Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για 29 Απριλίου με 5 Μαΐου!

Αναλυτικά όλες οι προβλέψεις!

28 Απριλίου 2019 11:05
Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για 29 Απριλίου με 5 Μαΐου!
Follow us on Google News

Ο διάσημος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης μας δίνει αναλυτικά όλες τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για 29 Απριλίου με 5 Μαΐου!

Κριός
Το διάστημα αυτό φέρνει μια σειρά από γεγονότα που σας κινητοποιούν και σας αγχώνουν. Στις συζητήσεις και στις μετακινήσεις σας υπάρχουν δυνατότητες διαφωνιών. Για να πετύχετε αυτό που θέλετε πρέπει να κάνετε πολύ σωστούς ελιγμούς. Ένα επαγγελματικό θέμα απαιτεί λεπτότερο χειρισμό, ενώ στα αισθηματικά σας μια διαφωνία πρέπει να ξεπεραστεί και η δική σας πρωτοβουλία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση του κλίματος.Οικονομικά διαχειριστείτε με φρόνηση τα χρήματα σας και μην καταφεύγετε σε δανεικές λύσεις.

Ταύρος
Καλύτερα να ζητήσετε πίστωση χρόνου από εκείνους που θα σας πιέσουν. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μην κάνετε νέα ξεκινήματα και οι επενδυτές αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Συναισθηματικά η κατάσταση βελτιώνεται όχι όμως με τους όρους τους δικούς σας αλλά με εκείνους του πεπρωμένου το οποίο και πρέπει να σεβαστείτε. Ένα ζήτημα σχετικό με την εργασία μπορεί να βρει τώρα το δρόμο για την λύση του.Τα οικονομικά σας επιβάλουν μια πιο συντηρητική τακτική αυτή την εποχή.

Δίδυμοι
Μετακινήσεις ή συζητήσεις για εξέλιξη συνεργασιών πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα. Στα ερωτικά σας δεν περνάτε άσχημα αλλά στο βάθος κάτι σας λείπει. Αποφύγετε την κόπωση και το άγχος.Σε γενικότερες γραμμές το ζήτημα είναι να αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις και παρορμητικές συμπεριφορές, διότι ο κίνδυνος των πλανητικών όψεων αυτού του διαστήματος είναι οι διαφωνίες, οι ρίξεις, οι ανατροπές αναγκαίων ισορροπιών και το βραχυκύκλωμα σχέσεων.Προσέξτε τις σχέσεις σας με συνεργάτες, με συγγενείς, με συναδέλφους και με συμβίους.

Καρκίνος
Η περίοδος αυτή φέρνει μια σειρά νέων γεγονότων που αλλάζουν το πρόγραμμα της ζωής σας τις επόμενες μέρες. Προνοήστε για οικονομικές καθυστερήσεις που δεν θα λείψουν και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία κάποιο ξεχασμένο πρόβλημα του παρελθόντος που θα επανεμφανιστεί στο προσκήνιο. Και μάλιστα προσπαθήστε να το λύσετε διότι θα βρείτε τον τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλες παραχωρήσεις και χωρίς να επιβραδύνετε την εξέλιξή σας!Διαχειριστείτε έξυπνα τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και συνεχίστε να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας

Λέων
Υπερασπιστείτε την καριέρα σας και συμβάλετε για το άνοιγμα νέων προοπτικών στη ζωή σας. Για εσάς η βασική προσοχή είναι ακόμα μια φορά οι σχέσεις σας με τα χρήματα και οι αντίστοιχες ανάγκες που εύκολα εσείς δημιουργείτε στον εαυτό σας. Εκείνο πάντως που θα σας λείψει είναι ο ανεφοδιασμός όπως επίσης και το γεγονός ότι θα πιεστείτε την ώρα που δεν θα το περιμένετε και στα κοινωνικά σας.Προσπαθήστε να έχετε υπομονή την ώρα που τα γεγονότα τρέχουν και μην λειτουργείτε εις βάρος της υγείας σας.

Κώστας Λεφάκης

Παρθένος
Η περίοδος αυτή εντείνει τις υποχρεώσεις προς τους άλλους ή το ενδεχόμενο μιας διάθεσης καταπίεσης από ανθρώπους που συνυπάρχετε, σε βασικούς τομείς. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι αποφεύγοντας αντιθέσεις και ρίξτε τις δραστηριότητες σας τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι σας. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μεταβατική φάση. Αισθητές θα είναι οι καθυστερήσεις τόσο στα οικονομικά όσο και σε απαντήσεις τρίτων σε θέματα που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσάς αυτήν την εποχή.

