Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια και σχέσεις: Αυτοί είναι οι σύντροφοι τζακ ποτ που θα είσαι τυχερή αν τους πετύχεις!

Για ρίξε μία ματιά!

2 Απριλίου 2019 19:18
Ζώδια και σχέσεις: Αυτοί είναι οι σύντροφοι τζακ ποτ που θα είσαι τυχερή αν τους πετύχεις!

Ζώδια και σχέσεις: Υπάρχουν κάποιοι άνδρες που είναι πραγματικά... τζακπότ και θα είσαι πραγματικά τυχερή αν τους πετύχεις!

Τι εννοούμε τζακπότ; Είναι καλοί σύντροφοι, καλοί ακροατές, καλή παρέα, δοτικοί. Με άλλα λόγια είναι τύποι με τους οποίους περνάς καλά μαζί.

Και καθώς τα άστρα αλλάζουν συνεχώς θέση, το ποιοι θεωρούνταοι σύντροφοι τζακπότ αλλάζει ανάλογα με τη χρονιά.

Για φέτος, τρία ζώδιαθεωρούνται σύντροφοι τζακπότ. Αφού είδαμε τα 3 ζώδια που είναι πολύ πιθανό να παντρευτούν μέσα στο 2019, τα 5 ζώδια που θα βρουν τον έρωτα μέσα στη χρονιά και όλα όσα πρέπει να προσέξει μέσα στη χρονιά κάθε ζώδιο, ήρθε η ώρα να δούμε και τους συντρόφους-τζακπότ:

Καρκίνος

Καρκίνος ο ρομαντικός. Αν ο ρομαντισμός είναι κάτι που λείπει στη ζωή σας, τότε αδιαμφισβήτητα ο άνδρας Καρκίνος είναι σαν να σας πέφτει το τζακπότ. Εξαιρετικά συναισθηματικοί οι Καρκίνοι, κάνουν πράγματα που άλλοι άνδρες εκπρόσωποι άλλων ζωδίων δεν τα κάνουν.

Ο άνδρας Καρκίνος θα επιδιώξει να έρθει σε επαφή με τον ευαίσθητο εαυτό σας και θα σας βοηθήσει να ακούσετε τη φωνή του ρομαντισμού, να βρείτε σε κάθε τι μια πιο ρομαντική διάσταση.

Ο άνδρας Καρκίνος εκδηλώνει τα συναισθήματά του και ποτέ δεν πρόκειται να σας βασανίσει παίζοντας το παιχνίδι «μάντεψε πώς νιώθω και τι σκέφτομαι». Είναι επίσης πολύ ειλικρινείς, από την αρχή.

Γοητευτικοί και αξιολάτρευτοι, οι Καρκίνοι τρελαίνονται να κάνουν δώρα στις συντρόφους τους και γενικά να κάνει τα πάντα για να νιώσει η σύντροφο του βασίλισσα.

Κριός

Όταν συναντάς έναν Κριό, νιώθεις σαν να συναντάς τον πιο αλαζόνα άνθρωπο στον κόσμο. Ναι, αυτό είναι κάτι που βγάζουν οι οι άνδρες Κριοί. Προσποιούνται ότι είναι σκληροί εξωτερικά, ώστε να μπορούν να κρύψουν τα όμορφα και γλυκά τους συναισθήματα εσωτερικά.

Ο άνδρας Κριός είναι τζακπότ αλλά πρέπει να είσαι έτοιμη μια γυναίκα για να αντέξει έναν τέτοιο άνδρα δίπλα της. Χρειάζεται πολύ κατανόηση και δύναμη για να καταφέρει μια γυναίκα να είναι μαζί με έναν τέτοιο τύπο.

Πρέπει να αντιλαμβάνεται τη διάθεσή του για να τον ακολουθεί στην... περιπέτεια. Αν ένας Κριός βρει μια γυναίκα σαν και αυτόν, με περιπετειώδες πνεύμα θα ξετρελαθεί, θα της αφοσιωθεί και θα κάνει πράγματα χωρίς να τα πολυσκέφτεται.

Ζώδια και σχέσεις

Συνήθως η σχέση με έναν Κριό περνά πρώτα από το στάδιο της φιλίας, για όσες ενδιαφέρονται...

Σκορπιός

Οι άνδρες Σκορπιοί έχουν ένα χάρισμα στο οποίο καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί. Είναι γοητευτικοί και αξιαγάπητοι.

Ο Σκορπιός είναι καλός ακροατής, αφοσιωμένος και πιστός σύντροφος. Αν ο Σκορπιός επιλέξει να είναι με μια γυναίκα δεν βλέπουν μπροστά τους άλλο θηλυκό. Υπάρχει μόνο εκείνη. Και αυτό, όπως και να το κάνεις, είναι τζακπότ.

