Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Ταύρο, by MagicF’Ariel!

Η Magic F' Ariel προειδοποιεί!

21 Μαΐου 2019 09:03
Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Ταύρο, by MagicF’Ariel!

Ζώδια σήμερα: Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και καθυστερημένα, αποφάσισα να γράψω για την Αφροδίτη στον Ταύρο, γιατί ότι και να λέμε είναι ένα πολύ ευχάριστο αστρολογικό γεγονός, για αρκετές ψυχές εκεί έξω!

Ανήσυχο το βρίσκω το σύμπαν πολύ, αφού ο Ουρανός έχει τρελά κέφια, φέρνει το απρόβλεπτο και παρατηρεί τις αντιδράσεις μας και γελά! Ακόμα και ο Άρης είναι ορεξάτος, θέλει να αράξει λίγο ο πονηρούλης, να τη δει ρομαντικά τη δουλειά, οπότε είναι συνεργάσιμος ο ατιμούλης!

Και επειδή είναι οι εποχές μυστήριες, είμαστε επιφυλακτικοί σε θέματα σχέσεων και δεν αφήνουμε τη καρδιά μας εύκολα να αγαπήσει!

Να όμως που ποτέ κανείς δε θα μας ρωτήσει για αυτό, αν είναι να προκύψει το μοιραίο, θα προκύψει στην αρχή ως ένα αθώο φλερτ, με αμέτρητες πονηρές ματιές, που προκαλούν τον έρωτα και τον πόθο! Στη πορεία ή σβήνει όλο αυτό πολύ ξαφνικά, ή φουντώνει και γίνεται Αγάπη! Και τότε μπορούμε να μιλάμε για εκείνο το μαγικό το συναίσθημα, που κυριεύει το μυαλό και το σώμα μας και δε φεύγει ποτέ!

Το ιδανικό είναι να εκπληρωθούν οι επιθυμίες μας, αν και τις περισσότερες φορές, είναι τέτοια τα εμπόδια που δε το επιτρέπουν! Εκεί η Αγάπη κοιμάται.. Μαραζώνει και πέφτει σε λήθαργο τρελό! Εκεί απλά προσμένει εκείνο το μαγικό το κάλεσμα, που θα της πει.. «Τι κάνεις εκεί; Κοιμάσαι; Η Αγάπη σε περιμένει..»!

Και εδώ έρχεται ο Ουρανός.. ! Πω πω αναστάτωση..

φιλάκια..

Κριός
Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι ένα γεγονός που ποτέ δε σας ταιριάζει, οπότε μη περιμένετε το διάστημα αυτό τρελές αγάπες και λουλούδια! Κάποιους σας βοηθά να τα βρείτε με το ταίρι σας, κάποιους όμως όχι και τόσο! Το Φεγγάρι η αλήθεια είναι πως έφερε νευράκια και ερωτικά καβγαδάκια, αφού όσο να’ναι ο σκοπός του είναι να ξεσκεπάσει κάθε τι που σας ενοχλεί! Σε αυτό βοηθά και ο Άρης, οπότε ένα γερό ταρακούνημα θα το νιώσετε όλες τις μέρες αυτές! Το θετικό της υπόθεσης είναι πως γεμίζει το πορτοφόλι σας από λεφτά!

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, στο σπίτι της, στη φωλίτσα της! Υπάρχει πιο όμορφο γεγονός από αυτό;;; Είναι μια περίοδος που γίνεστε ασυμμάζευτοι, αποζητάτε τις βόλτες και φυσικά κάνετε έξοδα προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας! Γοητευτικοί, σέξι, ερωτικοί, δε περνάτε απαρατήρητοι και ας μη δίνετε σημασία γύρω σας! Το Φεγγάρι στο Σκορπιό ήταν μια τονωτική ένεση στο θέμα σας, οπότε ακόμα και οι επόμενες ημέρες θα είναι γεμάτες από εκπλήξεις πολύ συγκλονιστικές! Ο Ουρανός βάζει το χεράκι του! Αγαπάτε, σας αγαπούν, το δείχνετε, σας το δείχνουν! Τέλειο!

