Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Μπελάδες για αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

14 Μαΐου 2019 13:23
Μπελάδες για αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Τρίτη σήμερα και η Λίτσα Πατέρα για ακόμα ένα πρωινό βρέθηκε στο πρωινό με την Φαίη Σκορδά και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια θα βρουν... μπελάδες μπροστά τους και κυρίως οικονομικούς; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη από την εκπομπή «Ευτυχείτε»!

Η εβδομάδα ξεκινά με Σελήνη στην Παρθένο και Ταύροι, Αιγόκεροι παίρνουν μια εύνοια και κλείνει με Πανσέληνο.

Κριός: Κλείστε πάσης φύσεως εκκρεμότητες, επαγγελματικές, οικονομικές, γραφειοκρατικές.

Ταύρος: Ένα μικρό, πιο θετικό βήμα τώρα. Δυο καλύτερες μέρες Δευτέρα και Τρίτη. Μην αφήνετε ανοιχτά θέματα για τέλος της εβδομάδας γιατί η Πανσέληνος τις μικρές διαφωνίες θα τις κάνει μεγάλες.

Δίδυμος: Θέλει προσοχή αυτές τις μέρες. Το δύσκολο μεταβατικό διάστημα τελειώνει βέβαια. Δευτέρα και Τρίτη ακούστε, μη λέτε πολλά και «καταπιείτε» όσα δεν μπορείτε να ορίσετε.

Καρκίνος: Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Έρχονται ανακατατάξεις στο τέλος της εβδομάδας.

Λέων: Το χρήμα και ο έρωτας συμβαδίζουν. Δευτέρα και Τρίτη σημαντικές μέρες. Πάσης φύσεως συμφέροντα ευνοούνται. Το τέλος της εβδομάδας πιο ζόρικο με την Πανσέληνο του Σαββάτου.

Παρθένος: Προσοχή μη χάσετε τον έλεγχο. Είναι η ουρά προβλημάτων τώρα, τελειώνουν, φεύγουν. Από Τετάρτη καλύτερα τα πράγματα.

undefined

Ζυγός: Σημαντικό το ξεκίνημα της εβδομάδας και για σας. Είναι μέρες πιο βοηθητικές μέχρι Τετάρτη. Από Πέμπτη ξεκινά μια περίοδος με κούραση και ανακατατάξεις.

Σκορπιός: Τα οικονομικά και τα ερωτικά δείτε τα τώρα, Δευτέρα και Τρίτη. Τώρα μπορείτε να γλιτώσετε, να σταθεροποιήσετε και να αποφύγετε εμπόδια. Η Πανσέληνος του Σαββάτου σε εσάς θα κάνει τα πράγματα πιο μπερδεμένα από Πέμπτη και λίγο μετά το Σάββατο.

Τοξότης: Κρατήστε γερά το τιμόνι αυτές τις μέρες. Πιθανόν πράγματα ενοχλούν και δημιουργούν προβλήματα. Από Πέμπτη τα πράγματα είναι καλύτερα για σας.

Αιγόκερως: Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες για σας, πιο βοηθητικές. Από Πέμπτη ξεκινά μια φάση με μεγαλύτερη κούραση. Ανακατατάξεις σε εργασία μπορεί να έρθουν τώρα. Τα οικονομικά φτιάχνουν από Τετάρτη και μετά.

Υδροχόος: Το χρήμα και ο έρωτας καλυτερεύουν Δευτέρα και Τρίτη. Η Αφροδίτη παραμένει ακόμα στον Κριό και σας ευνοεί. Δείτε πάσης φύσεως συμφέροντα τώρα.

Ιχθείς: Τελειώνουν τα δύσκολα μέχρι την Τετάρτη αλλά προσοχή σε όσα λέτε. Μην πείτε υπερβολές και στραβώσετε τα πράγματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share