Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια της Παρασκευής (19/04), by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά!

19 Απριλίου 2019 08:51
Τα ζώδια της Παρασκευής (19/04), by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel, αναλύει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Ζόρικη η μέρα αστρολογικά, το Φεγγάρι εκεί ψηλά, γέμισε, είναι ολοστρόγγυλο και τόσο λαμπερό! Από χθες το παρακολουθώ, είχε ξαστεριά, συναρπαστικό το βρίσκω κάθε φορά!

Είναι μαγικός πλανήτης η Σελήνη! Από εκεί πηγάζει απίστευτη ενέργεια. Εκείνη κρατά τις ισορροπίες της Γης και των ανθρώπων.. Τα συναισθήματά μας, ένα Φεγγάρι ολόκληρο! Τι σας γράφω πρωί-πρωί..

Εντάξει η αλήθεια είναι πως έχουμε δράματα τις μέρες αυτές, υπάρχουν εντάσεις, γινόμαστε και λίγο υπερβολικοί, αλλά φταίνε οι μαγικές ενέργειες του σύμπαντος για αυτό, οπότε ας πούμε μπόρα είναι θα περάσει..

Ψυχραιμία έτσι;;;

φιλάκια..

Κριός
Το Φεγγάρι αυτό σας θέλει να ασχολείστε μόνο με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας! Εγωιστικό πολύ, όμως προέχουν τα όνειρά σας, οι φιλοδοξίες σας και για αυτό και εσείς κάνετε μια επανάσταση και ότι προκύψει! Κάποιοι σας θαυμάζουν για αυτό και κάποιοι σας ζηλεύουν! Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί η γκρίνια προκαλεί αρνητική ενέργεια και δε το θέλουμε αυτό! Ερωτικές αποκαλύψεις σας φτιάχνουν τη διάθεση!

Ταύρος
Το Φεγγάρι αυτό φέρνει εμπόδια στα επαγγελματικά σας τα σχέδια! Μπορεί εσείς να έχετε οργανωθεί, να έχετε προβλέψει τα πάντα, να όμως που κάτι σας έχει διαφύγει και θα το ανακαλύψετε τις μέρες αυτές! Οτιδήποτε και αν συμβεί καλό είναι να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, συνήθως μέρες γιορτινές κάποιοι εξαφανίζονται, κάτι χαλάει, όλο και κάτι ξεφεύγει, πάνω στη χαρά της εκδρομής..! Υπάρχει και το αύριο και το μεθαύριο!

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως σας ταιριάζει πολύ το Φεγγάρι αυτό, σας κάνει λαμπερούς και πολύ σέξι! Ούτε καν ο καιρός δε σας χαλάει σήμερα! Εντάξει δεν ορκίζομαι κιόλας, γιατί τα νέα τρέχουν και όπου να’ναι θα φτάσουν στα αυτιά σας και ένα σοκ μπορεί να το πάθετε, γιατί οι αλήθειες συνήθως είναι άκρως ενοχλητικές και πονούν! Μυστικά του συντρόφου σας αποκαλύπτονται, μυστικά των φίλων σας, μυστικά παντού.. Ψυχραιμία!

Καρκίνος
Το Φεγγάρι αυτό φέρνει παραπονάκια στο κατώφλι του σπιτιού σας! Κάτι σας ενοχλεί στη προσωπική σας τη ζωή, ή μπορεί ακόμα να τη βρίσκετε άκρως βαρετή, που σημαίνει πως έχετε φροντίσει να έχετε τόσες πολλές δραστηριότητες προκειμένου να μη σκέφτεστε και τα σχετικά! Οπότε οι δεσμευμένοι να προσμένετε εντάσεις, λόγια, παράπονα, γκρίνιες γενικότερα! Ακόμα και όσοι έχετε συγκάτοικο.. μια μπηχτή θα την ακούσετε!

Λέων
Το Φεγγάρι αυτό κάνει τη Λιονταρίσια σας ψυχή πολύ ευαίσθητη για αυτό και εσείς θα αποζητήσετε πολύ αγάπη και προδέρμ από το σύντροφό σας, τους φίλους σας, τον γείτονα απέναντι! Για τόσο πολύ λέμε! Θα πάτε σε αυτούς που εκτιμούν τη παρέα σας, που χαμογελούν όταν σας βλέπουν, που σας αγαπούν και σας το δείχνουν.. Πεισμώνετε τόσο πολύ, που ανατρέπετε τα δεδομένα και χαλάτε το κέφι μερικών.. έτσι επειδή!