Δίδυμος
Μπάχαλο η κατάσταση με την Αφροδίτη στα Ταυράκια! Φέτος σας τη κάνει την έκπληξη είναι ένας έρωτας από το παρελθόν, εμφανίζεται ξάφνου και ένα σοκ το παθαίνετε στο λεπτό! Και στο σπίτι σας να κλειδαμπαρωθείτε και να εξαφανιστείτε και από τα social media, θα έρθει να σας βρει.. Το νου σας λοιπόν! Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, είστε μέσα στη γκρίνια και στα παραπονάκια.. Το μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι κάτι που θα το νιώσετε αρκετές φορές..! Λειτουργήστε με τη σκέψη.. «αμοιβαία τα συναισθήματα»..!

Καρκίνος
Με τον Άρη στο ζώδιό σας, μη περιμένετε να χαλαρώσετε για να απολαύσετε τον έρωτα, αφού ξαφνικά οι βόλτες και τα σουαρέ έχουν τη τιμητική τους! Το μενού βέβαια, με την Αφροδίτη φουλ ορεξάτη, έχει φλερτ, νέες γνωριμίες και ξεσηκώματα από κάποιο πρόσωπο που κυκλοφορεί ανάμεσά σας, ίσως και χρόνια τώρα! Η έκπληξη έρχεται, είναι καθοδόν! Οι δεσμευμένοι ανακαλύψτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας και κόψτε τη γκρίνια κάνει κακό! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, ανακατευτείτε με τον κόσμο, φλερτάρετε άφοβα!

Λέων
Αγαπητά μου πλασματάκια ζόρικα τα πράγματα, η Αφροδίτη σας κάνει νούμερα τούτη τη φορά, σας πατά στον κάλλο και μια υπερένταση τη νιώθετε και λίγα λέω! Από τη μια τσινάτε, κυρίως οι δεσμευμένοι, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα και από την άλλη σας βάζουν τα δυο πόδια μέσα σε ένα παπούτσι! Οι μέρες από εδώ και πέρα είναι έντονες πολύ, ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, αλήθειες πέφτουν στο τραπέζι και φτάνετε στα όριά σας, ότι και αν σημαίνει αυτό! Οι ελεύθεροι και ωραίοι ακολουθήστε τη καρδιά σας και όχι το συμφέρον.. Γυρίζει μπούμερανγκ αυτό..!

Παρθένος
Είναι σίγουρο πως ο έρωτας σας έχει χτυπήσει τη πόρτα, η Αφροδίτη σας ανάβει και φωτιές, δε γλυτώνετε με τίποτα από αυτό το τρελό το συναίσθημα! Αρκετοί βιώνετε καταστάσεις πρωτόγνωρες, είστε φουλ στο πάθος και ετοιμάζεστε να κάνετε και ένα ταξιδάκι ίσως επαγγελματικό, αλλά πολύ ερωτικό συγχρόνως! Το Φεγγάρι μπορεί να σας βάζει σε σκέψεις μυστήριες, να φτιάχνετε ένα μικρό δράμα εκεί δα πέρα, να το ζείτε μόνοι σας, αλλά κατά βάθος είναι η ιστορία σας αυτή.. Τα κουφέτα αργούν ακόμα.. ή όχι;;;

Ζυγός
Ξυπνάει το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας και εκεί που είστε μες στις γλύκες ξαφνικά τρελαίνεστε και προκαλείτε εντάσεις που ευτυχώς καταλήγουν σε πάθος! Μυστήριες οι επόμενες ημέρες, αφού ουσιαστικά θα αποζητήσετε να ικανοποιήσετε τις ερωτικές σας τις επιθυμίες, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με το μαναράκι εκεί απέναντι! Φλερτάρετε άφοβα με διάφορες ψυχές, είτε επειδή το θέλετε, είτε από αντίδραση! Μες στη ζαβολιά σας βρίσκω, αλλά έτσι είστε εσείς, έτσι σας λατρεύουν! Η Αφροδίτη σας παρασέρνει σε περιπέτειες!

