Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Σαββατοκύριακο όνειρο γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

12 Απριλίου 2019 12:02
Σαββατοκύριακο όνειρο γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Παρασκευή σήμερα και η Λίτσα Πατέρα για ακόμα ένα πρωινό βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Τι μας περιμένει το τριήμερο; Γιατί ο Κριός είναι το ευνοούμενο ζώδιο του Σαββατοκύριακου; Τι περιμένει τα υπόλοιπα 11 ζώδια; Ποια θα είναι τυχερά και ποια θα πρέπει να προσέχουν μέχρι και την σκιά τους;

Αυτά και άλλα πολλά στις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στα παρακάτω βίντεο:

Ήλιος Τετράγωνο Πλούτωνα 13/4: Παιχνίδια εξουσίας και εγωισμός! - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει εντάσεις, εγωισμό και επικίνδυνα πάθη αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ο Ήλιος στον Κριό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, θα βαρύνουν το ανοιξιάτικο κλίμα, με την όψη του Τετραγώνου που σχηματίζουν το Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Θα έρθουν δυσάρεστες συνέπειες σε όσους δεν προσέξουν την συμπεριφορά τους και δεν περιορίσουν τον εγωισμό τους…

Πολλοί θα παρασυρθούν σε λάθος πάθη, έντονη ζήλια και αναπόφευκτες εντάσεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ρήξεις και έντονα δυσάρεστες καταστάσεις.

Αποφεύγουμε παιχνίδια εξουσίας, παράλογη ανταγωνιστικότητα, εμμονές, άπληστες συμπεριφορές, νεύρα και υπερβολικές απαιτήσεις με σκοπό την χειραγώγηση των άλλων για το συμφέρον μας.

Όχι σε λόγια… κακίας μέσα στα νεύρα και τον θυμό μας, όπως και σε ορισμένες παθιασμένες σχέσεις, που θα μας παρασύρουν σε σκοτεινά μονοπάτια και στο τέλος θα μας πληγώσουν!

Οικονομικά, προσέχουμε πολύ την διαχείριση των χρημάτων μας και κυρίως στις συναλλαγές μας, γιατί ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν!

Το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου!

ροβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Απέφυγε όσο περισσότερο μπορείς την παρορμητική και εγωιστική συμπεριφορά σου, η οποία ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα λάθη, ιδίως σε έρωτα και χρήμα!

ΤΑΥΡΟΣ
Απέφυγε άγχη, κακές σκέψεις και συγκαλυμμένη οργή και προσπάθησε να μείνεις ήρεμος! Πες όχι σε εμμονές, μελαγχολία και θλίψη, αλλά και στο ερωτικό παρασκήνιο!

Παράλληλα, δείτε τα ερωτικά χαρακτηριστικά ενός Ταύρου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Είσαι υπερβολικά απαιτητικός και οξύθυμος απέναντι στο φιλικό σου κύκλο και αυτό θα γυρίσει εναντίον σου, αν δεν συγκρατηθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντικά προβλήματα θα παρουσιαστούν στο τομέα της καριέρας και αν δεν προσέξεις τις απαιτήσεις και την συμπεριφορά σου, θα υπάρξουν σημαντικές απώλειες και πλήξη στην κοινωνική σου εικόνα!

ΛΕΩΝ
Φρόντισε να είσαι ευέλικτος, προσγειωμένος και συγκρατημένος σε όλες τις επαφές σου! Πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου και μην ρισκάρεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πάθη και έντονα συναισθήματα, σε παρασύρουν αλλά δεν θα έχουν καλό αποτέλεσμα, αφού φτάνεις τα πράγματα στα άκρα! Πρόσεξε πολύ τον οικονομικό τομέα και μην κάνεις περιττά έξοδα. Απέφυγε ζήλια, καταπίεση και κτητικότητα στον σύντροφο!

ΖΥΓΟΣ
Ο συντροφικός τομέας πλήττεται από τον οξύθυμο, εγωιστικό, απαιτητικό και σκληρό σου χαρακτήρα. Μην φτάνεις σε παράλογο σημείο, λόγω εμμονών και ανασφάλειας και απέφυγε οπωσδήποτε ρήξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι αρκετά άπληστος και απαιτητικός στον επαγγελματικό τομέα και πιθανόν να υπάρξουν άσχημες συνέπειες για την πρόοδο σου. Φρόντισε πολύ την ξεκούραση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ερωτικός τομές πλήττεται λόγω της δικής σου παράλογης, επιπόλαιης και εγωιστικής συμπεριφοράς. Πες όχι στην ισχυρογνωμοσύνη, στις υπερβολές και απέφυγε παράνομες ερωτικές σχέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οικογενειακές ισχυρές εντάσεις θα έρθουν, ακόμα και ρήξεις! Συγκράτησε συναισθηματικά ξεσπάσματα, απέφυγε νεύρα και καυγάδες και πες όχι σε έρωτες από το παρελθόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην χαλάς τις καλές κοινωνικές σου σχέσεις, ή τις σχέσεις σου με αδέρφια και γείτονες, με λάθος εκφραστικά μέσα ή κουτσομπολιά. Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις σου!

ΙΧΘΥΣ
Δύσκολες καταστάσεις έρχονται στον προσωπικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, αν δεν είσαι συγκρατημένος, έντιμος και καλοπροαίρετος! Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις, μείνε ευχαριστημένος με αυτά που έχεις σου και μην ξοδεύεις αλόγιστα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share