Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα 2/5! - Θα φέρει λόγια σκληρά και αρνητικές αποκαλύψεις!

Σκάνδαλα και λόγια που πονούν!

2 Μαΐου 2019 15:25
Ζώδια: Τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα 2/5! - Θα φέρει λόγια σκληρά και αρνητικές αποκαλύψεις!

Ζώδια: Στις 2 Μαΐου, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει λόγια σκληρά, αλλά και αρνητικές αποκαλύψεις! Δες πως σε επηρεάζει, αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις!

Την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, το Τετράγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής στο Κριό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, θα επιφέρει σίγουρα, σκληρές διαπραγματεύσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Στις συζητήσεις μας, πρέπει να αναμένουμε απότομα και ίσως σκληρά λόγια και γενικά, αρκετές δυσκολίες σε επαφές και συναντήσεις!

Αρκετές θα είναι οι σκανδαλώδεις αποκαλύψεις, που θα μας αλλάξουν όλα μας τα δεδομένα και πολύ πιθανόν να μας απογοητεύσουν!

Αποφεύγουμε τα λεκτικά παιχνίδια εξουσίας και επιπλέον, χρειάζεται πολύ προσοχή σε οδήγηση και μετακινήσεις!

Επηρεάζονται κυρίως τα Παρορμητικά Ζώδια που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο!

Παράλληλα, εμείς εδώ στο AthensMagazine.gr σας έχουμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Μην είσαι τόσο εύθικτος και καχύποπτος στις επαφές σου, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρές ρήξεις, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην είσαι επιθετικός και εριστικός στα λόγια σου και πες όχι σε παιχνίδια εξουσίας και παράλογη ανταγωνιστικότητα!

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετό θα είναι το άγχος, η μελαγχολία, οι φοβίες αλλά και η συγκαλυμμένη οργή! Μην βασανίζεις τον εαυτό σου και απέφυγε ερωτικές παρανομίες, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις και απογοητεύσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην φέρεσαι σκληρά και απότομα στους φίλους σου, δημιουργώντας ανταγωνισμούς και ρήξεις που αργότερα θα μετανιώσεις! Κάνε τώρα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσοχή πολύ χρειάζεται από μέρους σου, στον τομέα της καριέρας, ιδίως όσον αφορά την συμπεριφορά σου! Μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις ή να εκμεταλλευτείς καταστάσεις, γιατί θα αποκαλυφθείς και θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες!

ΛΕΩΝ: Συγκράτησε οπωσδήποτε τα νεύρα σου, γιατί θα πεις λόγια που θα μετανιώσεις αργότερα! Πρόσεχε πολύ επίσης, την οδήγηση και τις μετακινήσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις χωρίς λόγο εχθρική διάθεση στις σχέσεις σου, καχυποψία και παράλογες εμμονές! Προσοχή σε λάθη λόγω εγωισμού και υπερβολών, σε έρωτα αλλά και χρήμα!

ΖΥΓΟΣ: Στην συντροφική ζωή, απέφυγε λόγια σκληρά, χειραγώγηση, καχυποψία και παιχνίδια εξουσίας. Συγκρατήσου όσο μπορείς, γιατί θα υπάρξουν ρήξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθημερινότητα σε εξαντλεί και κάποια λάθη στην εργασία αποκαλύπτονται! Απέφυγε κόντρες και διαμάχες με συναδέλφους και φρόντισε επαρκώς την ξεκούραση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασύρεσαι σε μοιραίους λάθος έρωτες, λόγω πάθους! Επίσης μην προκαλείς εντάσεις, μην είσαι εγωκεντρικός και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις στον έρωτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απέφυγε εντάσεις, κόντρες και σκληρότητα σε σπίτι και οικογένεια! Μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω πάθους, γιατί θα πληγωθείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απέφυγε επικοινωνιακές υπερβολές, κουτσομπολιά και απροσεξίες σε μετακινήσεις και επικοινωνίες! Κάποιο μυστικό που έχεις, υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί τώρα!

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες τώρα, γι’ αυτό φρόντισε να διεκπεραιώσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα! Προστάτεψε τα κεκτημένα σου και απέφυγε ζήλια και κτητικότητα στον έρωτα!

Αναλυτικές προβλέψεις για τον Μάιο! Ο Κώστας Λεφάκης και η Άντα Λεούση προειδοποιούν!

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια και σχέσεις: Πώς συμπεριφέρεται το καθένα στο φλερτ και στα πάθη μέσα στον εργασιακό χώρο!

Ζώδια και σχέσεις: Πως συμπεριφέρονται τα 12 Ζώδια στα Φλερτ και στα Πάθη μέσα στην δουλειά; Ποια μπορούν να αντισταθούν και ποια όχι;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η εργασία κλέβει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα μας και κυρίως τώρα, ζώντας σε μια απαιτητική εποχή, βλέπουμε ότι εργαζόμαστε πολλές ώρες και το "γραφείο" έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share