Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που όταν απιστήσουν δεν το παίρνει χαμπάρι κανείς!

Οι άπιστοι του ζωδιακού κύκλου!

26 Μαρτίου 2019 08:58
Αυτά είναι τα 5 ζώδια που όταν απιστήσουν δεν το παίρνει χαμπάρι κανείς!

Δυστυχώς, η απιστία συμβαίνει πιο συχνά απ' ότι θα θέλαμε και δεν είναι πάντα εύκολο να ανακαλύψει κανείς κάποιον που απιστεί. Αλλά αν ψάχνετε για λίγη καθοδήγηση σε αυτό το κομμάτι, η αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, μερικά ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν από άλλα και μερικά θα κάνουν και περισσότερη προσπάθεια για να το κρύψουν. Επίσης δείτε κάθε πότε έχει επιθυμία για σ3ξ το κάθε ζώδιο

Κριός Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της επίθεσης και της σεξουαλικότητας. Έτσι, ο Κριός είναι ένα ζώδιο που έχει περισσότερες πιθανότητες να απατήσει χωρίς να σκεφτεί. Οι παρορμήσεις και οι επιθυμίες του μπορούν να υπερκαλύψουν την κρίση του. Επίσης, η προσοχή του Κριού μπορεί να αποσπαστεί πολύ εύκολα και ρομαντικοί σύντροφοι που κάποτε ήταν νέοι και ενθουσιώδεις μπορεί να φανούν βαρετοί και να τον οδηγήσουν στο επόμενο άτομο που θα του τραβήξει την προσοχή.Ο Κριός θα κρύψει την απιστία, αλλά θα δυσκολευτεί, αφού τείνει να είναι βιαστικός και ανυπόμονος, πράγμα που σημαίνει πως θα κάνει λάθη. Δεν θα εξομολογηθεί την απιστία αλλά θα την παραδεχτεί αν ερωτηθεί ανοιχτά

Δίδυμος

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια, ο Δίδυμος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να απιστήσει. Ο Δίδυμος χρειάζεται ποικιλία, ελευθερία και ευελιξία στη ζωή του έτσι ώστε να είναι ευτυχισμένος. Τείνει να έχει διπλά από τα πάντα και αυτό δε σταματά στα υλικά αγαθά -ο λόγος είναι επειδή θέλει να ικανοποιεί τις συναισθηματικές και εγκεφαλικές του επιθυμίες. Μερικές φορές αυτό σημαίνει να εξερευνεί διαφορετικές σχέσεις την ίδια στιγμή. Αλλά για τον Δίδυμο, αυτό δε μετράει ως απιστία. Είναι καλός με τις λέξεις κι έτσι έχει μία πιο χαλαρή έννοια του τι σημαίνει να είσαι πιστός. Παρ' ότι δεν έχει σκοπό να απιστήσει, μερικές φορές συμβαίνει. Και όταν συμβεί, θα βρει έναν τρόπο να το καλύψει.Ο Δίδυμος είναι πολύ έξυπνος και αν τον ανακαλύψουν πιθανότατα θα πει αυτό που θέλει να ακούσει ο άλλος, αλλά μην εκπλαγείτε αν το ξανακάνει. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για κάθε Δίδυμο, αλλά μπορείτε να το έχετε κατά νου.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι από τη φύση του εραστής και ειρηνιστής. Η ισορροπία είναι κάτι πολύ σημαντικό για εκείνους και το να έχουν μία καλή σχέση είναι κομμάτι αυτού. Αν ένας Ζυγός απιστήσει θα είναι επειδή προσπαθεί να βρει αυτό που νιώθει πως δεν παίρνει από τον σύντροφό του στη σχέση. Θα νιώσει εξαιρετικά ένοχος για την απιστία, αλλά με σκοπό να διατηρήσει την ειρήνη, θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει. Αν ο σύντροφός του τον ρωτήσει ευθέως για την απιστία, αρχικά θα προσπαθήσει να το αρνηθεί. Αλλά αν βρεθεί "στη γωνία", θα είναι ειλικρινής. Μπορείτε να βασιστείτε πως θα είναι αυθεντικός μαζί σας και θα καταλάβετε πως δεν ήθελε πραγματικά να απιστήσει. Αν κάνετε έναν Ζυγό να νιώθει ολοκληρωμένος, θα έχετε έναν πιστό σύντροφο.

