Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μαύρο 3ημερο Πάσχα για αυτά τα 2 ζώδια: Λεφάκης, Μπήλιου, Πατέρα προειδοποιούν!

Οι 3 κορυφαίοι αστρολόγοι προειδοποιούν!

25 Απριλίου 2019 13:20
Μαύρο 3ημερο Πάσχα για αυτά τα 2 ζώδια: Λεφάκης, Μπήλιου, Πατέρα προειδοποιούν!

Το Πάσχα έφτασε και οι 3 κορυφαίοι αστρολόγοι μας είχαν προϊδεάσει για το τι μας περιμένει για τα 12 ζώδια!

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!

Κώστας Λεφάκης:

Κριός
Η Μεγάλη Εβδομάδα σας βρίσκει προβληματισμένους για την εξέλιξη της δουλειάς και της ζωής σας, καθώς οι προηγούμενες ενέργειές σας δημιούργησαν αναστάτωση σε κάποια από τα βασικά σας σχέδια. Κάποια έκτακτα προβλήματα θα προκύψουν στις κοινωνικές σας σχέσεις, γι αυτό, προσπαθήστε να κινηθείτε ψύχραιμα χωρίς να αφήνετε τα νεύρα σας να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Υπάρχουν λύσεις για όλα και εσείς είστε περισσότερο από ικανοί για να τις επιλέξετε και να τις υποστηρίξετε!

Ταύρος
Θέματα επικοινωνίας, αγάπης και σχέσεων θα σας απασχολήσουν τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Υπάρχει μια κινητικότητα αλλά και μια ασάφεια που σας επηρεάζει, χωρίς όμως να αφήνει εμφανή τα σημάδια της. Το καλό είναι ότι κάποιες χρόνιες καθυστερήσεις υποχωρούν και μια νέα προοπτική στα οικονομικά σας αρχίζει να διαγράφεται στον ορίζοντα. Ελέγχετε τι λέτε και τι κάνετε αποφεύγοντας τις παρεξηγήσεις με εκείνους που θέλετε να υπάρχουν γύρω σας.

Δίδυμοι
Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι για εσάς περίοδος συγχρονισμού και αποκατάστασης κάποιων πρακτικών και ιδιαίτερων θεμάτων. Οι μέρες όμως θα παραμείνουν νευρικές και δεν θα λείψουν μερικά ακόμα εμπόδια στην προσπάθεια να φτάσετε σε μια αφετηρία που έχετε βάλει στόχο. Διατηρήστε την καλή σχέση με τους άλλους, ανεχτείτε εκείνους που σας καταπιέζουν ή σας εκνευρίζουν και αποφύγετε να βρεθείτε σε περιβάλλοντα τα οποία είτε δεν σας καταλαβαίνουν, είτε σας ταλαιπωρούν άδικα.

Καρκίνος
Μπορείτε να κινηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό τομέα αξιοποιώντας το χρόνο και κερδίζοντας αυτόν που χάσατε. Επιστρατεύστε ικανότητες, γνωριμίες και μέσα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Συνεχίστε οργανωμένα τις προσπάθειες για ότι επιδιώκατε να πετύχετε εδώ και καιρό. Ελέγχετε την κατάσταση στην εργασία σας κρατώντας όμως και κάποια μέτρα απόστασης από τις εντάσεις που θα προκληθούν ή τους κινδύνους που θα μεσολαβήσουν.

Λέων
Αισθηματικά η κατάσταση είναι ευμετάβλητη, αλλά κοινωνικά είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα. Πλησιάζοντας το Πάσχα φροντίστε να είστε έτοιμοι για τις υποχρεώσεις σας, υπολογίζοντας τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις ανάγκες τους.Μια αιφνίδια αποκάλυψη της τύχης θα σημαδέψει την καθημερινότητα της δουλειάς σας ή θα σημάνει για άλλους μια υποστήριξη ψυχολογική και για άλλους μια βοήθεια οικονομική προκειμένου να υλοποιήσετε ένα σχέδιο σας σε αυτόν τον τομέα το προσεχές διάστημα, που όλα θα έχουν επιστρέψει στην κανονική τους ροή.

Παρθένος
Όσο πλησιάζει το Πάσχα, θα τύχετε και ευχάριστων εκπλήξεων αλλά και καταπιεστικών δηλώσεων. Κρατήστε σε ένα μέτρο τόσο τον ενθουσιασμό όσο και τον εκνευρισμό σας. Φροντίστε να αποφύγετε τις διενέξεις, ιδιαίτερα εσείς που εργάζεστε πολλές ή περίεργες ώρες, ή βρείτε σε άλλη εκδοχή ένα διπλωματικό τρόπο να συνεννοηθείτε σχετικά με μια οικονομική σας οφειλή. Κάποιες ολιγοήμερες διακοπές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον εαυτό σας, να ηρεμήσετε, αλλά και να επαναφέρετε κάποια σχέση σας στην κανονικότητα.