Ωστόσο, αν θέλετε κάτι σοβαρό με έναν Σκορπιό, θα πρέπει να καταλάβετε ότι... δεν είναι και τόσο απλοί τύποι. Αν και μοιάζουν εγκρατείς εξωτερικά, κρύβουν μια χρυσή καρδιά.

Παράλληλα, 5 ζώδια που όταν απιστήσουν δεν το παίρνει χαμπάρι κανείς!

Zώδια και επανασύνδεση: Δείτε πως θα τα ξανα βρείτε!

Για κάθε ζώδιο υπ'αρχεο τρόπος να καταφέρετε την επανασύνδεση!

Δείτε ποιος είναι ο τρόπος που θα μπορούσε το ταίρι σου να επιστρέψει κοντά σου και επιπλέον, διάβασε ποιοι συνδυασμοί ζωδίων, είναι πιο εύκολο να καταφέρουν να μπορέσουν να είναι και πάλι μαζί!

ΚΡΙΟΣ

Όσο εύκολα χωρίζει, το ίδιο εύκολα τα ξαναβρίσκει ο έκρυθμος Κριός, που πραγματικά έχει στο τσεπάκι του τόσο τον χωρισμό, όσο και την επανασύνδεση! Αν λοιπόν αναρωτιέσαι αν θα γυρίσει, η απάντηση είναι «ναι», αρκεί να τηρήσεις και εσύ κάποιο σχέδιο, για να τον φέρεις πιο γρήγορα κοντά σου! Μετά το χωρισμό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον κουράσεις με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, κλάματα ή υστερίες, γιατί με αυτό τον τρόπο θα επιβεβαιώσεις το «εγώ» του και δεν θα του δημιουργήσεις την επιθυμία να σε κυνηγήσει και πάλι… Αυτό που πρέπει λοιπόν να κάνεις, είναι να του αφήσεις την αβεβαιότητα για τις δικές σου προθέσεις! Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε και προπάντων, ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη… Άφησε να εννοηθεί ότι η ζωή προχωρά και ότι «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»! Έτσι θα τον τσακίσεις και θα τον βάλεις στην διαδικασία να θέλει να κερδίσει και πάλι το χαμένο έδαφος.

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ τα πράγματα είναι λιγάκι δύσκολα, γιατί ο Ταύρος, μπορεί να θέλει να είναι και πάλι μαζί σου, όμως το πείσμα του να μην τον αφήνει να κάνει αυτός το πρώτο βήμα… Αν τον δρόμο του χωρισμού τον επέλεξε ο Ταύρος, σημαίνει ότι έχεις κάνει κατά εξακολούθηση παραπτώματα, τα οποία δεν μπορεί να τα συγχωρέσει, σημαίνει ότι σου έδωσε αρκετές ευκαιρίες! Το σημαντικό λοιπόν για να φέρεις τον Ταύρο κοντά σου, είναι πρώτα από όλα να αναλογιστείς ποια ήταν τα δικά σου λάθη στη σχέση σας, τι ήταν αυτό που τον ενοχλούσε… Στη συνέχεια θα πρέπει να αφήσεις για λίγο να περάσουν τα νεύρα, οι τσαντίλες και οι κακίες και θα χρειαστεί να τον προσεγγίσεις με γλυκύτητα και τρυφερότητα και να κερδίσεις και πάλι την εμπιστοσύνη του. Το σημαντικό είναι να τον πείσεις, πως όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα μεταξύ σας.

Zώδια και επανασύνδεση: Δείτε πως θα τα ξανα βρείτε ανάλογα με το ζωδιο του!