Ζυγός
Αν και είναι δύσκολη η περίοδος αυτή, ωστόσο βελτιώνει την διάθεση σας και το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας. Ξεπεράστε τις πικρίες που σας έδωσαν κάποια περιστατικά, συγχωρήστε κάποιους συνεργάτες ή φίλους για την συμπεριφορά τους απέναντι σας και εντοπίστε τους νέους στόχους που έχετε ανάγκη να υπάρχουν. Αισθηματικά τα πράγματα βελτιώνονται αλλά μέσα από αρκετά εμπόδια.Παρόλο που πολλά διαφορετικά θέματα θα σας απασχολήσουν θα πρέπει να διατηρήσετε ένθερμο το ενδιαφέρον σας για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας

Σκορπιός
Η περίοδος αυτή πληθαίνει τις υποχρεώσεις και την εργασία για τους περισσότερους από εσάς. Παράλληλα όμως σας βοηθά να διακριθείτε για τις ικανότητες σας. Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να εξυπηρετηθείτε σε πράγματα που έχετε κατά νου. Στα αισθηματικά σας η κατάσταση εξακολουθεί να είναι διακυμαινόμενη ενώ στα σχέδια σας δεν αποκλείεται να αφήσετε κάτι, κρίνοντάς το ακατάλληλο για αυτή την εποχή. Η πείρα που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα θα σας διατηρήσει ψύχραιμους και θα σας σώσει από σπασμωδικές αντιδράσεις σε ότι αφορά στο συμφέρον σας.

Τοξότης
Η περίοδος ευνοεί κοινωνικές και αισθηματικές επαφές και σας βγάζει νικητές σε νομικές διευθετήσεις και ανταγωνισμούς. Οργανώστε τις μετακινήσεις σας και συνειδητοποιήστε τις υπογραφές που σας δεσμεύουν με όρους και αποφάσεις. Μην αντιδράτε παρορμητικά. Συχνά η αιτία μιας κατάστασης δεν είναι φανερή και απαιτεί ώριμη σκέψη. Διατηρήστε αλώβητη την αισιοδοξία σας, καθώς η εβδομάδα αυτή, σας θέλει στις επάλξεις τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά.Όσο και αν διατηρείτε την αισιοδοξία και θέλετε να ελπίζετε στο καλύτερο, πρέπει να αποδεχτείτε ότι το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά γκρίζο και λίγο απογοητευτικό από την πλευρά της συμπεριφοράς των Διατηρήστε τις ισορροπίες μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής!

Αιγόκερως
Επωφεληθείτε από την συγκυρία των εξωτερικών γεγονότων για να προωθήσετε υποθέσεις σας και για να καταλήξετε σε αποφάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν θετικά τα οικονομικά σας ζητήματα. Για εσάς το μυστικό του να αποφύγετε την φθορά ή την ταλαιπωρία είναι να μην εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις, άσκοπη κούραση, και να μην επιμένετε αδιάλλακτα σε κάτι που δεν μπορεί να προχωρήσει ή, αν είναι άνθρωπος που σας αφορά, δεν μπορεί να αλλάξει ή να βελτιωθεί.Προέχει να να αντέξετε το βάρος των περιστάσεων και κυρίως να μην πάρετε πολύ σοβαρά αυτά που θα πουν και θα κάνουν οι άλλοι.

Υδροχόος
Ο ελιγμός στη συμπεριφορά και στη σκέψη θα σας βοηθήσει, ενώ η αδιαλλαξία θα εντείνει την ταλαιπωρία σας. Η εβδομάδα που ακολουθεί σας αποκαλύπτει ορισμένες αλήθειες έτσι ώστε να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αλλά και ποιοι είναι οι άξιοι και οι κατάλληλοι στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε. Τα οικονομικά δεν σας βοηθούν τόσο, αλλά σύντομα θα υπάρξει ένας ευχάριστος ανεφοδιασμός. Ελέγχετε τα έξοδα σας και μην γίνεστε ματαιόδοξοι στην διαχείριση του χρήματος.