Σκορπιός
Σα διχασμένους σας βρίσκω τις μέρες αυτές, από τη μια η Αφροδίτη σας κάνει αγαπησιάρηδες και συμβιβαστικούς και από την άλλη το Φεγγάρι στο ζώδιό σας, παθιασμένους, ερωτικούς και πολύ κτητικούς! Οι αγριάδες σας ταιριάζουν ένα πράμα, γυαλίζει το ματάκι σας, γίνεστε έξτρα γοητευτικοί, για όσους σας γνωρίζουν καλά! Όσο ο μήνας κυλά χαλαρώνετε βρίσκετε τον καλό σας και πολύ γλυκό σας εαυτό, γίνεστε δοτικοί και αξιαγάπητοι! Οι ελεύθεροι της παρέας το νου σας, γιατί πάλι παίζει να επιλέξετε το κάλπικο από το αληθινό.. Όσο πιο απλές οι επιλογές, ίσως και πιο ανεκτίμητες..!

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και πολύ δημιουργικούς! Τις μέρες αυτές εστιάζετε σε επαγγελματικά θέματα, στο πώς το έργο σας θα γίνει ακόμα καλύτερο! Βάζετε νέους ανθρώπους μέσα στη ζωή σας, με κοινά ενδιαφέροντα και οι φρέσκιες ιδέες διαδέχονται η μια την άλλη! Και κάπως έτσι ένα φλερτ μπορεί να προκύψει μέσα στη δουλειά, να αναστατωθείτε γλυκά και να δείτε τα θέματά σας από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία! Ερωτικά καβγαδάκια σας προκαλούν απίστευτο πάθος!

Αιγόκερως
Το σύμπαν παρέα με την Αφροδίτη μιλούν για έναν έρωτα τρελό και αλλοπαρμένο, φουλ στο πάθος και στην ένταση, όμως με ημερομηνία λήξης! Τι λέει θα το ζήσετε ή θα το αποφύγετε που δε το βλέπω;;; Εντάξει οι δεσμευμένοι της παρέας, εκμεταλλευτείτε τούτες τις μαγικές ενέργειες για να αγαπήσετε περισσότερο με το ταίρι σας, να κάνετε κοινά πράγματα, να χαμογελάσετε παρέα! Οι ελεύθεροι και ωραίοι όμως, μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα, ακολουθήστε τα σημάδια.. και όπου σας βγάλει! Απίστευτη η εμπειρία!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη σας γλυκαίνει τη καρδιά και επιτέλους ηρεμείτε και βλέπετε τις σχέσεις σας από άλλο μάτι! Βρίσκετε τον τρόπο και λύνετε τις διαφορές σας, αφού πρώτα δώσατε ένα υπέρτατο μάθημα σε όσους σας πλήγωσαν και σας αμφισβήτησαν! Καιρός λοιπόν να φτιάξετε το σπιτάκι σας και να το ανοίξετε, να κάνετε σουαρέ, να προσκαλέσετε φίλους, να δείξετε πως και εσείς μπορείτε να φτιάχνετε όμορφες καταστάσεις! Ερωτικά αποφύγετε παρουσίες που είναι όμορφες απέξω και ρηχές από μέσα! Μην επιμένετε στα φρουφρου και αρώματα.. Η καρδιά σας τι λέει;;; Ακολουθήστε την..! Ζήστε το παραμύθι!

Ιχθύες
Να για αυτό είστε ασυμμάζευτοι και θέλετε συνέχεια τσάρκες με τα φιλαράκια σας από εδώ και από εκεί! Η Αφροδίτη σας έχει ξεσηκώσει για τα καλά, σας έκανε τονωτικές ενέσεις και ξαφνικά μπορεί να έχετε και έτοιμη βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ σε περίπτωση που χρειαστεί να απογειωθείτε στο λεπτό! Είναι οι μέρες τέτοιες που επιδιώκετε να αγαπήσετε περισσότερο με το ταίρι σας, φροντίζετε οι δραστηριότητές σας να είναι κοινές, ανανεώνεστε μέσα από αυτό! Νέες γνωριμίες προκύπτουν για τους ελεύθερους, αρκεί να απαρνηθείτε το καναπέ του σπιτιού σας..!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share