Παρθένος
Το Φεγγάρι αυτό σας προκαλεί επιθυμίες σχετικά ακατόρθωτες! Προκειμένου να τις ικανοποιήσετε, είστε έτοιμοι να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη, που σημαίνει πως αν επιμείνετε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τη πραγματικότητα και τη ψευδαίσθηση, δυο αντίθετες περιπτώσεις, που φέρνουν μόνο απογοήτευση στο τέλος! Τα μαντάτα τρέχουν και αυτά που μαθαίνετε ξαφνικά σας συγκλονίζουν! Πού έχετε μπλέξει;;;

Ζυγός
Το Φεγγάρι αυτό έχει το άρωμά σας, αφού βρίσκεται στο ζώδιό σας, είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας! Μπορεί εσείς να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να βοηθήσετε και να σταθείτε δίπλα στους ανθρώπους σας, όμως σας διαφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες σήμερα θα τις ανακαλύψετε όλως τυχαίως και σίγουρα δε θα σας αρέσουν! Φορτισμένοι συναισθηματικά, εγκεφαλικά, νιώθετε μια υπερένταση, οι εκπλήξεις πολλές, το νου σας!

Σκορπιός
Το Φεγγάρι αυτό έχει μια πολύ μυστήρια ενέργεια! Σίγουρα σας πιάνει, κάτι σας ενοχλεί αλλά δε ξέρετε τι είναι, νιώθετε μια ανησυχία, κάνετε κακές σκέψεις! Μπορεί να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας για διάφορα ζητήματα που σας απασχολούν, όμως σήμερα θα κάνετε δεύτερες σκέψεις, γιατί κάτι μέσα σας, σας λέει πως κάτι δε κάνετε σωστά! Ένα μπουμ μπορεί να το κάνετε, έτσι ξαφνικά. Μήπως να πάτε στο γιατρό;; Οργανωθείτε εκ νέου!

Τοξότης
Το Φεγγάρι αυτό, φέρνει αναποδιές σε θέματα προσωπικά κυρίως! Μπορεί να έχετε κανονίσει πολλά και διάφορα τις μέρες αυτές, να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να ταξιδέψετε, να νιώσετε λίγο άνθρωποι και ξαφνικά να έχετε τόση πολύ δουλειά που να χρειαστεί να ανατρέψετε τα σχέδιά σας! Κάτι τέτοιο θα βιώσετε από σήμερα κιόλας, τα σημάδια θα φανούν, θα μάθετε και τα νέα, ζόρικη η μέρα σας πολύ! Βαθιές ανάσες και πάντα υπάρχει plan b!

Αιγόκερως
Το Φεγγάρι αυτό, σας στρεσάρει πολύ! Σκάνε συνεχώς διάφορα πράγματα, κυρίως στη δουλειά και εσείς ούτε ανάσα δε προλαβαίνετε να πάρετε! Πάντα μέρες γιορτινές γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος και εσείς τον διοργανώνετε! Προκειμένου να είναι όλα τέλεια, αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη δουλειά, παρά στο σπίτι. Αυτό προκαλεί παραπονάκια και γκρίνιες, από τους δικούς σας τους ανθρώπους.. Βασίζονται πάνω σας, ποιος θα φτιάξει τη μαγειρίτσα;;

Υδροχόος
Φτου φτου μη σας ματιάσω, το Φεγγάρι αυτό είναι μαγικά τυχερό για εσάς, ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί τη περίοδο αυτή! Έχετε τα κέφια σας, είστε αισιόδοξοι πολύ, έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας, να δοκιμάσετε το άγνωστο, να φτιάξετε πολύ όμορφες καταστάσεις.. Επαγγελματικά πάντα αναφέρομαι, οπότε δημόσιες σχέσεις, ταξιδάκια, βόλτες, να σας δουν να σας χαρούν, γιατί κάπως έτσι οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν! Υπάρχει αύριο!

Ιχθύες
Το Φεγγάρι αυτό σας στρεσάρει πολύ, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα! Θέλετε περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας, είστε έτοιμοι να κάνετε εκείνο το βήμα παραπέρα, φοβάστε λιγάκι, όμως προφανώς έφτασε η χρονική στιγμή να αποφασίσετε και να λάβετε τα μέτρα σας! Όποιος ρισκάρει, ελπίζει, νικάει, χάνει, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Όποιος δε ρισκάρει, δε θα μάθει ποτέ τι κρύβεται πίσω από το βουνό.. Δεύτερες σκέψεις σας μπλοκάρουν!

magicfariel

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share