Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια είναι τα ερωτικά χαρακτηριστικά ενός Λέοντα;

Τι πρέπει να κάνετε;

20 Μαΐου 2019 10:58
Ποια είναι τα ερωτικά χαρακτηριστικά ενός Λέοντα;

Ποια είναι τα ερωτικά χαρακτηριστικά ενός Λέοντα; Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για αυτό το ζώδιο διαβάστε παρακάτω αναλυτικά!

Μπορεί να κάνει τον/την σύντροφό του να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα, ανεξαρτήτως από την καταγωγή ή το ποιόν του ως άτομο και είναι διατεθειμένος να αφήσει την φαντασία του να καλπάσει προκειμένου να ικανοποιήσει σκέψεις και επιθυμίες του/της συντρόφου του.

Η γυναίκα Λέων στο σεξ

Συμπληρώνει την «αγία τριάδα» της ζωδιακής κρεβατοκάμαρας μαζί με την Σκορπίνα και την Ταυρίνα και βάζει αστείρευτη φαντασία στο σεξ για να μπορέσει να ταιριάξει με όλους. Δεν θα διστάσει να υποδυθεί ρόλους στο κρεβάτι, ούτε να επιλέξει ανάμεσα στο βίαιο και τρυφερό σεξ. Σέβεται απόλυτα τον παρτενέρ της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον ευχαριστήσει. Δεν κουράζεται εύκολα κατά την διάρκεια του σεξ, κάτι που αρκετές φορές κομπλάρει τον παρτενέρ της και τον κάνει να νομίζει ότι δεν είναι αρκετός. Οι στάσεις που τις επιτρέπουν να βλέπει και να θαυμάζει το σώμα της την ενθουσιάζουν, ενώ ανάλογα με το χαρακτήρα της, μπορεί να έχει το πάνω ή το κάτω χέρι στο κρεβάτι.

Ο άνδρας Λέων στο σεξ

Ο Λέων έχει υψηλές απαιτήσεις στο σεξ, γεγονός που κάνει αρκετές από τις παρτενέρ του να εγκαταλείπουν την προσπάθεια εξαντλημένες. Νιώθει εξαιρετικά περήφανος όταν βλέπει το ταίρι του να φτάνει σε οργασμό, ενώ συνηθίζει να προτιμά περίεργες στάσεις κατά την διάρκεια του σεξ αφενός για να αποφύγει την πλήξη, αφετέρου για να διασκεδάσει. Έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και επιστρατεύει όλο του το σώμα για να προσφέρει non stop ηδονή. Προσοχή όμως, αν νιώσει έστω και λίγη ανασφάλεια, θα προτιμήσει να απέχει εντελώς από οποιαδήποτε «δραστηριότητα».

Ο Λέων στη σχέση

Είναι εξαιρετικά πιστοί και αξιόπιστοι και από την στιγμή που θα βρουν τον/την ιδανικό σύντροφο το γλυκό έχει «δέσει». Οι Λέοντες στις σχέσεις τους είναι θερμοί, εκφραστικοί, παθιασμένοι, χωρίς να μπορούν να τιθασεύσουν τα ρομαντικά τους ξεσπάσματα. Είναι φύσει μονογαμικοί και η στάση τους απέναντι στο έτερον τους ήμισυ είναι συνήθως τρυφερή, θερμή και γενναιόδωρη. Μοναδικό αρνητικό ότι ταιριάζει με λίγα ζώδια, τα οποία μπορούν να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του πλήρως.

Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Λέοντες

Ο άντρας Λέων ταιριάζει πολύ καλά με γυναίκες Κριούς, μιας και στους δύο αρέσει να το παίζουν αρχηγοί, ενώ ο δεσμός του με γυναίκα Τοξότρια μπορεί να οδηγήσει σε ρομαντικές και ζεστές στιγμές. Το πείσμα του άντρα Λέοντα και η υπερηφάνειά του τον κάνει να ταιριάζει και με γυναίκες Σκορπιούς, αφού και οι δυο τους είναι υπερήφανοι και αποφασισμένοι.

Οι γυναίκα Λέων ταιριάζει πολύ με τον άντρα Τοξότη, φτιάχνοντας μια σχέση που στηρίζεται στον ρομαντισμό και την ενέργεια, ενώ ταιριάζει επίσης και με τον άντρα Ιχθύ παρά τις αντίθετες αξίες που έχουν. Μάλιστα, οι διαφορές αυτές μπορούν να ωφελήσουν την σχέση τους . Τέλος, μια γυναίκα Λέων θα βρει πολλά κοινά με έναν άνδρα Δίδυμο, καθώς και οι δύο επιζητούν την περιπέτεια, την διασκέδαση και απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ζωής τους.

7+1 λόγοι που αγαπάμε τους Λέοντες!

