Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Πώς συμπεριφέρεται το καθένα στο φλερτ και στα πάθη μέσα στον εργασιακό χώρο!

Πως συμπεριφέρονται τα 12 ζώδια στη δουλειά!

2 Μαΐου 2019 13:45
Ζώδια και σχέσεις: Πώς συμπεριφέρεται το καθένα στο φλερτ και στα πάθη μέσα στον εργασιακό χώρο!

Ζώδια και σχέσεις: Πως συμπεριφέρονται τα 12 Ζώδια στα Φλερτ και στα Πάθη μέσα στην δουλειά; Ποια μπορούν να αντισταθούν και ποια όχι;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η εργασία κλέβει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα μας και κυρίως τώρα, ζώντας σε μια απαιτητική εποχή, βλέπουμε ότι εργαζόμαστε πολλές ώρες και το "γραφείο" έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας.

Επειδή όμως μέσα στην εργασία μας γνωρίζουμε και αρκετά άτομα, συμβαίνει πολύ συχνά να φλερτάρουμε και να παίζουμε ερωτικά με τα άτομα που συνεργαζόμαστε και έτσι συνάπτουμε φιλικές και κατόπιν ερωτικές σχέσεις. Βέβαια όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κίνδυνοι όταν φλερτάρουμε μέσα στον εργασιακό μας χώρο και στην περίπτωση που έχουμε πέσει θύματα της γοητείας ενός συναδέλφου ή ακόμα και του αφεντικού μας πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις πιθανές συνέπειες.

Έτσι, αναλύοντας αστρολογικά το προφίλ των ζωδίων μπορούμε να δούμε ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού επιλέγουν το φλερτ εν ώρα εργασίας και ποιοι είναι οι λιγότερο τολμηροί και το απορρίπτουν.

Ο Ανάδρομος φέρνει τραγωδία για αυτό το 1 ζώδιο: Ο Κώστας Λεφάκης, η Άση Μπήλιου και η Λίτσα Πατέρα προειδοποιούν!

Κριός

Ο άντρας Κριός είναι τολμηρός χαρακτήρας και εύκολα λέει ναι στο φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο. Συνήθως φλερτάρει και ερωτοτροπεί, αλλά να το ξέρεις οτι δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί, απλά θέλει να επιβεβαιώνεται. Αντιθέτως, η γυναίκα Κριός είναι πιο συμμαζεμένη και αποφεύγει να δίνει δικαιώματα στο περιβάλλον της. Συμπεριφέρεται με φιλικό τρόπο.

Ταύρος

Ο άντρας Ταύρος φλερτάρει με μέτρο μέσα στον εργασιακό χώρο και θέλει το χρόνο του, δηλαδή δεν θα εκφράσει άμεσα τα συναισθήματά του ή το θαυμασμό του, παρά μόνο όταν είναι σίγουρος για το άτομο που ενδιαφέρεται. Αντιθέτως, η γυναίκα Ταύρος θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή και φλερτάρει αρκετά, γιατί θέλει να περνάει καλά και να έχει κάποιο ενδιαφέρον ακόμα και όταν εργάζεται.

Δίδυμοι

Ο άντρας Δίδυμος φλερτάρει μέσα στον εργασιακό χώρο, αλλά συνήθως δεν κολλάει και είναι η φύση του έτσι, δηλαδή να ερωτοτροπεί συνεχώς και για αυτό δεν πρέπει να τον πάρεις και στα σοβαρά, χωρίς να τον τεστάρεις. Η γυναίκα Δίδυμος είναι ανοιχτή στο φλερτ και δεν θα πει όχι , βέβαια πολλές φορές θα μπερδεύεσαι, δεν θα ξέρεις εάν σε φλερτάρει ή σε βλέπει φιλικά. Δεν θα είναι ξεκάθαρο.

Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος είναι κυρίως αφοσιωμένος στην εργασία του και δεν του αρέσει να μπερδεύει τα προσωπικά με τα επαγγελματικά του. Δύσκολα ανοίγεται και για αυτό, εάν ενδιαφέρεται για σένα θα σε αποφεύγει και ούτε θα σε κοιτάει στα μάτια. Ωστόσο, εάν είναι σίγουρος για τα συναισθήματά σου θα το προχωρήσει σε σοβαρή σχέση. Η γυναίκα Καρκίνος είναι επιφυλακτική και μόνο εάν την προσεγγίσεις με σοβαρό σκοπό και βέρα στο δεξί..θα υποκύψει.

Λέων

Ο άντρας Λέων επιδιώκει το φλερτ και περηφανεύεται για τις κατακτήσεις του μέσα στον εργασιακό χώρο και για αυτό φλερτάρει και συνάπτει σχέσεις εύκολα και σχετικά γρήγορα χωρίς κόμπλεξ η τύψεις. Αντιθέτως, η γυναίκα Λέων είναι αρκετά εγωίστρια για να σου δώσει αμέσως το πράσινο φως και για αυτό πρώτα θα σε ψήσει..για να βεβαιωθεί ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνη και μετά θα υποκύψει.

