Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

30 Απριλίου 2019 07:11
Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου;

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα έχετε συχνές μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φίλοι θα σας εκνευρίσουν σήμερα, ειδικά αν φαίνονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιτέλους, αποφασίστε αν θέλετε να είστε με τον σύντροφό σας ή όχι, αν θέλετε να είστε στη δουλειά που είστε, γενικώς, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορείτε να μαντέψετε πως θα συμπεριφερθεί ο σύντροφός σας.

ΛΕΩΝ

Παραμείνετε ψύχραιμοι όσο αντιμετωπίζετε δυσάρεστες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντί να λέτε στους άλλους τι να κάνουν, δώστε το καλό παράδειγμα.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε να εκφράσετε την παιχνιδιάρική σας πλευρά. Όμως, θα μπείτε στον πειρασμό να το παρακάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είναι διασκεδαστικό να έρθετε σε επαφή με τους φίλους σας σε μία κοινωνική κατάσταση σήμερα,

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα πάνω σας βρίσκεστε αυτές τις ημέρες, καθώς δεν χάνετε ευκαιρία για έξοδο, ενώ αποτελείτε την ψυχή της παρέας όπου και αν βρεθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σπαταλήστε σήμερα συνειδητά την σωματική σας ενέργεια σε απολαύσεις της στιγμής...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάρτε έξυπνες αποφάσεις βασιζόμενοι στο πως θέλετε να εξελιχθεί η μέρα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα νιώσετε καλύτερα με τα αποτελέσματα αν πάρετε τον έλεγχο της μοίρας σας.

Παράλληλα, διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για 29 Απριλίου με 5 Μαΐου!

Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 29 Απριλίου με 5 Μαΐου 2019 από την Άντα Λεούση!

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2019 από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο και αν θέλετε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι και κάποιες φορές το προσωπείο που φοράτε σας προδίδει. Δεν είναι κακό να αφήσετε τους άλλους να αγγίξουν την ψυχή σας, αλλά απεναντίας θα είναι χρήσιμο, καθώς έτσι θα αποφύγετε τις απότομες και απροσδόκητες αντιδράσεις σας που ξαφνιάζουν τους γύρω σας, ενώ παράλληλα θα κρατήσετε και ισορροπίες που υπάρχουν στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούριες επενδύσεις, ακούγοντας τρίτα άτομα. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας, για να πάρει αποφάσεις αντί εσάς. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια, καθώς θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να τα προωθήσετε όπως εσείς θέλετε. Οπότε κάντε υπομονή και αφήστε τις μέρες να περάσουν για να αποφύγετε παγίδες που προσπαθούν να σας στήσουν κάποιοι επιτήδειοι. Για όλα πρέπει να κρατάτε ένα μέτρο, μια που οι εκλείψεις σας έχουν στο στόχο τους, οπότε να προσέχετε τις κινήσεις σας αλλά και την όλη σας συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα εγκλωβιστείτε με προβληματισμούς και διλήμματα που θα σας δυσκολέψουν να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θεωρείτε σημαντικές για να προχωρήσετε. Όμως, μπορείτε να ξεφύγετε από σκέψεις που περιέχουν κοντόφθαλμες προοπτικές και να προχωρήσετε συνειδητά και δυναμικά σε αναβαθμίσεις. Ξεπεράστε κρυφές ή φανερές αντιπαλότητες και δημιουργήστε εποικοδομητικές και συμφέρουσες για όλους σχέσεις. Φανείτε περισσότερο παρατηρητικοί αλλά και ευέλικτοι, ώστε να οργανώσετε καλύτερα αυτά που πρέπει να γίνουν. Υπάρχει τρόπος να υπερασπιστείτε σθεναρά τα δικαιώματά σας, αντιμετωπίζοντας δυναμικά εμπόδια και αντιπάλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού και των συνθηκών, δεν μπορείτε να χαρείτε τις επιτυχίες που έχετε όπως θα θέλατε. Στη συνέχεια όμως, υποχωρεί η μεγάλη ένταση και μπορείτε να προχωρήσετε με άνεση παρακάτω. Ευκαιρίες, συμπτώσεις και νέα σχέδια συνηγορούν για να σας βοηθήσουν. Για να ξεπεράσετε το άγχος και τις ανησυχίες των προσωπικών σας θεμάτων, αποφύγετε να καταλήξετε να αγοράζετε μανιωδώς ότι βρίσκεται μπροστά σας, γιατί αντί να καλυτερέψετε, θα σας πιάνει πανικός μόλις συνειδητοποιήσετε ότι βγήκατε εντελώς εκτός προγραμματισμού.

