Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απρόβλεπτα γεγονότα γι' αυτό το ζώδιο: Κώστας Λεφάκης και Άντα Λεούση κάνουν τις προβλέψεις της εβδομάδας!

Αναλυτικές προβλέψεις!

19 Μαΐου 2019 12:04
Απρόβλεπτα γεγονότα γι' αυτό το ζώδιο: Κώστας Λεφάκης και Άντα Λεούση κάνουν τις προβλέψεις της εβδομάδας!

Κώστας Λεφάκης και Άντα Λεούση μας δίνουν τις αστρολογικές τους προβλέψεις γι αυτή την εβδομάδα! Ποιο ζώδιο θα έχει απρόβλεπτα γεγονότα μετά την Πανσέληνο;

Πάμε να δούμε!

Κώστας Λεφάκης:

Κριός

Μετά την πρόσφατη Πανσέληνο έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ζημιές που προκλήθηκαν τον προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε στις εξελίξεις που παρουσιάζει η αισθηματική σας ζωή αλλά και γενικότερα το πόσο σας επηρεάζουν τα γεγονότα. Θα αντιμετωπίσετε επιτυχώς θέματα που χρονίζουν και που σας υποχρέωσαν να φερθείτε διπλωματικά, για να μη χάσετε τα κεκτημένα σας. Φανείτε ρεαλιστές στα ερωτικά σας χωρίς να αιφνιδιάζεστε με αλλαγές ή πιέσεις που δέχεστε.

Ταύρος

Η εβδομάδα μετά την Πανσέληνο θα σας οδηγήσει σε αναθεωρήσεις σχέσεων, θα παρασυρθείτε από τα εκφραστικά σας μέσα με ιδιαίτερες συνέπειες, ενώ άλλοι θα ζήσετε ένα δυνατό αιφνίδιο έρωτα που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Αποφύγετε τις αντιφάσεις, τις ασυνήθιστες ασχολίες και τις ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Δεν είναι περίοδος να πάρετε αποφάσεις ούτε να ξεκινήσετε πολέμους. Το θάρρος και η αντοχή θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μήκος της εβδομάδας.

Δίδυμοι

Χαρακτηριστική και για εσάς αυτή η περίοδος, δεν θα λείψουν τα περιοριστικά και μερικά απρόβλεπτα γεγονότα, ωστόσο θα μπορέσετε σταδιακά να βελτιώσετε τις συνθήκες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από δύσκολη θέση ή θα διαλευκάνουν προσωπικές και άλλες υποθέσεις σας. Ενδεχομένως κάποιοι να απογοητευτείτε από την εξέλιξη μιας δουλειάς ή την παρέμβαση τρίτων σε μια επαγγελματική σας προοπτική. Διατηρήστε σε καλή κατάσταση την σχέση με τον εαυτό σας και την ψυχική σας γαλήνη.

Καρκίνος

Θα αμφισβητήσετε την σκοπιμότητα πολλών πραγμάτων, θα καταπιεστείτε από την εργασία σας και θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τα οικογενειακά σας θέματα. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε δημιουργικά τις ανασφάλειες από μια πιθανή αλλαγή στην εργασία και μην φανερώνετε τις προθέσεις, ή την στρατηγική σας σε ακατάλληλα άτομα. Οικονομικά θα υπάρξουν λύσεις και διευθετήσεις που σας ικανοποιούν και σας προφυλάσσουν από κάποιες συνέπειες μιας δικής σας αντικανονικότητας. Καταπολεμήστε το άγχος και τις ανικανοποίητες τάσεις σας.

