Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 1 Μαΐου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

1 Μαΐου 2019 08:21
Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 1 Μαΐου;

Τα Ζώδια της Τετάρτης: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Πρωτομαγιάς!

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με τη διάθεση να κάνεις καινούρια πράγματα στη ζωή σου, να δοκιμάσεις τα όριά σου και να πειραματιστείς με το εξάγωνο Ερμή – Άρη και την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου. Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα. Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 20, 2.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατέβασε λίγο τους τόνους και πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, όταν και εάν πρόκειται να έρθεις σήμερα σε επαφή με άτομα που καθορίζουν την τύχη σου με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία και τον Ουρανό στον 1ο οίκο σου σε πτώση. Απόφυγε τις αιχμηρές και ανώφελες κρίσεις για συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί θα παρεξηγηθείς και ίσως όχι άδικα. Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία. Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου. Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις τρέχουν, το μυαλό σου όμως είναι στα ταξίδια, τη διασκέδαση και τις καινούριες εμπειρίες που θέλεις να αποκομίσεις. Αν μπορείς να τα συνδυάσεις, ακόμη καλύτερα. Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για φιλικές συναναστροφές και χαλάρωση με τη Σελήνη στον Κριό. Τυχόν προβλήματα με το ταίρι σου μπορούν σήμερα να γεφυρωθούν. Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη. Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία. Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 22, 2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σε γενικές γραμμές είναι ευνοϊκή για σένα και τα συμφέροντά σου με το εξάγωνο Ερμή – Άρη. Μην ξεχνάς να συγχωρείς άτομα που μπορεί να σε έβλαψαν χωρίς να το θέλουν. Αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αφέσου και επικοινώνησε, χωρίς αναστολές και μύχιες σκέψεις. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και χαρά. Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή. Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη. Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 1 Μαΐου;

ΛΕΩΝ

Θέλεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των γεγονότων, αλλά έχεις ανάγκη και από κάποιες στιγμές ξεκούρασης με την Αφροδίτη σε αδυναμία στον 9ο οίκο σου! Φρόντισε τον εαυτό σου. Κάποια ένταση ίσως να παρατηρηθεί με το ταίρι σου, που θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ανησυχίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσεκτικοί χειρισμοί και ένας ειλικρινής διάλογος. Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς. Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή. Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα προσφέρεται για επαναξιολόγηση της επαγγελματικής ή της προσωπικής σου πορείας και την επαναχάραξη της μελλοντικής σου διαδρομής. Το ταίρι σου θα είναι έτσι και αλλιώς απασχολημένο σήμερα… με το εξάγωνο του Ερμή! Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να σε απασχολεί καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας το οποίο θα είναι ιδιαίτερα έντονο σε περίπτωση που είχες ένα πρόσφατο χωρισμό ή τη διάλυση μιας συνεργασίας! Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά. Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς. Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις μια εύνοια στα επαγγελματικά σήμερα, ειδικά όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείσαι να δουλέψεις με τον Άρη από τους Διδύμους στον 9ο οίκο σου. Μια θετική αλλαγή βρίσκεται μπροστά σου. Κάποια πράγματα δεν σου βγαίνουν όμως όπως τα προγραμμάτισες και δεν σε χωρά ο τόπος. Χαλάρωσε και θα βρεις τις λύσεις που ενδείκνυνται. Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη. Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά. Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 26, 2.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας είναι η ανυπομονησία που θα σε βάλει σε μπελάδες. Υπάρχει μια εσωτερική ένταση που δεν ξέρεις που να την αποδώσεις. Ενδεχομένως να έχεις πρόβλημα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως όμως και με εκπροσώπους του νόμου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να ξεκινά την ανάδρομη του πορεία. Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις. Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη. Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σου δεν ξεκουράζεται ποτέ με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου να παρεμβάλει εμπόδια. Οι φοβίες σου δεν σε αφήνουν να χαρείς τη στιγμή. Απόβαλε αρνητικά συναισθήματα και φοβίες για το μέλλον και αφέσου στο τώρα και το σήμερα. Φρόντισε να βρεις χρόνο για την προσωπική σου ευχαρίστηση, αλλά και την πραγματική επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους. Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες. Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις. Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 28, 2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ομαδική δουλειά μπορείς να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια, να εξερευνήσεις τα καινούρια δεδομένα στο χώρο δουλειά σου και να αποφασίσεις πως θα κινηθείς στο μέλλον με το εξάγωνο του Ερμή – Άρη. Για την επιτυχή επίλυση τυχόν προβλημάτων, προσωπικών ή επαγγελματικών, συνιστάται η αντισυμβατική και η ανατρεπτική προσέγγιση των καταστάσεων. Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση. Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες. Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 20, 2.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια μέρα που τίποτε δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο που χάραξες. Προσοχή όμως στη συμπεριφορά σου γιατί κάποιοι σε θεωρούν εγωίστρια και θα σου το δείξουν με το τετράγωνο του Πλούτωνα να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σου. Φρόντισε τα λεγόμενά σου και οι υποσχέσεις που δίνεις να συνάδουν με τις πράξεις σου. Σε αντίθετη περίπτωση κάνεις κακό στην επαγγελματική σου εικόνα. Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα. Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση. Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 21, 2.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην προσπαθείς να διευθετήσεις προβλήματα τις πρωινές ώρες, γιατί δεν θα σου βγαίνει τίποτε από αυτά που επιδιώκεις με το τετράγωνο του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία να δημιουργεί εμπόδια και καθυστερήσεις στο ωροσκόπιό σου. Μετά το μεσημέρι υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια. Απόφυγε την επιθετική σου τακτική στο χώρο δουλειάς και προσπάθησε να συμβιβαστείς για να μπορέσεις να συνεργαστείς αρμονικά. Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα. Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα. Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

