Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

29 Απριλίου 2019 08:05
Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου;

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Μία πολύ καλή μέρα ώστε να νοιώσετε περισσότερο δυνατοί για θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε πολύ ενθουσιασμένοι και θα συγκεντρωθείτε σε ό,τι έχετε να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε για κάποιο επαγγελματικό θέμα που θα έχει αρκετά ανοικτά μέτωπα με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια για ένα ταξίδι ή για να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας μπορεί να είναι στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

Αν θέλετε να ξεπεράσετε τους φόβους σας τότε εκεί είναι που πρέπει να επικεντρωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στο σπίτι σας και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η ενέργεια των πλανητών που παρεμβαίνει και σας κάνει αμήχανους και νευρικούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι καλή ιδέα να δώσετε τουλάχιστον σήμερα, τις συμβουλές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε στο στοιχείο σας και η αίσθηση του χιούμορ σας όπως και η αγάπη σας ανθίζει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι αύριο όλα όσα σας απασχολούν θα έχουν περάσει και πάλι θα βρείτε κοινό έδαφος με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φίλοι ή μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε μπορεί να αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες

ΙΧΘΕΙΣ

Αν κάποιοι σας έχουν πιέσει ώστε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση, μην κάνετε τώρα κάτι, που αύριο θα μετανιώσετε.

Πόσο ερωτικός είναι ένας Σκορπιός;

Θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τα ζώδια και ειδικά ότι έχει να κάνει με το δικό σας ζώδιο και αστρολογικό χάρτη! Αυτήν την φορά όμως ανακαλύψαμε πόσο ερωτικός μπορεί να είναι ένας Σκορπιός!

Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Σκορπιοί;

Ο άνδρας Σκορπιός ταιριάζει άριστα με γυναίκες Καρκίνους, καθώς και οι δύο είναι εξίσου συναισθηματικοί και η Καρκίνος μπορεί να δεχτεί να υποταγεί σε έναν Σκορπιό που την αγαπά, με γυναίκες Ζυγούς, με τις οποίες επικοινωνεί πνευματικά, και με Ιχθείς, με τις οποίες, καθώς είναι και οι δύο ζώδια του νερού, μοιράζεται κοινά προτερήματα και ελαττώματα αλλά και αμοιβαιότητα στον ερωτικό τομέα.

Η γυναίκα Σκορπιός ταιριάζει με άνδρες Κριούς, λόγω της κοινής τους ενεργητικότητας και φαντασίας στο σεξ, με Ταύρους, γιατί μπορούν να βασιστούν σε αυτούς για να κάνουν οικογένεια και με Παρθένους γιατί είναι ίσως οι μόνες που μπορούν να δεχτούν τις παράλογες παραξενιές τους.

Ο Σκορπιός στην σχέση

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού στην σχέση του είναι ότι, όσο κι αν δεν του φαίνεται, είναι τρομερά ζηλιάρης. Θέλει να ξέρει τα πάντα για τον/την σύντροφό του, ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς εκείνος να δίνει πάντα τις αντίστοιχες πληροφορίες. Είναι, όμως, ένα κατά κανόνα πιστό ζώδιο. Όσο κι αν λατρεύει το σεξ, σπάνια θα προδώσει τον/την σύντροφό του για να το απολαύσει με κάποιον άλλον. Απαιτεί, όμως, το ίδιο και από τον άλλον. Δεν συγχωρεί την απιστία, δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί εύκολα, ακόμα και μετά από χρόνια.

Η γυναίκα Σκορπιός στο σεξ

Ακόμα κι αν δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη, η Σκορπίνα μαγνητίζει χωρίς όμως να προκαλεί. Είναι απίστευτα σέξι, ακόμα κι αν φορά το παλιό της τζιν, ενώ φημίζεται για το, κατά κανόνα, σφιχτό της κορμί. Διαθέτοντας φοβερή αυτοπεποίθηση, η Σκορπιός δεν διστάζει να κάνει την πρώτη κίνηση για να κερδίσει τον άνδρα που θέλει. Και εκείνος δύσκολα θα αντισταθεί στο βαθύ της βλέμμα, τις ερεθιστικές κινήσεις της, το ανατριχιαστικό της άγγιγμα. Το σεξ με την γυναίκα Σκορπιό είναι συναισθηματική υπόθεση. Στην αρχή θα κινηθεί αργά, όμως σταδιακά θα εντείνει το πάθος της. Θέλει να έχει το πάνω χέρι. Να νιώθει αφέντρα. Μην της στερήσετε αυτόν τον ρόλο γιατί μπορεί να εξαφανιστεί.

Ο άνδρας Σκορπιός στο σεξ

Πάθος είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τον άνδρα Σκορπιό ως εραστή. Θεωρώντας την γυναίκα ανεξάντλητο μυστήριο, θέτει σκοπό της ζωής του να διερευνήσει κάθε της σπιθαμή, να εξερευνήσει κάθε κρυφό σημείο της σεξουαλικότητάς της, χωρίς αναστολές. Χωρίς καν να ζητήσει την άδειά της –δεν την χρειάζεται, δεν θα του αντισταθεί. Επειδή, όμως, είναι ικανός να βαρεθεί γρήγορα ακόμα και το πιο καυτό σεξ, το κλειδί είναι να διατηρήσετε το μυστηριώδες σας προφίλ που τον κέρδισε αρχικά. Μην του τα δώσετε όλα αμέσως. Αφήστε να εννοηθεί ότι υπάρχει πάντα κάτι ακόμα που μπορεί να κάνει μαζί σας στο κρεβάτι.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share