Nα σας θυμήσουμε τα Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 31 Μαρτίου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ χώρισες με έναν Δίδυμο, μπορεί να σου φανεί περίεργο το γεγονός ότι συνεχίζεται να μιλάτε, εξακολουθεί να σε παίρνει τηλέφωνα ή μπορεί να συνεχίζει να βρίσκεται μαζί με σένα και τις κοινές σας παρέες… Ο Δίδυμος δεν θέλει να διαγράφει ανθρώπους από τη ζωή του και φυσικά, θέλει να αφήνει ανοιχτό παραθυράκι, για να μπορεί και πάλι να διεισδύσει με ευκολία, όταν ο ίδιος θα θέλει να είστε και πάλι μαζί! Αυτό φυσικά βολεύει και εσένα, από τη στιγμή που θέλεις να τα ξαναβρείτε! Αν λοιπόν θέλεις ακόμα πιο γρήγορα να είστε ξανά ζευγάρι, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να έχεις απέραντη φιλική διάθεση απέναντί του, δείχνοντας παράλληλα ότι η ζωή συνεχίζεται… και ότι δεν σε καίει πια και τόσο πολύ που έχετε χωρίσει! Με αυτό τον τρόπο θα του αφήσεις τα περιθώρια να είναι πιο άνετος μαζί σου και να σου εκδηλωθεί περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι εύκολο για έναν Καρκίνο να χωρίζει και φυσικά δεν του είναι και εύκολο να γυρίζει μία νέα σελίδα στη ζωή του… Δεν μπορεί να πει το τελευταίο αντίο και φυσικά, έστω και αν τα νεύρα ή η παρορμητικότητα του δεν τον αφήνουν να το δείξει, περιμένει και ελπίζει ότι όλα σύντομα θα αλλάξουν. Ο Καρκίνος κάνει μία επανασύνδεση, αν καταλάβει ότι τα λάθη που έγιναν στη σχέση του, ανήκουν πλέον στο παρελθόν και δεν θα επαναληφθούν και πάλι! Αφού λοιπόν πάρεις τον χρόνο σου –και εσύ, αλλά και ο Καρκίνος– να κάνεις τον απολογισμό της σχέσης και να καταλάβεις πραγματικά τι είναι αυτό που θέλεις από αυτό τον άνθρωπο και αν αξίζει τον κόπο να είστε και πάλι μαζί… Αυτό που έχεις να κάνεις στη συνέχεια, είναι να τον προσεγγίσεις και πάλι συναισθηματικά! Σημαντικό είναι να κερδίσεις και πάλι την εμπιστοσύνη του και να του θυμίσεις πως οι όμορφες μέρες που ζήσατε, μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερες

ΛΕΩΝ

Μία κρύο και μία ζέστη πρέπει να είσαι με τον Λέοντα, αν θέλεις να τον κερδίσεις και πάλι! Μετά τον χωρισμό σας, το Λιοντάρι είναι σε αναμμένα κάρβουνα για να τον κυνηγήσεις και πάλι… Προσμένει το μήνυμα και το τηλεφώνημά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ενδώσει και θα είσαστε και πάλι μαζί, απλά αυτό που περιμένει είναι η επιβεβαίωση. Γι’ αυτό λοιπόν, θα πρέπει στα αρχικά στάδια του χωρισμού σας, να του δείξεις ότι δεν καίγεσαι και τόσο πολύ, ότι δεν είσαι στα πατώματα εξαιτίας του χωρισμού σας και ότι περνάς καλά ούτως ή άλλως… Αυτό είναι κάτι που θα του τσαλαπατήσει τον εγωισμό του… Εκεί λοιπόν που μπορεί να τον έχεις σε αμφιβολία, εκεί ρίξε του και ένα ερωτικό υπονοούμενο, έτσι απλά για να τον τσουρουφλήσεις κιόλας! Το παιχνίδι του φλερτ είναι αυτό που θα σας φέρει και πάλι κοντά… Μην περιμένεις όμως ποτέ να πέσει γονυπετής να σε παρακαλά, δεν πρόκειται να γίνει

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι ο Παρθένος είναι άνθρωπος της λογικής και, αν ήταν δική του απόφαση ο χωρισμός σας, τότε θα πρέπει να υπάρχουν πολύ σοβαρά επιχειρήματα για να τον κάνουν να πει το ναι σε μία επανασύνδεση. Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις, είναι να τον πείσεις ότι έκανε λάθος, να του δείξεις ότι οι λόγοι του χωρισμού σας ήταν ασήμαντοι… Ο Παρθένος, όταν καταλαβαίνει το σφάλμα του, τότε θέλει πάση θυσία να το επανορθώσει. Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις, είναι πρώτα να σκεφτείς τους λόγους για τους οποίους χωρίσατε και στην συνέχεια να σκεφτείς, κατά πόσο σου είναι εύκολο να διορθώσεις κάποια πράγματα, που έγιναν μεταξύ σας! Για να υπάρξει επανασύνδεση, θα πρέπει να συζητήσετε και να αναλύσετε με λεπτομέρεια κάθε ζήτημα που είχε προκύψει μεταξύ σας!

ΖΥΓΟΣ

Αλλάζει γνώμη εύκολα και φυσικά δεν του αρέσει η μοναξιά! Ο Ζυγός είναι από τους ανθρώπους που κάνει πολύ εύκολα μία επανασύνδεση, έστω και αν η σχέση είναι καταδικασμένη να μην έχει μέλλον… Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις, προκειμένου να ξαναφτιάξεις τη σχέση σου με τον Ζυγό, είναι να βιαστείς, να πάρεις πρωτοβουλίες και να μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια, να περιμένεις πότε ο ίδιος θα πάρει την απόφαση να κάνει το πρώτο βήμα… Ο Ζυγός δεν θα το τολμήσει από μόνος του και φυσικά, του είναι πολύ εύκολο να βρει άμεσα μία νέα σχέση! Πλησίασέ τον με τρυφερότητα και συναίσθημα, δείξε του τα συναισθήματά σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα αντισταθεί!

