Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση! - Ποιοι θα ευνοηθούν;

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για την σημερινή ημέρα;

7 Μαΐου 2019 10:29
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση! - Ποιοι θα ευνοηθούν;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για 7 Μαΐου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση.

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για την σημερινή ημέρα;

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας, θα σας δώσουν καινούριες ελπίδες. Μην αγχώνετε συνεχώς προσπαθώντας να λύσετε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον σε κάποια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές καινούριες γνωριμίες που θα αξίζουν πραγματικά την προσοχή σας, καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει μια ουσιαστική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες. Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής.

ΛΕΩΝ: Δε χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε.

Ποιος ήρωας είσαι από το Game of thrones με βάση το ζώδιο σου! Ξέρεις ποιος είσαι τελικά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Πάρτε αποφάσεις των σοβαρών σας θεμάτων, όταν δε θα είστε εκνευρισμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση. Ξεκουραστείτε γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε για σημαντικές αγορές. Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών σας προσώπων και μην τους κακομαθαίνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Μην επιτρέψετε σε μία διένεξη ή παρεξήγηση που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε.

ΙΧΘΥΣ: Μη φοβάστε τις αλλαγές και μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε.

Παράλληλα, Λεφάκης, Μπήλιου, Πατέρα προειδοποιούν για μαύρη βδομάδα! Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα;

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια: Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 8/5! - Έρχονται απρόσμενα μηνύματα!

Ζώδια: H Σύνοδος Ερμή-Ουρανού την Τετάρτη 8/5, φέρνει χαρμόσυνες ξαφνικές ειδήσεις, συναντήσεις και μηνύματα!

Δες πως ευνοείσαι, αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share