ΛΕΩΝ: Οι παροχές που θα έχετε σε θέματα τύχης, θα είναι αρκετά περιορισμένες και τον πρώτο ρόλο θα τον παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας. Προτάσεις, γνωριμίες και νέες συμφωνίες θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιωθεί η διάθεσή σας. Θα προβληματιστείτε με το τι πρέπει να αλλάξετε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και γεμάτοι ψυχικά. Μπορεί να είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι κάπως περισσότερο σε έναν προγραμματισμό και να συνεργάζεστε με καλή διάθεση και χωρίς ευεξίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε τα συναισθηματικά σας, χωρίς να προβείτε σε άσκοπες υποχωρήσεις ή αισθηματικές εξάρσεις. Ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι παρών, οπότε αναζητήστε την αξία των οικογενειακών σχέσεων. Μην είστε υπερβολικά αμετακίνητοι στις επιδιώξεις σας, γιατί το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ευέλικτοι. Είναι καιρός να κάνετε μια ανανέωση, να αναθεωρήσετε απόψεις, να βάλετε νέους στόχους και κυρίως να μην περιμένετε πολλά από ανθρώπους που είναι ανώριμοι ή πεισματάρηδες. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο και επιβάλετε να αναζητήσετε τις ισορροπίες σε αυτές τις αντίθετες τάσεις.

Ο Σκορπιός αγαπάει τη σοκολάτα, ο Κριός το κρέας! Αυτές είναι οι αγαπημένες σου γεύσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου!

ΖΥΓΟΣ: Ίσως ένα από τα στοιχεία που μειώνουν τις προοπτικές μιας ικανοποιητικής σχέσης, είναι πως τοποθετείται τον πήχη αξιολόγησης των άλλων πιο ψηλά απ’ ότι πρέπει. Όμως, να θυμάστε πως κάτι τέτοιο πολλές φορές είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς από τη μία μπορεί να σας δώσει τη συγκίνηση και την τρυφερότητα που έχετε ανάγκη, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει κριτική και γκρίνια. Εσείς επιλέγετε τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα άτομα που σας περιβάλλουν, οπότε φροντίστε να είναι το καλύτερο για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενεργήστε με νηφαλιότητα και περίσκεψη, γιατί η κεκτημένη ταχύτητα θα φέρει εκνευρισμό και αφηρημάδα, κάτι που πρέπει να αποφύγετε. Ετοιμάσατε πολλά σχέδια, προγραμματίσατε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν κάνατε απολύτως τίποτα και σύμφωνα με εσάς έφταιγαν οι συγκυρίες της τελευταίας στιγμής. Η έντονη επιθυμία σας να κατακτήσετε το κρυφό αντικείμενο του πάθους σας σε συνδυασμό με το ταλέντο να πλασάρετε την εικόνα σας όπως εσείς θέλετε, σας οδήγησαν στο να πείτε πολλά και από πράξεις τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε λοιπόν το πεπρωμένο να δράσει γιατί για άτομα σαν εσάς η καλύτερη στρατηγική είναι να μην έχετε στρατηγικές. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν αποβάλετε την κριτική διάθεση. Με προσεκτικά βήματα δε θα ανακόψετε την καλή πορεία που σας περιμένει στη συνέχεια. Αποφύγετε προσωρινά τους δύσκολους στόχους και προχωρήστε εκ του ασφαλούς ώστε να μην ξεφεύγετε από τα όρια της λογικής. Αυτή τη στιγμή δεν είστε έτοιμοι για περιστασιακές εμπειρίες και καλή η μεγάλη φαντασία που έχετε, αλλά σκεφτείτε πως σε κάποιους δεν αρέσει και τόσο η τόλμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες στιγμές θα σας αγγίξουν η απογοήτευση και ο εκνευρισμός εσάς τους δεσμευμένους, αλλά θα είναι παροδικό και δε θα συναντήσετε προβλήματα στη σχέση σας. Επανορθώστε για ότι λάθος προκαλέσατε, φροντίζοντας οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας να είναι λογικές και να βασίζονται στην ψυχραιμία και όχι στο θυμό ή το φόβο. Κατακτήστε ακόμα περισσότερο την καρδιά του συντρόφου σας ακούγοντας τον, δίνοντάς του περισσότερη προσοχή και αφήνοντάς τον να δει ότι είστε ακόμα το ίδιο πρόσωπο με αυτό που γνώρισε. Κάντε τον να νιώσει σταθερότητα και να σας ερωτευθεί από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήστε τα συναισθήματά σας σε συνδυασμό με το αστείρευτο χιούμορ σας και πετύχετε με τα άτομα που συναναστρέφεστε μια διπλωματική επικοινωνία. Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας και φροντίστε για ότι λέτε να έχετε αποδείξεις και τεκμήρια. Είναι κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στην πορεία ανεξάρτητα αν θα το εφαρμόσετε στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις ή στις επαγγελματικές. Οι συγκυρίες που θα επικρατούν γύρω σας δεν εμπεριέχουν τη γαλήνη που χρειάζεται για να έχετε την ικανοποίηση που θέλετε μέσα από τις διάφορες σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Λόγω της ευαισθησίας σας, έχετε αφήσει πάρα πολλά να συσσωρευτούν μέσα στις σχέσεις σας με αποτέλεσμα πολύ συχνά να δημιουργούνται μπερδεμένες καταστάσεις. Μπορείτε να διορθώσετε αρκετά, αρκεί να ενεργοποιήσετε τη λογική σας και να επανατοποθετήσετε κάποιες από τις προτεραιότητές σας. Αφήστε το συναίσθημα να σας παρασύρει όσο σας παίρνει και μετά τραβήξτε το χαλινάρι. Είναι προτιμότερο για να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σας να διατηρήσετε μια μέτρια κατάσταση, από το να είστε ή του ύψους ή του βάθους.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share