Ιχθύες
Από εσάς κρίνεται η λύση προσωπικών προβλημάτων και η επιτυχία ενός επαγγελματικού σχεδίου. Το ξεκίνημα του Ιουνίου μπορεί να φέρει αναστατώσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους και να σας οδηγήσει σε διαφωνίες που ίσως σας στεναχωρήσουν. Προσπαθήστε να προλάβετε λοιπόν κάτι τέτοιο αναπτύσσοντας διαλλαχτικότητα στις δύσκολες στιγμές. Το κύριο πάντως ζήτημα είναι να αποφύγετε την πιθανότητα να καταλήξετε θύμα συναισθηματικής και προπαντός οικονομικής εκμετάλλευσης. Στο χέρι σας είναι η ερωτική σας ζωή να βελτιωθεί εάν γίνετε πιο συνεργάσιμοι και λιγότερο εύθικτοι.

Παράλληλα, εμείς εδώ στο AthensMagazine.gr σας είχαμε κάνει ένα αφιέρωμα στο ποια ζώδια θα περάσουν μαύρο Πάσχα, σύμφωνα με τις προβλέψεις Λεφάκη, Μπήλιου και Πατέρα

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια: Ερμής στον Κριό έως 6 Μαΐου 2019! - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Ζώδια σήμερα: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού στις 17 Απριλίου και θα παραμείνει ως τις 6 Μαΐου ! Πώς θα σε επηρεάσει; Δες αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις!

Ο Ερμής ξεκινά στις 17 Απριλίου το νέο του «ταξίδι» στο ζωδιακό κύκλο, κάνοντας την είσοδό του στον πύρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού, τον Κριό!

Ο Ερμής , ο πλανήτης που επηρεάζει την ροή της σκέψης, του λόγου,των επικοινωνιών, των συμφωνιών θα παραμείνει στον πύρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού , τον Κριό ως τις 6 Μαΐου, αξίζει να τονίσουμε εδώ, ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα θα βρίσκεται σε «αμοιβαία υποδοχή» με τον πλανήτη Άρη, προσφέροντας στις επικοινωνίες μας τον αέρα για να μπορούν να έχουν έναν πιο γρήγορο, ενθουσιώδη και αποδοτικό ρυθμό.

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από τον Κριό;

Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού, θα χαρίσει την νότα του αυθορμητισμού στις επικοινωνίες μας.

Η σκέψη θα είναι γρήγορη, η λήψη των αποφάσεων θα γίνεται «εν θερμώ», με ευθύτητα και ειλικρίνεια αλλά … χωρίς υπομονή αλλά και τακτ!

Έτσι λοιπόν μπαίνουμε σε μία περίοδο που νέες ιδέες θα τρυπώσουν στο μυαλό μας, χαρίζοντας την φρεσκάδα, την ανυπομονησία και την εκφραστικότητα, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στον επικοινωνιακό τομέα, νέες γνωριμίες και επαφές θα σκορπίσουν τον ενθουσιασμό.

Ζώδια

Οι ανοιξιάτικες εξορμήσεις θα έχουν αυτό το διάστημα την τιμητική τους, ενώ και οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα θα έχουν έναν ανάλαφρο και ενθουσιώδη χαρακτήρα, δίνοντας μία ανανέωση και στην κοινωνική μας ζωή.

Ο Σκορπιός αγαπάει τη σοκολάτα, ο Κριός το κρέας! Αυτές είναι οι αγαπημένες σου γεύσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Δεν θα λείψουν όμως και οι κόντρες και οι καβγάδες, ας μην ξεχνάμε ότι κυβερνήτης του Κριού είναι ο «πολεμοχαρής» Άρης, γεγονός που δηλώνει ότι ο Ερμής από αυτή την θέση προσφέρει δυναμισμό, δράση, πρωτοβουλία και «ντομπροσύνη» στα επικοινωνιακά μας ζητήματα, όμως θα μας κάνει εύκολα να παίρνουμε «φωτιά» υπερασπιζόμενοι με έντονο και δυναμικό τρόπο το «εγώ» μας!

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν;

Τα ζώδια που θα νιώσουν τον αέρα της ανανέωσης στον επικοινωνιακό τους τομέα θα είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες,Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί, Υδροχόοι).

Πηγή: oroskopos.gr

Οι 3 κορυφαίοι αστρολόγοι προειδοποιούν! Θρίλερ για αυτά τα 2 ζώδια σύμφωνα με Λεφάκη, Μπήλιου και Πατέρα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share