Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Δύσκολη ημέρα για αυτά τα 2 ζώδια! Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

10 Απριλίου 2019 13:57
Δύσκολη ημέρα για αυτά τα 2 ζώδια! Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Τετάρτη σήμερα και η Άση Μπήλιου, για ακόμα ένα πρωινό, βρέθηκε στην εκπομπή "Στην Φωλιά των ΚουΚου" και αναφέρθηκε στα 12 ζώδια!

Λίγο περίεργη η σημερινή μέρα για τα περισσότερα ζώδια, λόγω του Ερμή και του Πλούτωνα! Ωστόσο, στα υπόλοιπα ζώδια δίνεται η πνευματική δύναμη ώστε να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται; Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στα παρακάτω βίντεο:

Τα ζώδια μίλησαν: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες!

Κι όμως! Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία και βαριούνται να κουνηθούν...

Είστε από αυτούς που τα σαββατοκύριακα βαριέστε να κουνηθείτε από τον καναπέ, και περνάτε την ημέρα ξάπλα στον καναπέ βλέποντας ταινίες;

Και μήπως στη δουλειά είστε από εκείνους που είστε καλοί αλλά δεν κάνετε τίποτα παραπάνω από αυτό που σας έχει ζητηθεί, και ανήκετε στην κατηγόρια των ανθρώπων που σκέφτονται το πώς θα μπορούσαν να δουλεύουν από το σπίτι, φορώντας τις πιτζάμες;

Αν ναι τότε σίγουρα ανήκετε στην κατηγορία των τεμπέληδων. Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι τα πιο τεμπέλικα:

1. Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Εσείς οι Λέοντες δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε με βάση και μόνο ότι είστε γοητευτικοί και αξιολάτρευτοι. Είστε δημιουργικά ταλαντούχοι και λατρεύετε να είστε στο κέντρο της προσοχής. Οι πιθανότητες είναι πως έχετε σκεφτεί ή επιδιώκετε κάποιο είδος εργασίας ως ηθοποιός / τραγουδιστής / μπλόγκερ lifestyle ή youtuber. Σας αρέσει να απολαμβάνετε το φως της δημοσιότητας, αλλά όχι τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να φτάσετε εκεί.

Τεμπέλικα ζώδια

Η τεμπελιά αναφέρεται ως η επίσημη αδυναμία του ζωδίου σας, και γι’ αυτό θεωρείστε ένα από τα πιο χαλαρά – αν όχι το πιο τεμπέλικο – ζώδιο. Είστε παθιασμένοι και δημιουργικοί, τα οποία είναι σπουδαία στοιχεία για να γίνετε το αστέρι που επιθυμείτε, αλλά χωρίς κάποια κλασική σκληρή δουλειά για να το υποστηρίξετε, θα παρακολουθείτε πάντα πίσω από τη σκηνή.

2. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Μπορεί και να εκπλαγείτε μόλις διαβάσετε ότι ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο τεμπέλικα ζώδια. Εξάλλου, εσείς οι Υδροχόοι λατρεύετε να παλεύετε για την καταπολέμηση των αιτιών και είστε ανθρωπιστές, κάτι που απαιτεί ένα ισχυρό επίπεδο εργασίας και αφοσίωσης. Το πρόβλημα είναι ότι παρόλο που θέλετε να κάνετε μια θετική διαφορά στον κόσμο, δεν είστε πάντα σπουδαίοι στο έργο που απαιτείται για να γίνει αυτό.

Σίγουρα θα τουιτάρετε για τα αίτια που σας ενδιαφέρουν, αλλά δεν είστε εθελοντής. Αυτό ίσως οφείλετε στο γεγονός πως δεν είστε οπαδός οποιασδήποτε βαρετής κατάστασης, που όπως και να το κάνουμε, απαιτεί σκληρή δουλειά. Εάν θέλετε πραγματικά να αρχίσετε να βοηθάτε τον κόσμο, πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με έργα και όχι μόνο με λόγια.

Τεμπέλικα ζώδια

3. Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ακόμη και αναφέροντας την ιδέα να βάλετε όρια στη ζωή σας, πιθανόν θα σας αρρωστήσει. Αγαπάτε την ελευθερία σας, ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ταξιδεύετε συχνά. Το θέμα με το να εργάζεστε σκληρά είναι πως πρέπει να είστε συνεπείς και να παραμένετε αφοσιωμένοι στη δουλειά σας. Για εσάς, η σκληρή δουλειά έχει έναν τρόπο να σας κάνει νια νιώθετε περιορισμένοι στη ζωή σας.

Δεν είναι ότι δεν θέλετε να δουλέψετε, αλλά δεν πρόκειται να προσφερθείτε να δουλέψετε εθελοντικά ή να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα από αυτά που έχετε. Ως Τοξότης, εκτιμάτε την ελευθερία σας στο σημείο του να κάνετε μόνο ότι πρέπει να κάνετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share