Σκορπιός

Στην πραγματικότητα, ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια. Ωστόσο, αν απιστήσει, πιθανόν να το κρύψει. Αυτό γιατί το να κρατάει μυστικά είναι στη φύση του Σκορπιού. Αλλά όσον αφορά την απιστία σε μία σχέση, συνήθως υπάρχει ένας πολύ βαθύτερος λόγος που ο Σκορπιός έχει αρχίσει να περιπλανιέται. Ενώ δεν αποτελεί δικαιολογία, ένας τυπικός πιστός Σκορπιός θα αποφασίσει να απιστήσει λόγω βαθύτερων συναισθηματικών πληγών ή συναισθηματικής απομάκρυνσης. Μερικοί Σκορπιοί μπορεί να απολαμβάνουν το ρίσκο μίας "παράνομης σχέσης" επειδή τους εξιτάρει το ότι κρατούν ένα τέτοιο σκάνδαλο μυστικό. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, πλανήτης του μυστηρίου και του κρυφού. Οπότε, ο Σκορπιός έχει τις μεγαλύτερες ικανότητες να κρύψει την απιστία. Θα είναι εξαιρετικά μυστικοπαθής και εξουσιαστικός για το τι κυκλοφορεί δημόσια για εκείνον και θα πάρει μεγάλα μέτρα για να καλύψει τα ίχνη του. Τα καλά νέα είναι πως ο Σκορπιός εκτιμά την πίστη σε μία σχέση. Αν αποκαλυφθεί πως έχει απιστήσει, πιθανόν να μην το ξανακάνει. Συνήθως, ο Σκορπιός περνάει μία κατάσταση κρίσης αλλά βγαίνει από αυτή εντελώς αλλαγμένος και ανανεωμένος σαν ένας φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες. Γι' αυτό και είναι το ζώδιο της απόλυτης μεταμόρφωσης.

Ιχθείς

Όπως και ο Δίδυμος και ο Ζυγός, ο Ιχθύς είναι επίσης ζώδιο της δυαδικότητας. Τον εξιτάρουν οι πολικότητες έτσι τείνει να μαγνητίζεται από το αντίθετο της σχέσης στην οποία βρίσκεται. Για τον Ιχθύ, το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο στην άλλη πλευρά, αφού έχει παραπλανητικές τάσεις και τάσεις φυγής όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Όσον αφορά τα μυστικά, ο Ιχθύς είναι πολύ καλός σε αυτά. Απλά νιώθει πως δεν είναι δουλειά του να μοιράζεται τα προσωπικά άλλων, συμπεριλαμβανομένων των δικών του. Ενώ ένας Ιχθύς θα απολαύσει την "παράνομη" σχέση, δεν θα χαρεί με την πράξη της απιστίας. Αν είναι δυστυχισμένος στην δεδομένη κατάστασή του, τείνει να ενδίδει στις φαντασιώσεις του και να απιστήσει. Δεν του αρέσουν οι τσακωμοί, γι' αυτό θα προσπαθήσει να το κρύψει όσο καλύτερα μπορεί. Τα καλά νέα είναι πως η απιστία δεν είναι στη φύση του. Αν δείχνετε εμπάθεια και τρυφερότητα, ο Ιχθύς σας θα είναι πιστός.


Τι ωθεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;


Το κομμάτι της απιστίας υπάρχει σε όλα τα ζώδια!
Tο κάθε ζώδιο έχει την "ευαίσθητή" του χορδή και αν αυτή η... χορδή σπάσει τότε, ο δρόμος θα το οδηγήσει προς την απιστία. Επίσης πρέπει να ξέρεις με ποια ζώδια δεν πρέπει να μπλέξεις!

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ζώδια!
Κριός
Αν νιώσει πιεσμένος από τον/την σύντροφό του και δει πως το ταίρι του είναι δεδομένο, τότε αρχίζει και καταπιέζεται. Σιγά σιγά αρχίζει να ψάχνει την επιβεβαίωση κοιτάζοντας κάποιο "δύσκολο" θήραμα. Μόλις το βρει και καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του, μπορεί βιαστικά και χωρίς δεύτερη σκέψη να ζήσει έναν παράνομο έρωτα, ο οποίος πιθανότατα θα κρατήσει ελάχιστα και το πιο πιθανό είναι ότι ο άτακτος κριός πολύ γρήγορα θα το μετανιώσει.

Ταύρος
Οι σταθεροί Ταύροι, δύσκολα απιστούν, όμως το δικό τους ευαίσθητο σημείο για να οδηγηθεί στην απιστία είναι αν δεν νιώθει συναισθηματικά και σεξουαλικά πλήρης. Πριν απιστήσει, χτυπάει "καμπανάκι" στον/στην σύντροφό του, αλλά αν αντιληφθεί ότι παρά τις προειδοποιήσεις, η κατάσταση μένει ίδια, τότε γίνεται ευάλωτος συναισθηματικά και μπορεί να ενδώσει σε έναν νέο έρωτα. Αν ο Ταύρος αποφασίσει να φύγει από μία σχέση, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πει και το οριστικό αντίο.

Δίδυμοι

Για τους περισσότερους Δίδυμους η απιστία είναι κάτι σαν δεύτερη φύση τους. Την θεωρούν φυσιολογική αφού πιστεύουν ότι είναι πραγματικά ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν και νιώθουν. Έτσι λοιπόν, αν ο Δίδυμος, απιστήσει δεν σημαίνει ότι κάτι τον ενόχλησε στον σύντροφό του. Το καλό είναι ότι τις περισσότερες φορές απιστεί με το μυαλό του και αυτό θα τον οδηγήσει στο έντονο φλερτ. Η λύση με τους Διδύμους είναι να τους κρατάς σε εγρήγορση και να φροντίσεις η σχέση σας να έχει εναλλαγές!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος δεν ανήκει στα πιο άπιστα ζώδια, όμως είναι συναισθηματική κυκλοθυμικός και αυτό είναι κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει στην απιστία. Αν βρίσκεται σε μία χρόνια σχέση, η οποία έχει βαλτώσει και της λύπει η τρυφερότητα, τότε ναι θα γοητευτεί εύκολα από ένα τρίτο πρόσωπο. Όμως επειδή λόγω του χαρακτήρα του δε μπορεί να βιώνει την αγωνία της παράλληλης σχέσης, σύντομα επιστρέφει στην ασφάλειά του.