Λέων

Οι περιστάσεις θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και το ψυχικό σας σθένος. Η εβδομάδα, παρότι θα ξεκινήσει λίγο δύσκολα στην πορεία της όμως θα βοηθήσει τις επιδιώξεις σας και θα δώσει ευκαιρίες ερωτικής κατάκτησης. Οι αντιθέσεις σε άλλους τομείς της ζωής σας δεν θα λείψουν όπως και η υποχρέωση να δώσετε μια μάχη προκειμένου να φτάσετε σε ένα σκοπό που έχετε βάλει. Συν τοις άλλοις, φροντίστε άμεσα όλες τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Παρθένος

Δοκιμάζονται οι επιδιώξεις σας, καθώς το κλίμα στην εργασία και αλλού αλλάζει και εσείς επιστρατεύεστε σε μια ατμόσφαιρα εμπόλεμη και δύσκολη με την εντολή να τα καταφέρετε. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και επιμεληθείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους με προτεραιότητα σε αυτές που θεωρούνται τυπικές και αναγκαίες. Ιεραρχήστε τις ανάγκες και τις σκοπιμότητες σας ! Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας σε στιγμές έντασης!

Ζυγός

Γίνετε πιο επινοητικοί την ώρα που αλλάζουν αιφνίδια τα προγράμματα σας και μην ρισκάρετε σε σχέσεις και σε συνεργασίες που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα αιτήματα σας. Σε περίπτωση επίσης ενός ατυχούς γεγονότος μην βιαστείτε να εξασκήσετε κριτική ή να πάρετε μια παράτολμη απόφαση. Κάποιοι επιδιώκετε το ακατόρθωτο και μπορεί να απογοητευθείτε. Εκτονώστε το απόθεμα της εσωτερικής σας ενέργειας με σωστό τρόπο, υπερασπίζοντας κυρίως ότι αφορά την εργασία και την καριέρα σας.

Σκορπιός

Ο άξονας σπίτι εργασία είναι εκείνος που θα σας ταλαιπωρήσει και θα σας αιφνιδιάσει. Σημαντικά γεγονότα θα ενσκήψουν που θα σας υποχρεώσουν να αναθεωρήσετε και να αναπροσαρμόσετε την θέση σας. Ένα περιστατικό θα δοκιμάσει τα αισθήματά σας για έναν άνθρωπο και ένα αιφνίδιο έξοδο θα σημαδέψει τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, για το οποίο, καλό θα ήταν να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Έχετε υπομονή και εμπιστοσύνη στο ερωτικό σας ένστικτο.

Τοξότης

Επηρεάζεστε περισσότερο από αυτά που συμβαίνουν στο έμψυχο περιβάλλον σας, καθώς δεν αρνείστε να βοηθήσετε εκείνους που σας το ζητούν. Αισθηματικά το κλίμα βελτιώνεται και ευνοείστε οι ελεύθεροι στις αναζητήσεις σας. Οικονομικά, όλα εξαρτώνται από την οργάνωση και την εργατικότητά σας. Επιμεληθείτε τις λεπτομέρειες ενός καινούριου σχεδίου σας. Αποφύγετε ευθύνες που δεν αντιστοιχούν ούτε στα καθήκοντα, ούτε στις διαθέσεις σας!

Αιγόκερως

Αναλάβετε πρωτοβουλίες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Είναι καλό να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, χωρίς όμως να ξεπεράσετε τα όρια που είναι αποδεκτά στους χώρους που σας αφορούν. Αισθηματικά φροντίστε να καλύψετε αυτά που σας εκθέτουν και αποφύγετε να είστε εριστικοί ή εγωιστές, όταν το δίκαιο δεν είναι με το μέρος σας. Όσο και αν σας δυσκολεύουν οι οικονομικές αποφάσεις, δεν θα τις αποφύγετε.

Υδροχόος

Φροντίστε να κινηθείτε δυναμικά και μεθοδικά ταυτόχρονα. Διατηρήστε ένα σταθερό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, αναπτύσσοντας τους μηχανισμούς σας υπέρβασης εμποδίων που δεν θα λείψουν. Ελέγχετε τον εγωισμό σας όμως, αλλά εκφράστε την γενναιοδωρία σας στην ερωτική και στην κοινωνική σας ζωή. Υπομονή όταν κάποια γεγονότα δοκιμάζουν την υπομονή και την αντοχή σας! Ένα σχέδιο σας ενδέχεται να ματαιωθεί και ένας στόχος σας να γίνει ανέφικτος, αν δεν εκφραστούν σωστά και κατάλληλα!

