Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τετράγωνο Άρη με Ποσειδώνα στις 27/4! - Φέρνει λάθη και απογοητεύσεις!

Μας προειδοποιεί να μην παρασυρθούμε σε αυταπάτες, εξαπατήσεις και παρορμητικά λάθη!

27 Απριλίου 2019 16:33
Ζώδια: Τετράγωνο Άρη με Ποσειδώνα στις 27/4! - Φέρνει λάθη και απογοητεύσεις!

Ζώδια σήμερα: To Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 27/4, μας προειδοποιεί να μην παρασυρθούμε σε αυταπάτες, εξαπατήσεις και παρορμητικά λάθη! Δες αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις!

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2019, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, έρχονται αντιμέτωποι σχηματίζοντας μία απογοητευτική όψη Τετραγώνου!

Αρκετή η ένταση και η νευρικότητα της περιόδου, γεγονός που θα μειώσει την αντίληψη μας απέναντι σε ψέματα, και παραμύθιασμα!

Λόγω παρορμητισμού πέφτουμε εύκολα στις… παγίδες των άλλων, επιτρέποντας τους να μας εκμεταλλευτούν.

Τα μικροατυχήματα, οι γκάφες, τα λάθη, οι απρόσεχτες συμπεριφορές, τα νεύρα και η άγνοια λόγω επιπόλαιης αδιαφορίας, βιασύνης ή αφηρημάδας, οδηγούν σε απότομες και μεγάλες απογοητεύσεις.

Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και οι μεγάλες προσδοκίες, μας οδηγούν σε παρορμητικές εξιδανικεύσεις, εμπιστοσύνη σε ψεύτικα λόγια και απατηλές υποσχέσεις, με αποτέλεσμα αν αφεθούμε, να αντιμετωπίσουμε καυγάδες και απογοητεύσεις!

Η όψη Τετραγώνου επηρεάζει κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια και ωροσκόπους (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Πρόσεξε πολύ τις κοινωνικές σου επαφές, γιατί δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Δεν είναι πάντα αλήθεια όσα ακούς! Επιπλέον κι εσύ απέφυγε να λες ψέματα και να μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά! Προσοχή επίσης χρειάζεται στις μετακινήσεις σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείς σε έξοδα και ανούσιες αγορές που θα μετανιώσεις σίγουρα αργότερα. Μην εμπιστεύεσαι απόλυτα το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. «Ψάξου» περισσότερο!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Πρόσεχε πολύ γιατί η παρορμητική τάση σου να παραπλανείς και να εξαπατάς, θα γυρίσει σίγουρα εναντίον σου. Επιπλέον, σταμάτα να πιστεύεις τα πάντα και να κάνεις όνειρα απατηλά, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πες οπωσδήποτε όχι, σε απαγορευμένους ή παρελθοντικούς έρωτες, τους οποίους εξιδανικεύεις και τελικά απογοητεύεσαι. Απέφυγε μυστικά, κουτσομπολιά και αυταπάτες για πρόσωπα και καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα όλους σου τους φίλους, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς. Φρόντισε οι στόχοι σου να είναι προσγειωμένοι και να έχουν γερές βάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην λες παρορμητικά ναι σε επαγγελματικές προτάσεις λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού και ουτοπικής τάσης. Αν μέχρι τώρα δεν ήσουν έντιμος και δεν δούλεψες σκληρά, αποκαλύψεις θα έχουν αρνητικές συνέπειες για το κοινωνικό σου στάτους.

ΖΥΓΟΣ: Προσοχή χρειάζονται μετακινήσεις και ταξίδια που είχες προγραμματίσει ή θα προκύψουν. Η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σου σε επαφές, σε καθιστούν ανέντιμο αλλά και ευκολόπιστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πες όχι σε οικονομικές συμφωνίες και μην εμπιστεύεσαι σε άλλους τα χρήματα σου! Απέφυγε τα δανεικά και γίνε άμεσα πιο καχύποπτος στην ερωτική σου ζωή, γιατί θα ανακαλύψεις κάποιες αλήθειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στην εξαπάτηση είτε από σένα, είτε προς εσένα! Προσοχή γιατί έρχονται απογοητεύσεις και καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις νέα πρόσωπα και καταστάσεις και μην πιστεύεις στα μεγάλα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μεγάλη προσοχή σε απρόσεχτα εργασιακά λάθη, λόγω βιασύνης και αφηρημάδας! Απέφυγε τώρα αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παρασύρεσαι σε παράνομες ερωτικές ενέργειες, αν είσαι δεσμευμένος και επιπλέον περιόρισε τις προσδοκίες που έχεις από τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις θαυμαστές και κατακτήσεις!

ΙΧΘΥΣ: Πες όχι στις αυταπάτες και στις απατηλές ελπίδες για το ερωτικό σου παρελθόν, γιατί θα απογοητευτείς! Πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από το σπίτι και την οικογένεια σε πληγώνουν και σε θυμώνουν!

Παράλληλα, διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις των 3 κορυφαίων αστρολόγων Λεφάκη, Μπήλιου και Πατέρα!

Πηγή: oroskopos.gr

Ποια ζώδια θα περάσουν μαύρο Πάσχα; - Δεν τους ευνοεί η τύχη!

Ποια ζώδια θα περάσουν "μαύρο" Πάσχα και δεν θα τους ευνοήσει καθόλου η τύχη; Αν είστε από εκείνους που διαβάζουν τα ζώδια κάθε μέρα τότε δώστε προσοχή!

Ποια είναι τα ζώδια που είναι περίεργα μέχρι και την Κυριακή;

Κριός

Καθυστερήσεις αλλά και μικρές αναποδιές θα προκαλέσουν γκρίνια και δεν είναι διόλου απίθανο να τσακωθείς στο τραπέζι του Πάσχα με τους δικούς σου. Ψυχραιμία και μην γκρινιάζεις , θα περάσουν οι γιορτές.

Λέων

Κάθε φορά περιμένεις πως θα κάνεις κάτι διαφορετικό, ωστόσο, δεν τα καταφέρνεις. Οι μεγάλες προσδοκίες σου για τις ημέρες του Πάσχα θα συνθλιβούν, μιας και θα συνειδητοποιήσεις ότι κάνεις τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά. Φυσικά, μην κατεβάσετε μούτρα και προς Θεού μην πεισμώσετε και κάνετε τη ζωή των γύρω σας δύσκολη.

Σκορπιός

Σκορπιέ, λένε πως είσαι ένα από τα πιο παραλαβιάρικα ζώδια, παραδέξου λοιπόν πως θες κάθε φορά να είσαι στο επίκεντρο των γύρω σου και όταν δεν γίνεται αυτό εκνευρίζεσαι. Μην ξαφνιαστείς εάν παίξει ένα τέτοιο σενάριο στο χωριό που θα πας και όλοι ασχολούνται με κάποιον άλλον εκτός από εσένα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share