Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για την Μεγάλη Εβδομάδα από την Λίτσα Πατέρα!

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

22 Απριλίου 2019 10:40
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για την Μεγάλη Εβδομάδα από την Λίτσα Πατέρα!

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο πρωινό με την Φαίη Σκορδά και έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις!

Ποια είναι τα ζώδια που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά; Ποια θα ευνοηθούν και ποια θα περάσουν την εβδομάδα των Παθών;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές της προβλέψεις στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου με Ουρανό 23/4! - Έρχονται απρόσμενες εξελίξεις και εκπλήξεις!

Ζώδια σήμερα: H Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού την Τρίτη 23 Απριλίου, φέρνει απρόσμενα γεγονότα! Δες πως θα σε επηρεάσει με τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις!

Ο Ήλιος και ο Ουρανός στο 1ο δεκαήμερο του Ταύρου, φέρνει ξαφνικές αλλαγές, εκπλήξεις, ανατροπές και ανανέωση, με τη Σύνοδο που σχηματίζουν!

Ώρα να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση, να αλλάξουμε ιδέες και να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε σε ό,τι καινούργιο έρθει στην ζωή μας!

Όλα αλλάζουν θετικά για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου, ενώ οι Σταθεροί του 1ου δεκαημέρου, μάλλον θα αποσυντονιστούν!

Τι ξαφνικά μηνύματα θα σου έρθουν με την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού;

Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων!

ΚΡΙΟΣ: Ξαφνικές ευκαιρίες θα έρθουν για την βελτίωση των οικονομικών σου, αλλά και των συναισθηματικών θεμάτων! Μπορεί κάποιες ανατροπές, να σε αποσυντονίσουν, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Όλα αλλάζουν ξαφνικά!Οι εκπλήξεις θα είναι αμέτρητες και είναι στο χέρι σου αν θα τις εκμεταλλευτείς θετικά ή αρνητικά για σένα! Πες όχι σε ξεσπάσματα και καυγάδες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έρχονται απρόσμενα γεγονότα και σε ανανεώνουν ψυχολογικά και συναισθηματικά! Κινείσαι παρασκηνιακά και μαθαίνεις μυστικά που σε αφορούν και σε χαροποιούν! Μην έχεις συναισθηματικά ξεσπάσματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς να αναμένεις ευχάριστες συγκυρίες και ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα, μέσα από τους φιλικούς σου! Θετικές και οι εξελίξεις για την επίτευξη ενός μεγάλου σου στόχου!

ΛΕΩΝ: Έρχονται κάποιες ανατροπές στον τομέα της καριέρας, θετικές, αλλά και αρνητικές για την πρόοδο σου, αλλά και την κοινωνική σου εικόνα! Απέφυγε υπερβολές και μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται επαφές και μηνύματα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα, ειδικά αν προέρχονται από άτομα που είναι μακριά! Επίσης, θετικές και ευχάριστες θα είναι οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις σου!

ΖΥΓΟΣ: Κάποια γεγονότα θα αλλάξουν ξαφνικά κάποια θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό και τον οικονομικό τομέα! Μην παρασύρεσαι από ένα λάθος πάθος τώρα και μην ξοδεύεις αλόγιστα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συντροφική ζωή θα έχει αρκετές ανατροπές! Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα και χρησιμοποίησε υπέρ σου ό,τι συμβεί τώρα! Μην προκαλείς καυγάδες χωρίς λόγο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλαγές και ξαφνικές θα είναι εξελίξεις στην δουλειά και στην καθημερινότητα σου! Ίσως χρειαστεί να οργανώσεις ξανά τον χρόνο σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απρόοπτες ερωτικές εξελίξεις, σε χαροποιούν. Μπορείς να αναμένεις κατακτήσεις, όπως και στιγμές διασκέδασης, πάθους και ρομαντισμού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οικογενειακά θέματα φέρνουν ανατροπές και αλλαγές! Απέφυγε νεύρα και χρησιμοποίησε τις εξελίξεις υπέρ σου! Το ερωτικό παρελθόν γυρνά ξαφνικά! Σκέψου πολύ πριν πεις το ναι!

ΙΧΘΥΣ: Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο κοινωνικό σου περιβάλλον τώρα, ώστε να κάνεις την αλλαγή που ήθελες. Προσοχή μόνο σε οδήγηση και κουτσομπολιά!

Παράλληλα, δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις και τι φέρνει για το κάθε ζώδιο ο Ερμής στον Κριό έως 6 Μαΐου 2019, ενώ ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί, αυτά τα ζώδια θα "ταλαιπωρηθούν" τη Μεγάλη Εβδομάδα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share