Ζυγός
Οι μέρες αυτές διαμορφώνονται πιο ευχάριστες στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Η προσδοκία του Πάσχα όμως μπορεί να σας κάνει λίγο υπερβολικούς στα σχέδιά σας και απρόσεκτους όσον αφορά τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Προνοήστε για το ενδεχόμενο κάτι να μην εξελιχθεί όπως το φαντάζεστε και αποφύγετε να κάνετε δηλώσεις για τα σχέδιά σας. Κάποιος ανταγωνισμός φαίνεται να επηρεάζει τη διάθεσή σας προσωρινά, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε όταν δέχεστε πιέσεις με πλάγιο τρόπο.

Σκορπιός
Οι μέρες του Πάσχα είναι και σημαντικές και δύσκολες για εσάς καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα σας φέρνει αντιμέτωπους με πρακτικά θέματα που χρειάζονται άμεση λύση. Μπορεί τα θέματα αυτά να μην σας αφορούν άμεσα, σίγουρα όμως αφορούν σε δικούς σας ανθρώπους, ή, σε άλλη περίπτωση, διογκώνουν κάποια ανειλημμένη υποχρέωσή σας. Θα πρέπει να σταθμίσετε καλά τους παράγοντες και τις παραμέτρους μέσα στις οποίες θα κινηθείτε, να αποφύγετε να προκαλέσετε τους άλλους ή να οξύνετε μια διαφωνία σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Τοξότης
Οργανώστε τυχόν μετακινήσεις που θα γίνουν και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε για την βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής στο άμεσο μέλλον. Η ατμόσφαιρα του Πάσχα προβλέπεται θετική για εσάς, εκτός αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τα εκτός θέματος και εκτός εποχής ενδιαφέροντά σας. Προσοχή σε ότι μπορεί να επηρεάσει τα αισθήματα των άλλων απέναντί σας και σε οτιδήποτε διαισθάνεστε ότι μπορεί να σας κοστίσει, είτε πρακτικά, είστε ιδεολογικά. Συμπλεύστε με τους πολλούς, αλλά επιλέξτε εκείνους που κάνουν την διαφορά.

Αιγόκερως
Οι μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας σας πιέζουν λίγο από υποχρεώσεις που είχατε αμελήσει αλλά παράλληλα σας δίνουν μικρές ευκαιρίες σύντομης ψυχαγωγίας ή ευχάριστων συναντήσεων. Οι υποθέσεις θα κινηθούν γρηγορότερα, ένα γεγονός θα σας αναστατώσει αλλά γρήγορα θα βρεθεί λύση και οι σημαντικές υποχρεώσεις δεν πρέπει να αγνοηθούν. Στο μεταξύ θα μπορέσετε να διευθετήσετε μια οικονομική εκκρεμότητα ή θα συνειδητοποιήσετε την παρουσία του μέσου εκείνου που θα σας απαλλάξει από την έγνοια της.

Υδροχόος
Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι σύνθετη, καθώς έχει αρκετές καλές στιγμές αλλά και πιέσεις. Οι πρώτες έχουν χαρακτήρα προσωπικό και οι δεύτερες περισσότερο κοινωνικό. Συναισθηματικά διορθώνονται τα πράγματα και μπορείτε να αποκαταστήσετε μια παρεξήγηση, ενώ οικογενειακά ενισχύεται μια υπόθεση που αφορά αγοραπωλησία ή διεκπεραίωση κληρονομικής υπόθεσης. Οι νεότεροι έχετε την ευκαιρία να βρείτε απασχόληση αν συνεχίζετε να την χρειάζεστε, έστω και εποχικά

Ιχθύες
Εσείς είστε περισσότερο ευνοημένοι και μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα την Μεγάλη Εβδομάδα. Το κλίμα της εποχής ευνοεί τις συνεννοήσεις και τις επιδιώξεις σας, διορθώνει κάποια θέματα στα προσωπικά και αισθηματικά σας και σας βοηθά να έχετε τον ρόλο που σας ταιριάζει σε μια κοινή προσπάθεια με άλλους ανθρώπους. Προσέξτε λίγο τις μετακινήσεις, τα μικρά απρόοπτα που θα επηρεάσουν τους γύρω σας και συνεχίστε να είστε αισιόδοξοι για την εξέλιξη των θεμάτων που σας απασχολούν.

Άση Μπήλιου!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Μεγάλης Εβδομάδας από την Άση Μπήλιου στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λίτσα Πατέρα

Ποια είναι τα ζώδια που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά; Ποια θα ευνοηθούν και ποια θα περάσουν την εβδομάδα των Παθών;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές της προβλέψεις στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share