Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ερμής στον Κριό έως 6 Μαΐου 2019! - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Τι φέρνει για το κάθε ζώδιο;

16 Απριλίου 2019 15:42
Ζώδια: Ερμής στον Κριό έως 6 Μαΐου 2019! - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Ζώδια σήμερα: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού στις 17 Απριλίου και θα παραμείνει ως τις 6 Μαΐου ! Πώς θα σε επηρεάσει; Δες αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις!

Ο Ερμής ξεκινά στις 17 Απριλίου το νέο του «ταξίδι» στο ζωδιακό κύκλο, κάνοντας την είσοδό του στον πύρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού, τον Κριό!

Ο Ερμής , ο πλανήτης που επηρεάζει την ροή της σκέψης, του λόγου,των επικοινωνιών, των συμφωνιών θα παραμείνει στον πύρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού , τον Κριό ως τις 6 Μαΐου, αξίζει να τονίσουμε εδώ, ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα θα βρίσκεται σε «αμοιβαία υποδοχή» με τον πλανήτη Άρη, προσφέροντας στις επικοινωνίες μας τον αέρα για να μπορούν να έχουν έναν πιο γρήγορο, ενθουσιώδη και αποδοτικό ρυθμό.

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από τον Κριό;

Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού, θα χαρίσει την νότα του αυθορμητισμού στις επικοινωνίες μας.

Η σκέψη θα είναι γρήγορη, η λήψη των αποφάσεων θα γίνεται «εν θερμώ», με ευθύτητα και ειλικρίνεια αλλά … χωρίς υπομονή αλλά και τακτ!

Έτσι λοιπόν μπαίνουμε σε μία περίοδο που νέες ιδέες θα τρυπώσουν στο μυαλό μας, χαρίζοντας την φρεσκάδα, την ανυπομονησία και την εκφραστικότητα, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στον επικοινωνιακό τομέα, νέες γνωριμίες και επαφές θα σκορπίσουν τον ενθουσιασμό.

Οι ανοιξιάτικες εξορμήσεις θα έχουν αυτό το διάστημα την τιμητική τους, ενώ και οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα θα έχουν έναν ανάλαφρο και ενθουσιώδη χαρακτήρα, δίνοντας μία ανανέωση και στην κοινωνική μας ζωή.

Ο Σκορπιός αγαπάει τη σοκολάτα, ο Κριός το κρέας! Αυτές είναι οι αγαπημένες σου γεύσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Δεν θα λείψουν όμως και οι κόντρες και οι καβγάδες, ας μην ξεχνάμε ότι κυβερνήτης του Κριού είναι ο «πολεμοχαρής» Άρης, γεγονός που δηλώνει ότι ο Ερμής από αυτή την θέση προσφέρει δυναμισμό, δράση, πρωτοβουλία και «ντομπροσύνη» στα επικοινωνιακά μας ζητήματα, όμως θα μας κάνει εύκολα να παίρνουμε «φωτιά» υπερασπιζόμενοι με έντονο και δυναμικό τρόπο το «εγώ» μας!

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν;

Τα ζώδια που θα νιώσουν τον αέρα της ανανέωσης στον επικοινωνιακό τους τομέα θα είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες,Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί, Υδροχόοι).

Πηγή: oroskopos.gr

Οι 3 κορυφαίοι αστρολόγοι προειδοποιούν! Θρίλερ για αυτά τα 2 ζώδια σύμφωνα με Λεφάκη, Μπήλιου και Πατέρα!

Θολό το κλίμα γι αυτά τα ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Τρίτη σήμερα και η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για όλα τα ζώδια!

Η κορυφαία αστρολόγος ανέφερε πως σήμερα Τρίτη (16/04) η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο που σημαίνει ότι είναι μια χαρά για να ασχοληθεί κανείς με την υγεία του και το σώμα του, ωστόσο από πάνω είναι ο Ποσειδώνας που σημαίνει πώς υπάρχει μια γκρίνια, σχόλια, λάθη και γενικά το τοπίο είναι θολό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share