Με τον Ήλιο κυρίαρχο πλανήτη τους, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι το πιο λαμπρό αστέρι του ζωδιακού κύκλου. Είναι "βασιλιάδες" και γεννημένοι να είναι ηγέτες. Με ένα Λέων δίπλα σου νιώθεις πάντα ασφάλεια! Μπορεί μερικές φορές να έχουν μια έπαρση και μια μεγαλομανία αλλά τι να κάνουμε τους το συγχωρούμε!

Εμείς πάντως έχουμε βρει 7 + 1 λόγους για τους οποίους αγαπάμε τους Λέοντες

Είναι εξωστρεφής και κοινωνικός

…όπως, άλλωστε, κάθε βασιλιάς που ξέρει καλά, ότι η θέση του είναι στο επίκεντρο του συνόλου. Μπορεί η πρώτη εικόνα που δημιουργεί να είναι αυτή του αλαζόνα ή του εγωκεντρικού, αλλά η αδιαμφισβήτητη ευφυΐα του και η ικανότητά του να κερδίζει τους ανθρώπους με τον λόγο του, του χαρίζουν αμέτρητους θαυμαστές.

Είναι ηγέτης και φαίνεται!

Είναι δυνατός, μα και δυναμικός, είναι δημιουργικός και διπλωμάτης, είναι από τη φύση του ευγενής, κερδίζει τον σεβασμό και εμπνέει την αφοσίωση. Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ικανοποιηθούν επαγγελματικά, αν δεν φτάσουν στην υψηλότερη δυνατή θέση εξουσίας, με σκοπό, όμως να προσφέρουν, να κάνουν κάτι σπουδαίο και καλό. (Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι Λέων είναι και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας –τα σχόλια δικά σας!).

Είναι άμεσος και αυθεντικός

Στο Λιοντάρι δεν αρέσουν οι θεατρινισμοί. Ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να το πετύχει, με όπλο του την άριστη ικανότητά του να επικοινωνεί, να περιγράφει τις ιδέες και την στρατηγική του και να δίνει σε όλους να καταλάβουν τι θέλει να πει. Ο Λέων δεν θα κρυφτεί ποτέ πίσω από το δάχτυλό του. Θα πει ό,τι έχει να πει και δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση.

Είναι ιδεαλιστής –σε υπερβολικό βαθμό!

Ο Λέων που θα μεγαλώσει σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον, με αξίες και ιδανικά, έναν δρόμο έχει να πάρει στη ζωή του: αυτόν των παραδοσιακών αξιών και της ηθικής. Όταν ο Λέων πιστέψει πραγματικά σε κάτι, είτε σε έναν άνθρωπο είτε σε μία θεωρία ή φιλοσοφία, είναι ικανός να δώσει και τη ζωή του για να τα στηρίξει.

Είναι απίστευτα ελκυστικός

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα εξωτερικό χαρακτηριστικό που έχουν κοινό οι περισσότεροι Λέοντες είναι η ογκώδης και πλούσια κώμη! Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς; Ακόμα, όμως, και τα Λιοντάρια που δεν ευλογήθηκαν με εντυπωσιακούς βοστρύχους, ακόμα κι αν η φιγούρα τους είναι λεπτεπίλεπτη και μικροκαμωμένη, θα συμφωνήσετε ότι η παρουσία τους στον χώρο είναι επιβλητική και αναμφίβολα ελκυστική!

(…και σέξι!)

Έτσι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπει ένα Λιοντάρι σε ένα δωμάτιο και να μην το προσέξετε! Δεν χρειάζεται να είναι εκκεντρικά ντυμένο, δεν χρειάζεται να είναι προκλητικό –αρκεί η αυτοπεποίθηση που αποπνέει για να τραβήξει τα βλέμματα και να γίνει άμεσα ερωτεύσιμο.

Είναι πιστός οικογενειάρχης

Δεν έχει μεγαλύτερη ανάγκη ο Λέων, από το να αγαπιέται και να αγαπά. Από νωρίς στη ζωή του βάζει σκοπό να βρει τον άνθρωπο με τον οποίο θα δημιουργήσει την αγέλη του, γιατί το να έχει μία βάση και ένα καταφύγιο στο οποίο θα επιστρέφει κάθε βράδυ αποτελεί μεγάλο του όνειρο.

Για την αγέλη του θα κάνει τα πάντα!

Η γενναιοδωρία του Λέοντα είναι αξιοζήλευτη! Από τη φύση του είναι λάτρης, όχι τόσο της επιφανειακής πολυτέλειας, όσο της ποιότητας και απολαμβάνει κάθε τι ωραίο που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Δεν είναι, όμως, «μονοφαγάς»! Τα αποκτήματά του θα τα μοιραστεί με τους αγαπημένους του και με κάθε τρόπο θα εξασφαλίσει, ότι θα απολαύσουν κι εκείνοι εξίσου τους καρπούς των κόπων και των ικανοτήτων του.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share