Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

15 Απριλίου 2019 13:25
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!

Δευτέρα σήμερα και η Άση Μπήλιου, πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές, βρέθηκε στην εκπομπή "Στην Φωλιά των ΚουΚου" και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των 12 ζωδίων!

Όπως και η Λίτσα Πατέρα, έτσι και η Άση Μπήλιου έκανε λόγο για μια αρκετά ερωτική εβδομάδα ενώ αναφέρθηκε και στα 4 ζώδια που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά ώστε να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου στα παρακάτω βίντεο:

Πώς να προσεγγίσεις και να κερδίσεις έναν παρθένο

Για να κερδίσεις έναν άντρα Παρθένο το μυστικό είναι να τον διεγείρεις πνευματικά και διανοητικά. Έχει μεγάλη σημασία για αυτόν να υπάρχει ουσιαστική πνευματική επικοινωνία με τη γυναίκα που θα έχει δίπλα του. Τον τραβούν οι γυναίκες με έντονη προσωπικότητα, αυτές που είναι έξυπνες, έχουν χιούμορ και είναι αρκετά δραστήριες. Του αρέσει να έχει να πει κάτι μαζί σου και τον εντυπωσιάζουν οι γυναίκες με άποψη και γνώσεις. Ο ίδιος είναι κλειστός και αγνός και προτιμάει γυναίκες γλυκές που απέχουν πολύ από οτιδήποτε χυδαίο. Του αρέσουν οι φινετσάτες και ήρεμες γυναίκες και απαιτεί από αυτές αφοσίωση, πίστη και ειλικρίνεια. Μισεί την ασυνέπεια και αν τον στήνεις στα ραντεβού δε θα τον βρεις να σε περιμένει. Θέλει με τη σύντροφό του να είναι και φίλοι και εραστές, ενώ στα θέλω και τις ανάγκες του είναι η τρυφερότητα, η περιποίηση και η δημιουργία οικογένειας. Για να τον κερδίσεις, αποδέξου το γεγονός ότι θέλει το χρόνο του και μην τον πιέζεις, μη γίνεις βιαστική με τις κινήσεις σου και σε καμία περίπτωση μην τον υποτιμάς σε κανένα τομέα. Του αρέσει να τον επιβραβεύεις καθώς και να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων. Στην εξωτερική εμφάνιση δίνει σημασία ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια επομένως φρόντισε να είσαι περιποιημένη και να δείχνεις αριστοκρατική. Από τη σύντροφό του επιζητά την αίσθηση ασφάλειας και του αρέσει η ήρεμη ζωή, αν είσαι πολύ παρορμητική, αυθόρμητη ή αντισυμβατική μάλλον δε θα είσαι του γούστου του.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας παρθένος

Οι άντρες παρθένοι ταιριάζουν πολύ με τις γυναίκες που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο με αυτούς. Μάλιστα, συχνά παντρεύονται μία γυναίκα παρθένο. Είναι πιστοί μεταξύ τους και έχουν μία σταθερή σχέση αλλά ενδεχομένως και λίγο μονότονη. Ιδιαίτερα ταιριαστή μπορεί να είναι η σχέση του παρθένου με μια γυναίκα ταυρίνα. Τα συναισθήματα αναπτύσσονται γρήγορα ανάμεσά τους και μπορούν να γευτούν μαζί διάφορες απολαύσεις αλλά και να έχουν μια πληρότητα συναισθηματική. Η γυναίκα ταύρος μπορεί επίσης να του προσφέρει την ασφάλεια της οικογενειακής ζωής. Πολύ καλός είναι ο συνδυασμός και με μία γυναίκα αιγόκερο που μπορεί να προσφέρει τη σιγουριά την οποία χρειάζεται ο παρθένος και την ηρεμία. Έχουν πολλά κοινά και όμοιους στόχους. Ο παρθένος έλκεται και από τις διδύμους, αλλά στο τέλος φαίνεται πως δεν έχουν πραγματικά σημεία επαφής και ουσιαστική χημεία.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share