Αυτά είναι τα 5 πιο ερωτικά ζώδια!

Αυτοί που θα δεις είναι οι best lovers του ζωδιακού και στοιχείο τους είναι μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να λιώσει στην αγκαλιά τους, από πόθο και επιθυμία! Υπόψη, η σειρά είναι τυχαία.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένας άντρας σκέτη φωτιά! Ορμητικός στο σεξ, πάντα… ετοιμοπόλεμος, με έντονη σεξουαλικότητα, ειδικός στο one night stand, εγγύηση, αν σου αρέσει το άγριο, παθιασμένο σεξ. Θα σε πλησιάσει με αυτοπεποίθηση, θα σε φλερτάρει επίμονα και πίστεψέ μας, με αυτόν τον τύπο, ισχύει το ό,τι βλέπεις… παίρνεις… και δυο και τρεις φορές, μέχρι να μείνεις ξέπνοη.

ΤΑΥΡΟΣ
Στιβαρός, σοβαρός, του αρέσει να μη λέει πολλά, αλλά οι πράξεις του είναι λαλίστατες. Να είσαι σίγουρη ότι στο κρεβάτι θα σε κάνει να παραμιλήσεις, να δεις αστεράκια, αφού θα σου βγάλει ένα μείγμα αισθησιασμού και αρρενωπότητας. Σήμα κατατεθέν του: το αργό σεξ, μεγάλης διάρκειας γιατί τα ωραία πράγματα πρέπει να έχεις το χρόνο να τα απολαύσεις.

undefined

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκεί να σε κοιτάξει βαθιά μέσα στα μάτια, για να σου προκαλέσει ανατριχίλα, αλλά και σκέψεις κατάλληλες μόνο για άνω των 18. Έχει έντονο μαγνητισμό, απίστευτο ερωτισμό, πάθος και μια «βρωμιά» στο σεξ, υπενθυμίζοντάς σου ότι εδώ δε μιλάμε για ευγενή αισθήματα, αλλά για αρχέγονα ένστικτα. Δαγκωνιές, ρουφηξιές και σημάδια που δηλώνουν ότι ξεκάθαρα του ανήκεις είναι το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει.

ΛΕΩΝ

Ο… βασιλιάς υπόσχεται να σου φερθεί γενναιόδωρα και στο κρεβάτι, προσφέροντάς σου ευχαρίστηση διαρκείας και σεξ ερωτικό και παιχνιδιάρικο γιατί όσο να πεις αιλουροειδές είναι, ε, δε θα σε παίξει κι εσένα, όπως η γάτα με το ποντίκι, μέχρι να παραδοθείς στις ορέξεις του; Είπαμε, θέλει να ηγείται, αλλά, πίστεψέ μας, δε θα σε χαλάσει καθόλου. Μη σου πούμε ότι θα εγκαταλειφθείς πλήρως στα χέρια του!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι μια κατηγορία μόνος του. Απλά, να σου πούμε ότι λέγεται (εμείς στο τσακ είμαστε να το πιστέψουμε) ότι εξ αιτίας του ότι είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού συγκεντρώνει στοιχεία από όλα τα άλλα ζώδια. Φαντάσου τον τώρα, πώς είναι σαν εραστής! Ένα κράμα ρομαντισμού, ερωτισμού, σαγήνης, αλλά αρρενωπότητας και πάθους, με μια essence διαστροφής, έτσι για να γίνει πιο πικάντικο το σεξ!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share