Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγικές εξελίξεις για 2 ζώδια: Μπήλιου, Λεφάκης, Πατέρα, Λεούση, Παγιατάκη προειδοποιούν!

Τεράστια προσοχή!

21 Μαΐου 2019 13:04
Τραγικές εξελίξεις για 2 ζώδια: Μπήλιου, Λεφάκης, Πατέρα, Λεούση, Παγιατάκη προειδοποιούν!

Το Athensmagazine.gr για ακόμα μια μέρα σας έχει τις προβλέψεις των 5 κορυφαίων Ελλήνων αστρολόγων για τα 12 ζώδια! Τι μας περιμένει;

Πάμε να τους δούμε αναλυτικά:

Κώστας Λεφάκης

Κριός

Μετά την πρόσφατη Πανσέληνο έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ζημιές που προκλήθηκαν τον προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε στις εξελίξεις που παρουσιάζει η αισθηματική σας ζωή αλλά και γενικότερα το πόσο σας επηρεάζουν τα γεγονότα. Θα αντιμετωπίσετε επιτυχώς θέματα που χρονίζουν και που σας υποχρέωσαν να φερθείτε διπλωματικά, για να μη χάσετε τα κεκτημένα σας. Φανείτε ρεαλιστές στα ερωτικά σας χωρίς να αιφνιδιάζεστε με αλλαγές ή πιέσεις που δέχεστε.

Ταύρος

Η εβδομάδα μετά την Πανσέληνο θα σας οδηγήσει σε αναθεωρήσεις σχέσεων, θα παρασυρθείτε από τα εκφραστικά σας μέσα με ιδιαίτερες συνέπειες, ενώ άλλοι θα ζήσετε ένα δυνατό αιφνίδιο έρωτα που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Αποφύγετε τις αντιφάσεις, τις ασυνήθιστες ασχολίες και τις ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Δεν είναι περίοδος να πάρετε αποφάσεις ούτε να ξεκινήσετε πολέμους. Το θάρρος και η αντοχή θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μήκος της εβδομάδας.

Δίδυμοι

Χαρακτηριστική και για εσάς αυτή η περίοδος, δεν θα λείψουν τα περιοριστικά και μερικά απρόβλεπτα γεγονότα, ωστόσο θα μπορέσετε σταδιακά να βελτιώσετε τις συνθήκες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από δύσκολη θέση ή θα διαλευκάνουν προσωπικές και άλλες υποθέσεις σας. Ενδεχομένως κάποιοι να απογοητευτείτε από την εξέλιξη μιας δουλειάς ή την παρέμβαση τρίτων σε μια επαγγελματική σας προοπτική. Διατηρήστε σε καλή κατάσταση την σχέση με τον εαυτό σας και την ψυχική σας γαλήνη.

Καρκίνος

Θα αμφισβητήσετε την σκοπιμότητα πολλών πραγμάτων, θα καταπιεστείτε από την εργασία σας και θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τα οικογενειακά σας θέματα. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε δημιουργικά τις ανασφάλειες από μια πιθανή αλλαγή στην εργασία και μην φανερώνετε τις προθέσεις, ή την στρατηγική σας σε ακατάλληλα άτομα. Οικονομικά θα υπάρξουν λύσεις και διευθετήσεις που σας ικανοποιούν και σας προφυλάσσουν από κάποιες συνέπειες μιας δικής σας αντικανονικότητας. Καταπολεμήστε το άγχος και τις ανικανοποίητες τάσεις σας.

Λέων

Οι περιστάσεις θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και το ψυχικό σας σθένος. Η εβδομάδα, παρότι θα ξεκινήσει λίγο δύσκολα στην πορεία της όμως θα βοηθήσει τις επιδιώξεις σας και θα δώσει ευκαιρίες ερωτικής κατάκτησης. Οι αντιθέσεις σε άλλους τομείς της ζωής σας δεν θα λείψουν όπως και η υποχρέωση να δώσετε μια μάχη προκειμένου να φτάσετε σε ένα σκοπό που έχετε βάλει. Συν τοις άλλοις, φροντίστε άμεσα όλες τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Παρθένος

Δοκιμάζονται οι επιδιώξεις σας, καθώς το κλίμα στην εργασία και αλλού αλλάζει και εσείς επιστρατεύεστε σε μια ατμόσφαιρα εμπόλεμη και δύσκολη με την εντολή να τα καταφέρετε. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και επιμεληθείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους με προτεραιότητα σε αυτές που θεωρούνται τυπικές και αναγκαίες. Ιεραρχήστε τις ανάγκες και τις σκοπιμότητες σας ! Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας σε στιγμές έντασης!

