Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανάδρομος μέχρι τις 17/09: Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

2 Μαΐου 2019 11:45
Ανάδρομος μέχρι τις 17/09: Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Άση Μπήλιου!

Ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος από σήμερα μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου! Η Άση Μπήλιου αναλύει τα ζώδια και προειδοποιεί!

Η γνωστή αστρολόγος, βρέθηκε για ακόμα ένα πρωινό, στην εκπομπή "Στην Φωλιά των ΚουΚου" και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά από τον ανάδρομο και ποια θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου στα παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Τα Ζώδια του μήνα: Μάιος 2019 by MagicF’Ariel!

Ζώδια σήμερα: Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Μάης έφτασε, ο πιο όμορφος μήνας όλου του έτους! Η καρδιά της άνοιξης που φέρνει το ζεστό καλοκαιράκι! Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Υπάρχει καλύτερο από αυτό;;; Βέβαια φέτος, μέχρι στιγμής, το παπλωματάκι δε λέει να φύγει από το κρεβατάκι, ούτε φυσικά να σβήσει η ηλεκτρική κουβέρτα, μιας που τα κρύα καλά κρατούν!

Κάποτε κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, φέτος κάνουμε τάμα στον Ήλιο..!

Αστρολογικά κάτι δε μου αρέσει! Το ποδαρικό το Μάη, ξινό και γλυκανάλατο, με τους πλανήτες να φτιάχνουν ένα σκηνικό περισσότερο γκρινιάρικο και σκοτεινό, παρά αισιόδοξο και λουλουδάτο! Η αλήθεια είναι πως μετά τις 15/05 θα δούμε μια άσπρη μέρα, μόλις η Αφροδίτη επισκεφτεί τα Ταυράκια, μόλις ο Άρης χουχουλιάσει στα Καρκινάκια και το κερασάκι στη τούρτα, η Πανσέληνος στο Σκορπιό, που θα φροντίσει να μοιράσει καρδιοχτύπια και έρωτες μεγάλους! Μέχρι τότε πολλά παράξενα μπορούν να συμβούν!

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας έχουν τη τιμητική τους μες στο Μάη! Μοιράζουν αγάπες και λουλούδια, ο ρομαντισμός είναι το στοιχείο τους, ο ένας δίνει το συναίσθημα και ο άλλος τη φαντασία! Και επειδή οι λοιποί πλανήτες ζηλεύουν, θα κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να τους χαλάσουν το όνειρο!

Βέβαια, υπάρχει κρυφό ραντεβού.. της Αφροδίτης και του Άρη! Να όλα θα συμβούν.. εκεί γύρω στις 15/05! Λέτε να προκύψει έρωτας κεραυνοβόλος;;; Να ζήσουμε το όνειρο;;;

Ας μη ξεχνάμε τον Ουρανό, που φέρνει το απρόβλεπτο, που προκαλεί ανακατωσούρες, που ξεσκεπάζει το βαλτωμένο και γκρεμίζει τα δεδομένα.. γιατί όπως κατάλαβα, πρόκειται να σταθεί εμπόδιο «στα γνωστά» και να προωθήσει «τα άγνωστα»..

Μάης.. μια νέα περιπέτεια μόλις ξεκινά..

Κριός
Μια μέρα που θα θελήσετε να τα πείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, έξω από τα δόντια! Εννοείται πως αυτό θα χαλάσει τη διάθεση του κόσμου και τη δική σας φυσικά, να όμως που τούτη τη φορά θα χρειαστεί να ακούσετε τις απαντήσεις που θα σας δώσουν, δίχως να αντιδράσετε όπως συνηθίζετε! Παίζει να σας μαλώσουν κιόλας με επιχειρήματα! Ίσως μόνο έτσι θα κατανοήσετε το μερίδιο της δικής σας της ευθύνης!

Ταύρος
Προσπαθήστε σήμερα να είστε φρόνιμοι γενικότερα! Μη σας μπαίνουν πονηρές ιδέες, για αταξίες και αυθορμητισμούς, γιατί όλο και κάποιο κουλό μπορεί να συμβεί και να εκτεθείτε από το πουθενά! Και κρυφό ερωτικό ραντεβουδάκι να κλείσετε, όλο και κάποιος σας βλέπει, όλο και κάποιος το μαθαίνει και ο κακός ο χαμός! Αν σας εκνευρίζει ο κόσμος γύρω σας, καλύτερα να απομακρυνθείτε παρά να ξεκινήσετε τη γκρίνια!

Δίδυμος
Μυστήρια η μέρα σας αφού ίσως χρειαστεί να γίνετε χίλια κομμάτια προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των φίλων σας! Αρκετές οι προσκλήσεις για έξω, για βόλτες και συναντήσεις, όμως θα πρέπει να επιλέξετε παρέα και αυτό είναι το πιο δύσκολο από όλα! Οι δικαιολογίες που θα ξεστομίσετε, μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια και να χαλάσει το κέφι σας στο λεπτό! Κάντε τη πάπια καλύτερα.. παπαπα!

Καρκίνος
Μπορεί να είναι μια ακόμα ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης, να όμως που το μυαλό σας πηγαίνει στις δουλειές που έχετε να κάνετε και αγχώνεστε άνευ λόγου και αιτίας! Από αύριο αυτά! Από την άλλη δυσκολεύεστε ακόμα και για τις παρέες που θα επιλέξετε για σήμερα! Σε κάποιους έχετε την υποχρέωση, κάποιους άλλους όμως τους προτιμάτε καλύτερα! Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω, γεγονός που σίγουρα θα εκνευρίσει τους ανθρώπους γύρω σας!