Παρθένος

Ο άντρας Παρθένος είναι άτομο της τάξης και της ηθικής, ωστόσο πολλές φορές παρασύρεται από τα ..πάθη του και συνάπτει σχέσεις μέσα στον εργασιακό χώρο, αλλά κυρίως παράνομες και για αυτό δεν πρέπει να παρασυρθείς από τα λόγια του. Η γυναίκα Παρθένος δεν θέλει να δώσει δικαιώματα και αποφεύγει τα άσκοπα φλερτ, βέβαια επειδή εργάζεται πολλές ώρες, βρίσκει τον σύντροφο της αρκετά συχνά μέσα από τον εργασιακό χώρο.

Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός αγαπάει το φλερτ και δεν κολλάει σε κλισέ, εάν δηλαδή του αρέσεις και εργάζεστε μαζί, θα δείξει ότι ενδιαφέρεται, βέβαια χωρίς να κάνει το πρώτο βήμα και αυτό να το γνωρίζεις πρέπει να το αναλάβεις εσύ. Δεν θέλει να έχει την ευθύνη.. Η γυναίκα Ζυγός είναι πάντα περιποιημένη και δεκτική στο να γνωρίσει το άλλο της μισό και για αυτό υποκύπτει στο φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο.

Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός είναι μυστικοπαθής και δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο και μην ξεχνάς ότι θέλει να κρατά κρυφή την προσωπική του ζωή. Συχνά όμως παρασύρεται από τις επιθυμίες του και πέφτει σε ερωτικά σκάνδαλα! Η γυναίκα Σκορπιός φλερτάρει με στρατηγική, επιλέγει συνήθως άτομο εξουσίας και βέβαια έτσι επιδιώκει να έχει τον έλεγχο. Είναι επικίνδυνη και θα σε τυλίξει γρήγορα στα δίχτυα της.

Τοξότης

Ο άντρας Τοξότης, φλερτάρει εν ώρα εργασίας, αλλά μη νομίζεις ότι αναζητά την επιβεβαίωση. Περισσότερο συγκεντρώνεται στον επαγγελματικό του στόχο και μόνο εάν ταυτίζονται οι απόψεις σας και βλέπει ότι έχετε κοινά σημεία, θα κάνει το βήμα. Δεν θέλει να δεσμεύεται και να πρέπει να δίνει εξηγήσεις. Η γυναίκα Τοξότης είναι ανοιχτή στο , αλλά δεν θα περάσει άμεσα στην επόμενη φάση, μόνο εάν είναι σίγουρη ότι της αρέσεις και είσαι δική της επιλογή.

Αιγόκερως

Ο άντρας Αιγόκερως είναι αρκετά φιλόδοξος για να διακινδυνεύσει τη θέση και τη φήμη του για ένα φλερτ και για αυτό είναι αρκετά μαζεμένος και συγκρατημένος. Μόνο και εφόσον είσαι σε ανώτερη θέση και θέλεις να τον..βοηθήσεις, θα ενδώσει και εδώ θα βάλει και τους όρους του. Η γυναίκα Αιγόκερως φλερτάρει μόνο με την..εξουσία και το κάνει για να κερδίσει εύνοια. Φλερτάρει με σκοπό και ζητάει ανταλλάγματα.

Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του και για αυτό δύσκολα αφιερώνει χρόνο στην προσωπική του ζωή με αποτέλεσμα να είναι μόνος , να ζει σαν εργένης. Έτσι συχνά μπλέκει σε ερωτικά ειδύλλια μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά χωρίς να δημιουργεί κάτι σταθερό. Φλερτάρει από ανάγκη. Η γυναίκα Υδροχόος ενδίδει στο φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο χωρίς όμως να δεσμεύεται και να εκτίθεται. Είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της.

Ιχθύες

Ο άντρας Ιχθύς δεν θέλει να φλερτάρει εν ώρα εργασίας, γιατί ύστερα θα πρέπει να απολογείται για την κυκλοθυμική του συμπεριφορά και έτσι αρχικά αποφεύγει τα μπλεξίματα. Μόνο και εφόσον σε ερωτευτεί , θα αλλάξει ρότα και θα υλοποιήσει το σχέδιο κατάκτησης σου. Η γυναίκα Ιχθύς είναι ονειροπόλα, ρομαντική και εύκολα ερωτεύεται.. Άρα σε φλερτάρει και την ίδια στιγμή μπορεί να φλερτάρει και με άλλο άτομο..τον συνάδελφο σου!!Πρόσεχε.

Παράλληλα, εμείς εδώ στο AthensMagazine.gr σας έχουμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια: Αυτά τα 6 γίνονται άνετα το «τρίτο» πρόσωπο σε μία σχέση που αποπλανούν παντρεμένους!

Το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση είναι μεγάλη ιστορία και τις περισσότερες φορές η κατάσταση δεν είναι εύκολη για καμία από τις πλευρές. Ποια ζώδια όμως μπορούν να αποπλανήσουν παντρεμένους!

Για κάποιους δεν είναι δύσκολο να μπλέξουν σε ένα ερωτικό τρίγωνο και για άλλους είναι ένα τεράστιο «όχι».

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share