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό φροντίστε να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις και τα πικρά σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα γεγονότα θα τρέχουν γρήγορα και θα προβληματιστείτε έντονα από κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο. Αποφύγετε απογοητεύσεις, καθώς ψυχολογικά και συναισθηματικά δε θα είστε σπουδαία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε μια σχέση να χαλάσει. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, απλά οι άλλοι σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην ενδώσετε με καυγάδες σε εκείνους που θα σας προκαλέσουν, γιατί συναισθηματικά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ: Ένας από τους στόχους σας θα δυσκολέψει αρκετά, ενώ μια επαγγελματική σας υπόθεση θα ματαιωθεί και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική. Κινηθείτε προσεκτικά στις δουλειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε ανάγκη από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα, αλλά είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσετε. Προσέξτε με ποιους κάνετε παρέα και μην αναμιχθείτε σε σχόλια.

ΖΥΓΟΣ: Δε χρειάζεται να απομονωθείτε από ανθρώπους που χρειάζεστε να παραμείνουν στη ζωή σας. Μην αγχώνεστε για μια κατάσταση που ξέρατε εξ’ αρχής ότι θα είναι δύσκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια ή να δώσετε υποσχέσεις. Προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις, υποχρεώσεις που δε θέλετε να θυμάστε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να φτιάξετε την ψυχολογική σας κατάσταση, ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο και να απαλλαγείτε από ακατάλληλους συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιθέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προς το παρόν είναι να ανεχτείτε την αψυχολόγητη συμπεριφορά των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά, δε σημαίνει ότι πρέπει να είστε εριστικοί και ανυπόμονοι.

ΙΧΘΥΣ: Μια σειρά από γεγονότα θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο της ζωής σας. Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με ένα οικογενειακό πρόσωπο.

oroskopos.gr

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου;

Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 24 Μαΐου!
ΚΡΙΟΣ Θα έχετε μία καλή ιδέα για αυτά που θα πρέπει να κάνετε γι'αυτό οργανωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ Τα πόδια σας θα είναι σταθερά στο έδαφος σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ Αργότερα μέσα στη μέρα, η ενέργεια σας είναι πιο κατάλληλη για εργασιακά ζητήματα και προσπάθειες να αναρριχηθείτε επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Βάλτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις σε μια σειρά και χειριστείτε οποιοδήποτε ερωτικό ζήτημα το πρωί, όταν η ενέργεια σας σας κάνει δεκτικούς.

ΛΕΩΝ Ένας απογευματινός περίπατος ή μια γρήγορη έξοδος μετά τη δουλειά θα σας φέρει σε επαφή με μερικά καινούργια, χαριτωμένα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Είναι μια μέρα που θέλει από εσάς παραπάνω από το 100% σας!

ΖΥΓΟΣ Το μέλλον θα είναι πιο συναρπαστικό από όσο περιμένετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σήμερα είναι μια τέλεια μέρα για να δείτε τη ζωή θετικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ Δεν είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ηρθε η στιγμή να ρίξετε μια ματιά στα βαθύτερα συναισθήματα σας και να αφήσετε μερικά να αναδυθούν στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μην βιάζεστε. Ευτυχώς η σωστή προετοιμασία θα σας ανταμείψει με επιτυχία.

ΙΧΘΕΙΣ Σχεδόν ξοδευτήκατε στις ανάγκες των άλλων αυτές τις μέρες.
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share