Λιοντάρι
Οι Λέοντες παρόλο που αποζητούν μονίμως την επιβεβαίωση του εγώ τους, δεν είναι άπιστοι. Θα κοιτάξουν αλλού αν νοιώσουν ψυχρότητα στη σχέση τους και τελικά θα απιστήσουν μόνο αν αυτό το κάτι καινούργιο του δώσει τρέλα και μεγάλο πάθος.

Παρθένος

Οι συντηρητικοί Παρθένοι είναι ενάντια στην απιστία και είναι πολύ δύσκολο να φύγουν από το ταίρι τους. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ο Παρθένος αντιληφθεί ότι υπάρχει "εγκεφαλικό" ζήτημα και έχει χαθεί η επικοινωνία. Αν λοιπόν η σχέση έχει τελειώσει για αυτόν, αλλά δεν το έχει πει, τότε θα οδηγηθεί στην απιστία, μόλις βρει τον νέο του έρωτα και τελικά θα πάρει την απόφαση να φύγει οριστικά από την παλιά του σχέση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν θέμα με την μοναξιά και γενικά δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μείνουν μόνοι. Έτσι μόλις αρχίσει να νιώθει ότι η σχέση έχει φθαρεί, η αναζήτηση νέου συντρόφου, ξεκινά. Και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι ένα πολύ ερωτικό ζώδιο και λατρεύει το φλερτ, είναι πολύ εύκολο να μπλεχτεί σε ένα ερωτικό δίλημμα, ακόμα και αν η σχέση του είναι πολύ σημαντική! Η μόνη λύση λοιπόν είναι να του δημιουργείτε συνεχώς αίσθημα ασφάλειας και ανανέωσης.

Σκορπιός

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του Σκορπιού είναι η μυστικότητα και η τάση προς το παράνομο, το μυστήριο… Η ιδέα της απιστίας θα του μπει μόνο αν νιώθει ότι του λείπει κάτι σεξουαλικά. Ο Σκορπιός δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του και έτσι αν νιώσει έντονη έλξη από ένα άλλο άτομο, είναι σίγουρο ότι θα θελήσει να την ικανοποιήσει, κρύβοντας ταυτόχρονα πολύ καλά το μυστικό του. Για να τον συγκρατήσετε πρέπει να κρατήσετε την σεξουαλική σας ζωή έντονη.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι από τα ζώδια που λατρεύουν το ερωτικό παιχνίδι και έτσι συχνά μπορεί να αναζητήσει έναν κρυφό έρωτα. Το ρίσκο και η ανάγκη να νιώσει και πάλι ελεύθερος και ωραίος, θα τον οδηγήσουν στην απιστία. Για να τον κρατήσεις πρέπει να του δίνεις την αίσθηση ότι σε διεκδικεί μονίμως.

Αιγόκερως

Είναι από τα πιο πρακτικά και λογικά ζώδια, που νιώθει ότι πάντα πρέπει να κάνει το σωστό και το πρέπον. Και αυτός ακριβώς ο λόγος είναι αυτός που θα τον οδηγήσει στην απιστία, αφού σε ανύποπτο χρόνο θα νιώσει ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάνει την επανάστασή του, μακριά από τα πρέπει και τα μη! Για να μη γίνει αυτό, πρέπει ως σύντροφος να είσαι βράχος ακλόνητος δίπλα του, δίνοντάς του την ευκαιρία μέσα στα πρέπει του να κάνει και τις τρέλες του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πιστεύει στην πολυγαμία οπότε η απιστία για αυτόν δεν είναι κάτι παράνομο. Για αυτόν τον λόγο μπορούμε να τον δούμε σε μία μακροχρόνια σχέση αλλά την επόμενη στιγμή να αλλάζει συντρόφους συνέχεια αφού θέλει να ζήσει την εμπειρία χωρίς δεσμεύσεις. Για αυτόν τον λόγο η απιστία μπορεί να έρθει ξαφνικά, αφού θα θελήσει να νιώσει την χαρά του καινούργιου και της ανανέωσης!

Ιχθείς

Ο Ιχθύς, είναι από τα ζώδια που θα σου δοθεί απόλυτα και θα πιστεύεις ότι ζεις μαζί τους την μεγάλη σου αγάπη. Όμως η τάση του να ερωτεύεται εύκολα και να παθιάζεται με κάθε τι καινούργιο είναι ο βασικός λόγος που θα απιστήσει! Και αν το αποφασίσει, είναι πολύ ευέλικτος ώστε να μη μπορέσεις ούτε να το αντιληφθείς

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στοAthensmagazine.gr.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share