Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 30 Απριλίου από την Άντα Λεούση!

Ποιοι θα δυσκολευτούν;

30 Απριλίου 2019 10:05
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 30 Απριλίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια σήμερα 30 Απριλίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση! - Αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Εάν δε φανείτε ψύχραιμοι οικονομικές υποχρεώσεις να είναι η αιτία για ομηρικούς καυγάδες. Επειδή η επικοινωνία θα είναι κάπως δύσκολη, προσέξτε να μη λάβετε λάθος μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και θα δείτε καθαρότερα τις νέες προοπτικές στην εργασία σας. Καταπολεμήστε το άγχος και εμπνευστείτε από τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των συνεργατών σας και μη μετέχετε σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν σχόλια. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη αν δε θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήστε από τα οικεία σας πρόσωπα να σας διευκολύνουν στις δυσκολίες σας. Εμποδίστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να καταστραφεί οικονομικά με ουσιαστικό διάλογο.

ΛΕΩΝ: Για να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό που θέλετε, δώστε σαφείς εντολές. Μην πιέζετε το χρόνο, αλλά αντίθετα αφήστε τον να δουλέψει για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε ένα στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω. Με τόσες εναλλαγές της διάθεσής σας το σίγουρο είναι πως δε θα πλήξετε στιγμή.

ΖΥΓΟΣ: Η αβεβαιότητα που νιώθετε μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να πιστέψετε στις ικανότητές σας. Εάν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να είναι ομαλές οι σχέσεις σας φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας. Αξιοποιήστε κάποια περιουσιακά σας στοιχεία που μπορούν μακροπρόθεσμα να σας δώσουν κέρδη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε πιο διπλωματικοί γιατί η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο. Δώστε χρόνο στους γύρω σας για να καταλάβουν πως λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σας δοθούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα και αν θα είναι συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες για να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν όπως εσείς τα φαντάζεστε.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να μη δώσετε σε κανέναν υποσχέσεις που θα σας δεσμεύουν. Αρκεί να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί για να μπορείτε να έχετε νέες γνωριμίες.

Παράλληλα, διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για 29 Απριλίου με 5 Μαΐου!

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου;

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share