Ιχθύες

Μια δόση ταλαιπωρίας θα υπάρξει στην ερωτική σας ζωή ενώ μια πίεση και αδιέξοδη κατάσταση θα εγκλωβίσουν για λίγο τα οικονομικά σας. Καλό θα είναι να συνειδητοποιήσετε την αιτία των δυσκολιών σας και να βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από τους υπαρξιακούς φόβους που αυτές οι δυσκολίες σας δημιουργούν. Επίσης, νομικές υποθέσεις και δύσκολες συναλλαγές πρέπει να αντιμετωπιστούν κατάλληλα και έξυπνα.Ταξίδια, μετακινήσεις και σπουδές καλό θα είναι να προσεχτούν ιδιαίτερα, αν θέλετε να είναι αποδοτικά.

Άντα Λεούση:

ΚΡΙΟΣ:

Κάντε καινούρια βήματα στον επαγγελματικό τομέα και οι δημιουργικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα, θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε μέρος των επιθυμιών και των στόχων σας. Στις άφθονες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, για να μην έχετε μεταξύ σας συγκρούσεις και κόντρες. Ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους δεν πρόκειται να σας προδώσει.

ΤΑΥΡΟΣ:

Θα έχετε έτοιμες απαντήσεις και λύσεις σε ότι κι αν προκύψει, κάνοντας τους συνεργάτες σας να έρθουν πιο κοντά σας και να σας εμπιστεύονται περισσότερο. Μην αφήσετε για κανέναν λόγο να σας χαλάσει η διάθεσή ή να πέσει η ψυχολογία σας, γιατί δε θα μπορείτε να σκεφτείτε σωστά σε ότι θα αφορά τα σχέδια που έχετε κατά νου στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα. Διαφημίστε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας και μη ζητάτε συνέχεια επιβεβαίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα επαγγελματικά σας σχέδια, για να ξέρετε αν έχουν αξία, αντοχή στο χρόνο και μέλλον. Μην απελπιστείτε εάν οι υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι πέσουν στο κενό, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τις είχατε ανάγκη. Ακόμα και είστε απολύτως σίγουροι ότι σε κάποια σημεία έχετε δίκιο, μη θεωρείτε πως εξαπολύοντας πικρά λόγια και κάνοντας σαν υστερικοί, θα πετύχετε να πείσετε το σύντροφό σας πως εσείς ξέρετε το δίκαιο και το σωστό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας και τοποθετήστε τα χρήματά σας, σε επενδύσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες σας με έλλειψη υπομονής, εκνευρισμό ή επιπολαιότητα. Εάν καταφέρετε να παραμείνετε δύσκολοι και να κατανοήσετε πως οι ψυχικές σας συγκρούσεις είναι η αφετηρία της ουσιαστικής σας απομόνωσης, θα ξεπεράσετε τύψεις που ίσως νιώθετε και ακολουθώντας το ένστικτό σας, θα συνδεθείτε με ανθρώπους που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ:

Μπορεί να έχετε καταλάβει ότι η προσωπική σας σχέση δεν προχωράει όπως θα θέλατε, αλλά πριν αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή αν θα απαλλαγείτε από αυτήν, σκεφτείτε τα πάντα, γιατί ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για στιγμές μοναξιάς και να αναλάβετε ευθύνες που μέχρι τώρα τις μοιραζόσασταν με το έτερόν σας ήμισυ. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε και να οπισθοχωρήσετε χωρίς να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Άνθρωποι από το παρελθόν σας που δε θυμόσασταν καν, επανεμφανίζονται στη ζωή σας και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους να βρείτε τη χαμένη χαρά του έρωτα. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη από τη δική σας φροντίδα αλλά και την προσοχή σας, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σας. Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε με το ταίρι σας ορισμένες συζητήσεις που θα δίνουν απαντήσεις σε κάποιες από τις απορίες του, γιατί πολλές φορές η μαχητικότητά σας εκλαμβάνεται από την πλευρά του ως αδιαφορία.