Ζυγός

Γίνετε πιο επινοητικοί την ώρα που αλλάζουν αιφνίδια τα προγράμματα σας και μην ρισκάρετε σε σχέσεις και σε συνεργασίες που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα αιτήματα σας. Σε περίπτωση επίσης ενός ατυχούς γεγονότος μην βιαστείτε να εξασκήσετε κριτική ή να πάρετε μια παράτολμη απόφαση. Κάποιοι επιδιώκετε το ακατόρθωτο και μπορεί να απογοητευθείτε. Εκτονώστε το απόθεμα της εσωτερικής σας ενέργειας με σωστό τρόπο, υπερασπίζοντας κυρίως ότι αφορά την εργασία και την καριέρα σας.

Σκορπιός

Ο άξονας σπίτι εργασία είναι εκείνος που θα σας ταλαιπωρήσει και θα σας αιφνιδιάσει. Σημαντικά γεγονότα θα ενσκήψουν που θα σας υποχρεώσουν να αναθεωρήσετε και να αναπροσαρμόσετε την θέση σας. Ένα περιστατικό θα δοκιμάσει τα αισθήματά σας για έναν άνθρωπο και ένα αιφνίδιο έξοδο θα σημαδέψει τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, για το οποίο, καλό θα ήταν να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Έχετε υπομονή και εμπιστοσύνη στο ερωτικό σας ένστικτο.

Τοξότης

Επηρεάζεστε περισσότερο από αυτά που συμβαίνουν στο έμψυχο περιβάλλον σας, καθώς δεν αρνείστε να βοηθήσετε εκείνους που σας το ζητούν. Αισθηματικά το κλίμα βελτιώνεται και ευνοείστε οι ελεύθεροι στις αναζητήσεις σας. Οικονομικά, όλα εξαρτώνται από την οργάνωση και την εργατικότητά σας. Επιμεληθείτε τις λεπτομέρειες ενός καινούριου σχεδίου σας. Αποφύγετε ευθύνες που δεν αντιστοιχούν ούτε στα καθήκοντα, ούτε στις διαθέσεις σας!

Αιγόκερως

Αναλάβετε πρωτοβουλίες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Είναι καλό να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, χωρίς όμως να ξεπεράσετε τα όρια που είναι αποδεκτά στους χώρους που σας αφορούν. Αισθηματικά φροντίστε να καλύψετε αυτά που σας εκθέτουν και αποφύγετε να είστε εριστικοί ή εγωιστές, όταν το δίκαιο δεν είναι με το μέρος σας. Όσο και αν σας δυσκολεύουν οι οικονομικές αποφάσεις, δεν θα τις αποφύγετε.

Υδροχόος

Φροντίστε να κινηθείτε δυναμικά και μεθοδικά ταυτόχρονα. Διατηρήστε ένα σταθερό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, αναπτύσσοντας τους μηχανισμούς σας υπέρβασης εμποδίων που δεν θα λείψουν. Ελέγχετε τον εγωισμό σας όμως, αλλά εκφράστε την γενναιοδωρία σας στην ερωτική και στην κοινωνική σας ζωή. Υπομονή όταν κάποια γεγονότα δοκιμάζουν την υπομονή και την αντοχή σας! Ένα σχέδιο σας ενδέχεται να ματαιωθεί και ένας στόχος σας να γίνει ανέφικτος, αν δεν εκφραστούν σωστά και κατάλληλα!

Ιχθύες

Μια δόση ταλαιπωρίας θα υπάρξει στην ερωτική σας ζωή ενώ μια πίεση και αδιέξοδη κατάσταση θα εγκλωβίσουν για λίγο τα οικονομικά σας. Καλό θα είναι να συνειδητοποιήσετε την αιτία των δυσκολιών σας και να βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από τους υπαρξιακούς φόβους που αυτές οι δυσκολίες σας δημιουργούν. Επίσης, νομικές υποθέσεις και δύσκολες συναλλαγές πρέπει να αντιμετωπιστούν κατάλληλα και έξυπνα.Ταξίδια, μετακινήσεις και σπουδές καλό θα είναι να προσεχτούν ιδιαίτερα, αν θέλετε να είναι αποδοτικά.