Λέων
Ζόρικη η μέρα σας σήμερα, αφού σας πνίγει το δίκιο και δε το βρίσκετε πουθενά! Έχουν συμβεί τόσα και τόσα που σας έχουν ενοχλήσει και ενώ κάνετε απίστευτες προσπάθειες για να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, όλο και κάποιος θα σας πατήσει τον κάλλο και παίζει πολύ να βγείτε από τα ρούχα σας! Από τη μια θα είστε μέσα στις γλύκες και από την άλλη θα στάζετε φαρμάκι! Πάντως αν ξεστομίσετε αλήθειες, σας βλέπω να κοιμάστε στον καναπέ!

Παρθένος
Μέρα που θα ασχοληθείτε με τον τραπεζικό σας τον λογαριασμό, να κάνετε έναν απολογισμό των εσόδων και των εξόδων, να ανεβάσετε πίεση στο λεπτό! Ο κόσμος τρέχει στα λιβάδια και μαζεύει λουλούδια, εσείς γιατί πρέπει να μπείτε σε μια τέτοια κατάσταση; Ναι μεν βρίσκετε τον χρόνο για να οργανωθείτε καλύτερα, όμως αν ο σύντροφός σας ή τα φιλαράκια σας, σας προτείνουν μια ξένοιαστη βόλτα, να τη προτιμήσετε!

Ζυγός
Τα έχετε βάλει με τον σύντροφό σας, με τη προσωπική σας τη ζωή, κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους και σήμερα θα θελήσετε να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και όποιος πονέσει! Με αυστηρό ύφος όλη την ημέρα, προσπαθείτε να επιβληθείτε, γεγονός που δε ξέρω κατά πόσο θα φτιάξει τη κατάσταση! Μη φτάνετε στα άκρα γιατί οι λύσεις βρίσκονται κάπου ενδιάμεσα! Εννοείται πως μια σταγόνα στον ωκεανό! Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν!

Σκορπιός
Ο κόσμος έχει μουτράκια και εσείς όρεξη για κουβεντούλα! Πώς γίνεται αυτό, να μας το πείτε! Η αλήθεια είναι πως θέλετε οπωσδήποτε να λύσετε κάθε παρεξήγηση, με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Βέβαια ο τρόπος σας είναι πολύ έντονος και η ειλικρίνειά σας τσακίζει κόκαλα! Τι επιδιώκετε; Να αγαπήσετε περισσότερο; Να πείτε το μεγάλο το αντίο; Ότι και αν έχετε μέσα στο μυαλό σας, δε θα σας βγει και ω ναι μουτράκια και εσείς..!

Τοξότης
Μέρα που καλό είναι να είστε φρόνιμοι και ταπεινοί! Μη κάνετε το λάθος να ζητήσετε πάλι εστιατόρια και βόλτες μακρινές, γιατί το ταμείο άδειασε και δε νομίζω να σας κάνουν το χατίρι! Και εκεί που είστε έτοιμοι να κρεμάσετε μαύρες κουρτίνες, ξαφνικά κάτι συμβαίνει και βρίσκετε το χαμόγελό σας ξανά! Οι σχέσεις σας δεν εξαρτώνται από το χρήμα, αλλά από τον άνθρωπο και τα συναισθήματα! Για αυτό αγαπήστε τους και με τα λίγα και με τα πολλά!

Αιγόκερως
Να δείτε που θα μου κρυώσετε, γιατί τα πετάξατε όλα έξω και φυσικά το γύρισε βοριαδάκι και τσουπ έγινε η ζημιά! Μη ξεγελιέστε και μη βιάζεστε να τσιτσιδωθείτε, έχει λίγο μέλλον το θέμα! Οπότε να ντύνεστε καλά και να σκεπάζεστε τα βράδια για σιγουριά! Λίγο η άνοιξη, λίγο το κρασί και η θάλασσα, πάει το μυαλό, ταξίδεψε ήδη σε κάποιο νησί! Δεν είναι οι μέρες κατάλληλες για να είστε αφηρημένοι. Ένα λάθος καραδοκεί!

Υδροχόος
Ποιος σας πιάνει εσάς;;; Έχετε πάρει φόρα και είστε έτοιμοι να κάνετε ντου από παντού, γεγονός που στρεσάρει τον κόσμο δίπλα σας! Μέρα ζόρικη αφού οι αποφάσεις σας, όντως προκαλούν πρόβλημα, αφού όσο και να τρέξουν για να σας προλάβουν, δε τα καταφέρνουν με τίποτα! Μη κάνετε τους ξερόλες και μη βιάζεστε, γιατί μπορεί να σκοντάψετε και κάπως έτσι μερικοί να δικαιωθούν! Εκφράστε τις επιθυμίες σας και όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει!

Ιχθύες
Το αν έχετε πέντε φράγκα στην άκρη, δε χρειάζεται κανείς να το γνωρίζει! Και επίδειξη να θελήσετε να κάνετε σε μερικούς, αφήστε το καλύτερα, γιατί όσα λιγότερα γνωρίζουν τόσο το καλύτερο! Υπάρχει και εκείνο το κακό το μάτι αν θυμάστε! Πετάτε διαμάντια πάλι και αναστατώνετε τον κόσμο γύρω σας! Κάτι σας πνίγει, κάτι σας δυσαρεστεί και ενώ γνωρίζετε το τι και το πώς, ρίχνετε στάχτη μόνοι στα μάτια σας.. Για να δούμε πότε θα γίνει το μεγάλο μπουμ!

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 29 Απριλίου με 5 Μαΐου 2019 από την Άντα Λεούση! Αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share