Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ερμής Τετράγωνο με Κρόνο και Εξάγωνο με Άρη 1/5! - Ποιοι θα ευνοηθούν;

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε μετακινήσεις!

30 Απριλίου 2019 11:02
Ζώδια: Ερμής Τετράγωνο με Κρόνο και Εξάγωνο με Άρη 1/5! - Ποιοι θα ευνοηθούν;

Πρωτομαγιά ο Ερμής σχηματίζει όψεις με τον Κρόνο και με τον Άρη! Δες πως θα σε επηρεάσουν με τις παρακάτω αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις όλων των ζωδίων!

Ο Ερμής στον Κριό, σχηματίζει ένα δυναμικό και ωφέλιμο Εξάγωνο, με τον Άρη στον Δίδυμο, αλλά και μία σκληρή όψη Τετραγώνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, την Τετάρτη 1 Μαΐου 2019!

Από την μία, ο νους μας είναι πιο γρήγορος και σαφώς πιο εύστροφος! Μας δίνει θέληση, εξυπνάδα, δυναμισμό, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα! Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσουμε την εκπλήρωση υψηλών μας στόχων, ιδίως μέσα από επαφές και μετακινήσεις!

Ωστόσο, πρέπει να αποφύγουμε επιπόλαια παρορμητικά λόγια, την σκληρότητα, τις ρήξεις!
Επιβάλλεται να προσγειωθούμε και να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, ιδίως επικοινωνιακά! Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και σε μετακινήσεις!

Ευνοημένοι είναι κυρίως τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, του 3ου δεκαημέρου! Τα Παρορμητικά ζώδια, είναι εκείνοι πουπρέπει να προσέχουν και ιδιαίτερα αυτοί του 3ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

Παράλληλα, διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για 29 Απριλίου με 5 Μαΐου!

ΚΡΙΟΣ
Διεκδίκησε ό,τι βαθιά επιθυμείς και βελτίωσε ό,τι θελήσεις αρκεί να δραστηριοποιηθείς! Είσαι γοητευτικός, έξυπνος, δυναμικός και αποφασιστικός! Προσοχή όμως στην λεκτική απροσεξία, αλλά και στα λάθη που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Εμπιστεύσου άφοβα την διαίσθηση σου και θα νιώσεις πιο δυνατός από ποτέ! Ένας παρασκηνιακός έρωτας ξυπνάει το πάθος σου, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί μπορεί να αποκαλυφθείς, να απογοητευτείς και να πληγωθείς!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι φιλικές σου σχέσεις βελτιώνονται και μπορείς αν θες να διεκδικήσεις ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου! Απέφυγε όμως την έπαρση και την προκλητικότητα προς τους φίλους σου, για να μην ανατραπούν όλα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δραστηριοποιήσου δυναμικά στην καριέρα, για να αποκτήσεις την καταξίωση που τόσο καιρό επιθυμούσες! Ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος σε λάθη και… τεμπελιά στην εργασία, γιατί δεν μένουν ατιμώρητα!

ΛΕΩΝ
Η κοινωνικότητα σου και τα εκφραστικά σου μέσα, σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις στόχους που επιθυμείς! Η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη, αλλά μην το παρακάνεις με τον ενθουσιασμό και πέσεις σε λάθη επικοινωνιακά ή σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις την ευκαιρία τώρα, να κερδίσεις χρήματα ή να διεκπεραιώσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και επιπλέον να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή με πάθος και ερωτισμό!
Μην τα θες όλα δικά σου και απέφυγε οπωσδήποτε την απληστία!

ΖΥΓΟΣ
Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες στην συντροφική ζωή, τις οποίες αν εκμεταλλευτείς, θα κατακτήσεις τους στόχους σου! Χωρίς εγωισμό, διόρθωσε τα λάθη που έκανες στο παρελθόν και μην εξακολουθείς να τα κάνεις, γιατί θα υπάρξουν κυρώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορείς τώρα να πετύχεις πολλά στον εργασιακό τομέα και να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου! Για το λόγο αυτό, απέφυγε ρήξεις στον εργασιακό χώρο και επιπλέον φρόντισε να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ερωτικοί στόχοι πραγματοποιούνται και εσύ απολαμβάνεις φλερτ, πάθος και ρομαντισμό! Είσαι τυχερός, λαμπερός, κεφάτος και απόλυτα ερωτεύσιμος! Προσοχή όμως! Απέφυγε έπαρση, επιπολαιότητα και ανωριμότητα, θεωρώντας δεδομένη την τύχη σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείς να κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς, ιδίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Μην προκαλείς εντάσεις χωρίς λόγο λοιπόν! Ένας έρωτας από το παρελθόν, επικοινωνεί μαζί σου! Επιστράτευσε λογική πριν παρασυρθείς σε ένα άτομο που σε πληγώνει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι έξυπνος, ομιλητικός, δραστήριος και δυναμικός. Μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, γι’αυτό παρέμεινε έντιμος, σοβαρός και γλυκομίλητος!

ΙΧΘΥΣ
Μπορείς να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή αλλά και τα οικονομικά σου! Περιόρισε λοιπόν την λάθος διαχείρισης των χρημάτων σου και φρόντισε να είσαι έντιμος και ώριμος στα ερωτικά σου!

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 30 Απριλίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια σήμερα 30 Απριλίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση! - Αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share