ΖΥΓΟΣ:

Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε μια σταθερή σχέση, δεχθείτε να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους. Χαμογελάστε στην τύχη σας και δεχθείτε με ευχαρίστηση τα καλά που σας δίνει. Ίσως πολύ γρήγορα βρείτε ένα σύντροφο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει με τον αυθορμητισμό, τη γοητεία και τον ερωτισμό του. Μπορείτε άφοβα να απολαύσετε τη σχέση που θα σας προκύψει χωρίς να βιαστείτε να επενδύσετε πάνω της και να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αποφύγετε άσκοπες κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν μπερδεύοντας τους γύρω σας και μη αφήνοντάς τους να σας κατανοήσουν. Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής με τη μορφή που έχουν οι σχέσεις σας και ίσως να έχετε και κάποιο δίκιο, αλλά αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να τις τοποθετήσετε σε καινούριες βάσεις, μην αρχίσετε αμφισβητώντας τις. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά η αναταραχή που υπάρχει στις σχέσεις σας δεν οφείλεται μόνο στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Οι εντάσεις που υπήρξαν σας κούρασαν και προσπαθείτε να μη φανεί και στο σώμα σας. Για όλη τη διάρκεια της μέρας απαιτείται να δείξετε μετριοπάθεια και να ελέγξετε τυχόν χρόνια προβλήματα υγείας. Επίσης, είναι ιδανική περίοδος για να λύσετε ψυχολογικά προβλήματα, αφού θα υπάρχουν δίπλα σας άτομα που σας αγαπάνε, σας στηρίζουν και που θα είναι πρόθυμα να σας φτιάχνουν τη διάθεση. Αλλάξτε λίγο το στυλ σας και γίνετε λίγο περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι πολλές ευθύνες που έχετε αναλάβει σας κάνουν να είστε αρκετά συχνά επιθετικοί και ευέξαπτοι. Όμως, θα πρέπει να δείξετε ανοχή σε κάποια λόγια που μπορεί να ακούσετε, για να μη φτάσετε στα όρια και συμπεριφερθείτε με άσχημο τρόπο στο σύντροφό σας. Μη δείχνετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όταν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και οδηγείστε σε ακραίες καταστάσεις, άνευ λόγω και ουσίας, γιατί η συνέχεια θα είναι μία: η υπερβολή θα είναι αναπόφευκτο κομμάτι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και προσπαθήστε να μπείτε έστω και για λίγο στη θέση του για να επανέλθετε στην πραγματικότητα. Η σχέση σας θα αρχίσει να καλυτερεύει αν σταματήσετε να ανακατεύεται τα επαγγελματικά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί στην εργασία σας να απαιτείται να κυριαρχεί η λογική, αλλά σε αισθηματικό επίπεδο τον πρώτο ρόλο πρέπει να τον έχει το συναίσθημα. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και απολαύστε ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσουν καινούριο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας και μη σας πιάνει πανικός.

ΙΧΘΥΣ:

Οι αδέσμευτοι θα έχετε ενισχυμένη την αυτοέκφραση σας που θα σας οδηγήσει στο να βιώσετε στιγμές ερωτικού πάθους, μα μην ξεχνάτε την αυτοσυγκράτηση. Κάποιες φορές χρειάζεται να διατηρείτε τις αναστολές σας και να μη βλέπετε τις σχέσεις σαν ένα παιχνίδι αντιπαλότητας και κυρίως να παραμένετε ανεπηρέαστοι στις αναταραχές που μπορεί να προκαλούν εξωτερικά γεγονότα. Κάντε επαφές με νέα πρόσωπα αλλά αποφύγετε να οριστικοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, γιατί μάλλον είναι νωρίς και ενδεχομένως η κρίση σας να είναι εσφαλμένη.

Πηγή: oroskopos

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share