Άντα Λεούση

Τα Ζώδια της ημέρας, για 21 Μαΐου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Οι συνεχείς αναδρομές σε καταστάσεις του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν μόνο αν θα είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να μάθετε μέσα από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να αναζητάτε καινούριες ιδέες αφού οι μικρές και καθημερινές ατυχίες σας έχουν κουράσει. Για να καταξιωθείτε χρειάζεται να καταβάλετε ακόμα πιο σκληρή προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο προγραμματισμός που έχετε κάνει αρχίζει να αποδίδει και οι ξαφνικές ιδέες που έχετε αποδεικνύουν πως πια έχετε μπει για τα καλά σε ένα νέο δρόμο εξέλιξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή ο ερωτικός σας τομέας δείχνει να είναι αρκετά ευάλωτος, πρέπει να δείτε πιο προσεκτικά τι συμβαίνει ώστε να μην κάνετε άλλα απατηλά όνειρα.

ΛΕΩΝ: Έχετε πάψει πια να ενδιαφέρεστε τόσο για την καθημερινότητά σας και αυτό που σας απασχολεί πιο έντονα είναι να βρείτε ένα τρόπο για να αποφύγετε να δημιουργήσετε σαθρές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε αναγκασμένοι να βάλετε σταθερά θεμέλια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς πολλές από αυτές περνούν δύσκολες στιγμές και η οικογένειά παίρνει μια άλλη διάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Η αλλαγή στα εργασιακά σας σχέδια θα είναι δημιουργική και δεν πρέπει να καταβληθείτε από τις εσωτερικές σας φοβίες. Όμως, μην περιμένετε θαύματα στο να ξεπεράσετε καταπιεστικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να αποδεχθείτε το σύντροφό σας όπως είναι, πρέπει πρώτα να αποδεχθείτε τον εαυτό σας και να τολμήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που τρέφετε χρόνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοινωνικά και επαγγελματικά δείξτε προσοχή και επιμέλεια, ώστε περιπέτειες και ελπίδες για το μέλλον σας να μην έχουν αναπόφευκτες απώλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιο σημαντικό γεγονός ή κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα σας προβληματίσει έντονα και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τα σχέδιά σας ή ακόμα και να αλλάξετε μια συμμαχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια αγκάθια που υπάρχουν στις σχέσεις σας με τους άλλους και στα οικονομικά σας πλάνα σας προβληματίζουν. Αφήστε κατά μέρος τις υπερβολές και δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

ΙΧΘΥΣ: Προετοιμαστείτε για ένα μελλοντικό νέο ξεκίνημα στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως χρειαστεί να δώσετε μια μάχη για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για το πόσο θα επηρεάσει ο Ήλιος στους Διδύμους τα υπόλοιπα ζώδια! Από σήμερα ξεκίνησε ο μήνας των Διδύμων και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και προειδοποίησε τους υπόλοιπους!

Η Άση Μπήλιου βρέθηκε στην εκπομπή "Στην Φωλιά των ΚουΚου" και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για όλα τα ζώδια!

Αλλάζει το πλανητικό σκηνικό σήμερα και ο Ερμής που κυβερνά το ζώδιο του Διδύμου θα φέρει ατυχήματα! Η σύνοδος Ερμή Ήλιου είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός που θα προκαλέσει μικροατυχήματα για αυτό θα πρέπει να είναι όλοι προσεχτικοί!

Ο Ερμής έχει να κάνει με την επικοινωνία και την καθημερινότητα!

Δείτε πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά στα παρακάτω βίντεο:

Λίτσα Πάτερα

Τρίτη σήμερα και η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε για ακόμα ένα Πρωινό στην Φαίη Σκορδά και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν και ποια όχι; Η Λίτσα Πατέρα ήταν ξεκάθαρη και αναφέρθηκε στα 2 ζώδια που θα έχουν λίγο πιο δύσκολες ώρες και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στα παρακάτω βίντεο:

Βίκυ Παγιατάκη

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Βίκυ Παγιατάκη στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV!

Την 21η περνάμε στο ζώδιο των Διδύμων και ξεκινούν να γιορτάζουν το ζώδιό τους τα «διδυμάκια» του ζωδιακού. Την ίδια ημέρα ο Ερμής μετακινείται στο ίδιο ζώδιο, θέση που θα κρατήσει έως τις 4 Ιουνίου.

Ας θυμηθούμε την παροιμία που λέει «Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει» και αυτό αφορά περισσότερο Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Οι Δίδυμοι θα μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα τα... χούγια του. Κρύψτε καλύτερα τα «μυστικά» στον έρωτα. Δείτε στο βίντεο τις προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για όλα τα ζώδια:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share