Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Άση Μπήλιου: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου για τα 12 ζώδια!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

12 Απριλίου 2019 14:03
Άση Μπήλιου: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου για τα 12 ζώδια!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου για το Σαββατοκύριακο που είναι προ των πυλών!

Το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα το Σάββατο δείχνει παιχνίδια εξουσίας, δημιουργεί νεύρα, θυμό, στρες κυρίως για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου και τα όσα είπε «Στη Φωλιά των Κου Κου», την Κυριακή θα εμφανιστεί μία ιδιαίτερα θετική όψη, το τρίγωνο Ήλιου – Δία.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου στα παρακάτω βίντεο:

8 λόγοι για να λατρέψετε μια γυναίκα ιχθύ!

Η γυναικα ιχθυς είναι από τα πιο διασκεδαστικά ζωδια. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν μπορείτε να βρείτε στις υπόλοιπες γυναίκες. Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι, διαβάστε παρακάτω.

Είναι ρομαντική
Όπως όλες οι γυναικες, όταν η γυναίκα ιχθύς ερωτεύεται, θέλει να ανέβει στο πιο ψηλό βουνό και να το φωνάξει. Θέλει να κάνει κάθε μέρα το άλλο της μισό να νιώθει ξεχωριστό. Η μοναδική διαφορά με τις άλλες γυναίκες, είναι πως η γυναίκα ιχθύς το κάνει πραγματικά! Πιστεύει πως το να λες σε κάποιον πως τον αγαπάς δεν είναι αρκετό. Πρέπει να το εκφράζεις με χιλιάδες τρόπους.

Νιώθει τον πόνο των άλλων
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, μην διστάσετε να πάτε στην γυναίκα ιχθύ. Η καρδιά της είναι γεμάτη με συμπόνια και ευαισθησία. Δεν χρειάζεται χρόνο για να νιώσει και να καταλάβει τον πόνο σας. Ακόμα και όταν κανείς δεν σας καταλαβαίνει, εκείνη θα το κάνει. Ακόμα και όταν όλος ο κόσμος αδιαφορεί για τον πόνο σας, εκείνη θα κάνει ό, τι μπορεί για να νιώσετε καλύτερα.

Θα σταθεί δίπλα σου
Ακόμα και αν όλος ο κόσμος διστάζει να πάρει το μέρος σας, εκείνη δεν θα διστάσει αν νοιάζεται για εσάς. Δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά. Όταν έχει σχέση, δεν απατά ποτέ τον σύντροφό της καθώς η ένοχη συνείδησή της δεν της το επιτρέπει. Μπορείτε πάντα να βασιστείτε πάνω στην γυναικα ιχθυ.

Είναι ονειροπόλα
Η ζωή της γυναίκας ιχθύ είναι υπέροχη, καθώς αντί να ανησυχεί για τον πραγματικό κόσμο, ονειρεύεται μία ζωή που μοιάζει με τον παράδεισο. Σύμφωνα με την γυναικα ιχθυ, για να πετύχεις πρέπει να κάνεις μεγάλα ονειρα.

Έχει απίστευτο ένστικτο
Χωρίς πλάκα! Μπορεί να δει το μέλλον. Τα περισσότερα πράγματα που προβλέπει βγαίνουν πραγματικά. Αυτό οφείλεται στην κρίση και στην λογική της. Βλέπει πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν. Αν διαισθανθεί κίνδυνο, μπορεί να προστατευτεί από πριν. Έτσι, παίρνει καταπληκτικές αποφάσεις!

Εμπνέει
Τις ημέρες που νιώθετε πως δεν αξίζετε ή πως δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, η γυναικα ιχθυς είναι το καλύτερο άτομο στο οποίο μπορείτε να μιλήσετε. Μπορεί να κάνει θαύματα. Για κάποιο λόγο, μπορεί να εντοπίσει τα καλά χαρακτηριστικά των γύρω της. Θα δώσει ώθηση στον εγωισμό σας και θα αρχίσετε να νιώθετε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία σε χρόνο μηδέν.

Είναι απόλυτα θηλυκή
Η γυναικα ιχθυς είναι όμορφη, ντελικάτη, εύθραυστη και ευάλωτη. Η φύση της την κάνει ακαταμάχητη στο αντίθετο φύλο. Οι άντρες νιώθουν την ανάγκη να την προστατέψουν και να την φροντίσουν.

Έχει απίστευτο στυλ
Η γυναικα ιχθυς θέλει να είναι πάντα μέσα στη μόδα. Απολαμβανει να αλλάζει στυλ συνεχώς και να είναι ομορφότερη από όλες. Αν χρειαστείτε συμβουλές για την μόδα, ξέρετε ποιον να ρωτήσετε!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share