Zώδια και επανασύνδεση: Δείτε πως θα τα ξανα βρείτε ανάλογα με το ζωδιο του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός, αν πάρει μία απόφαση, είναι δύσκολο να την αλλάξει, γιατί εμμένει σε σκέψεις και δεν υποχωρεί! Ωστόσο υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό, αν χωρίσατε χωρίς να υπάρξει προδοσία, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είστε και πάλι μαζί, αρκεί τα συναισθήματα να συνεχίζουν να είναι έντονα. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις, είναι να φροντίσεις να τον συναντήσεις, να πας στα στέκια του, να σε δει, να ανταλλάξετε ματιές, να τον εξιτάρεις και πάλι ερωτικά με τον τρόπο σου… Αφού λοιπόν κεντρίσεις και πάλι το ερωτικό του ενδιαφέρον, προκάλεσέ τον με τον τρόπο σου και δείξε του ότι δεν έχεις μάτια, παρά μόνο για εκείνον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης τις περισσότερες φορές μετά από έναν χωρισμό, αυτό που σκέφτεται είναι πώς θα αποκτήσει νέες εμπειρίες, πώς θα γνωρίσει νέους ανθρώπους και φυσικά πώς θα απολαύσει την ελευθερία του… Δεν είναι λάτρης της ιδέας της επανασύνδεσης, γιατί θεωρεί ότι πρόκειται για ξαναζεσταμένο φαγητό. Ωστόσο ο άσος στο μανίκι σου είναι ότι ο Τοξότης λατρεύει τα δύσκολα… Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, θα πρέπει να υποδυθείς τον ρόλο ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι δεν σε νοιάζει καθόλου που έφτασε η σχέση σας στο τέλος. Ο εγωισμός του σε αυτή την περίπτωση, θα τον κάνει να επιδιώξει και πάλι μία επανασύνδεση… Τι λες, μπορείς;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε απόφαση που παίρνει ένας Αιγόκερως, πρέπει να είναι και η σωστή… Γι’ αυτό το λόγο θα κάνει μία επανασύνδεση, αν θεωρήσει ότι έκανε λάθος, ότι αδίκησε το άτομο που έχει δίπλα του! Θα θελήσει να αποκαταστήσει μία σχέση λοιπόν, αν θεωρήσει ότι τα λάθη που έγιναν είναι ασήμαντα και τελικά υπάρχουν προοπτικές για κάτι καλύτερο! Για να το κάνει αυτό, θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου, να του δείξεις με τον τρόπο σου, τι ήταν αυτό που σας οδήγησε στο χωρισμό! Τόνισε του τα λάθη που έγιναν και δείξε του ότι η σχέση σας αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία! Αν ο ίδιος κρίνει ότι μπορείτε να είστε καλά μαζί, τότε θα είναι και πάλι κοντά σου!

ΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που μπορεί να χωρίσατε, ο Υδροχόος δεν ξεκολλά από δίπλα σου και εξακολουθεί να είναι κοντά σου, σαν ένα καλό φιλαράκι! Δεν θέλει να κόβει επαφές και φυσικά θέλει να αφήνει και την πόρτα ανοιχτή, για να γυρίσει όποτε ο ίδιος το αποφασίσει… Έτσι ξαφνικά, όπως τελείωσε η σχέση σας, το ίδιο ξαφνικά θα είσαστε και μαζί, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό επανασυνδέσεων, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου! Δεν χρειάζεται και τόση μεγάλη προσπάθεια λοιπόν από την πλευρά σου για να τον κερδίσεις και πάλι κοντά σου, αρκεί να μην τον πιέσεις και να του αφήσεις τα περιθώρια να μπορεί να σε προσεγγίσει και πάλι!

ΙΧΘΥΕΣ

Τα συναισθηματικά μπερδέματα και τα διλήμματα είναι άκρως φυσιολογικά στην ερωτική ζωή ενός Ιχθύ! Δεν του είναι εύκολος ένας χωρισμός και, έστω και αν έχει βρει μία νέα σχέση, το μυαλό του πολλές φορές θα ταξιδεύει στον προηγούμενο ερωτικό του δεσμό! Ο ίδιος έχει αρκετές ανασφάλειες και φοβίες για να κάνει το πρώτο βήμα, εκτός κι αν ξέρει ότι το έδαφος είναι ευνοϊκό… Έτσι λοιπόν, αν θέλεις να τα βρεις και πάλι μαζί του, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τον συγκινήσεις με τον τρόπο σου, να του εκφράσεις το ενδιαφέρον σου, να του δείξεις τα συναισθήματά σου…

Για περισσότερες αστρολογικές ειδήσεις και θέματα ζωδίων του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share