Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Δες κάθε πότε έχει επιθυμία για σ3ξ το κάθε ζώδιο

Κάθε πότε είναι η δική σου επιθυμία;

24 Μαρτίου 2019 15:11
Ζώδια και σχέσεις: Δες κάθε πότε έχει επιθυμία για σ3ξ το κάθε ζώδιο

Εχει καμία σχέση η συχνότητα του σεξ με το ζώδιο; Εχει. Γιατί τα άστρα ευθύνονται για τα πάντα. Ακόμη και για το τι συμβαίνει στο κρεβάτι. Επίσης δες τι ωθεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;

Οπως σε όλα, έτσι και στο σεξ τα άστρα δείχνουν μια τάση. Υπάρχουν ζώδια που μπορούν να κάνουν σεξ κάθε μέρα και άλλα που να περάσουν μήνες και να μην ενδώσουν.
Αφού είδαμε τα τρία πιο ξενέρωτα ζώδια στο σεξ, τα τρία ζώδια που είναι εφιάλτης κάθε γυναίκας και τα τρία ζώδια που δεν απιστούν, ήρθε η ώρα να δούμε κάθε πότε κάνει σεξ κάθε ζώδιο.

Kριός
Μέρα παρά μέρα

Ο Κριός, ζώδιο της φωτιάς έχει μεγάλη ανάγκη για σεξ. Εχει ισχυρή θέληση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει αυτό που θέλει όταν θέλει.
Ταύρος
Ολο το Σαββατοκύριακο

Οι Ταύροι αγαπούν την απόλαυση, το πρόγραμμα και είναι συνήθως πιστοί. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν υπομονή, έτσι ώστε να γίνουν όλα στην ώρα τους. Και όταν έρθει η ώρα δεν τους σταματά τίποτα.

Δίδυμοι
Ή δυο φορές το μήνα ή συνέχεια

Οι Δίδυμοι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Ακόμη και οι ίδιοι είναι δύσκολο να καταλάβουν τον εαυτό τους. Είναι... αέρας. Ετσι, θα μπορούσαν να περάσουν άνετα εβδομάδες ή μήνες χωρίς σεξ, απλά και μόνο επειδή επικεντρώνονται σε άλλα πράγματα ή στόχους. Γιατί έτσι είναι οι Δίδυμοι, όταν καταπιάνονται με κάτι ή κάποιον τα πέφτουν καταπάνω του. Ετσι, όταν βρουν τον κατάλληλο σύντροφο άνετα μπορούν να κάνουν σεξ μαζί του όλη την ώρα.

Καρκίνος
Αν έχουν παρτενέρ, κάθε βράδυ

Οι καρκίνοι, από τη φύση τους, δίνουν πολύ αγάπη και φροντίδα. Αυτό σημαίνει ότι το σεξ έρχεται σαν κάτι πιο φυσικό. Θα μπορούσαν να κάνουν λοιπόν σεξ και κάθε μέρα όταν βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα θέλουν να τον φροντίζουν από όλες τις απόψεις.

Λέων
Μια φορά την εβδομάδα

Αχ, οι Λέοντες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αβίαστα όμορφοι και κουβαλούν φωτιά. Οι Λέοντες είναι όμορφοι και αποφασιστικοί. Αν έχουν τη διάθεση να κάνουν σεξ, θα βρουν σίγουρα τρόπο να κάνουν. Ωστόσο, το πρόγραμμά τους είναι φορτωμένο συνεχώς με τις ατελείωτες φιλοδοξίες τους. Αν λοιπόν έχουν χρόνο και το σεξ δεν εμποδίζει τις φιλοδοξίες τους θα βρουν και λίγο χρόνο για αυτό.
Παρθένος

Δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα

Ο Παρθένος είναι αφανής ήρωας στο υπνοδωμάτιο. Οι Παρθένοι είναι συνεπείς έχουν πρόγραμμα σε όλα και φυσικά βάζουν πρόγραμμα και στο σεξ. Σε μεγάλο βαθμό η διάθεσή τους εξαρτάται από αυτή των συντρόφων τους αλλά και να μην θέλει ο άλλος, ο Παρθένος θα τον βάλει σε πρόγραμμα.

Ζυγός
Δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα

Οι Ζυγοί είναι σαν... μωρά. Οταν θέλουν κάτι, δεν το κρύβουν. Επίσης αγαπούν την ευχαρίστηση. Και θα βρουν κάθε τρόπο για να πάρουν αυτή την ευχαρίστηση όσο πιο συχνά μπορούν.

Σκορπιός
Κυριολεκτικά, όλη την ώρα

Τα στερεότυπα ισχύουν στην περίπτωση του Σκορπιού. Είναι τρελός για σεξ. Και θα κάνει με την πρώτη ευκαιρία.

Τοξότης
Ολη την ώρα ή πολύ σπάνια
Ο Τοξότης αγαπά τη διασκέδαση. Ανεξάρτητο πνεύμα, με ένα μυαλό που τρέχει με χίλια, το σεξ δεν είναι αναγκαιότητα στην καθημερινότητά του. Οταν όμως βρουν κάποιον με τον οποίο είναι συμβατοί πνευματικά και σεξουαλικά τότε θα του δώσουν να καταλάβει.

Αιγόκερως
Λίγο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πολύ το Σαββατοκύριακο

Οι Αιγόκεροι, κλασικό ζώδιο της γης είναι τόσο δύσκαμπτοι όσον αφορά στα χρονοδιαγράμματά τους και τους κανόνες που οι ίδιοι θέτουν, που δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν σεξ εκτός προγράμματος. Και το πρόγραμμα έχει ως εξής: Αν βρουν χρόνο μέσα στην εβδομάδα θα υποκύψουν και το Σαββατοκύριακο θα βάλουν ως πρώτη προτεραιότητα το σεξ.

Υδροχόος
Μια φορά στις δύο εβδομάδες

Οι Υδροχόοι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Κατά καιρούς οι ίδιοι δημιουργούν απόσταση με τους συντρόφους τους. Τέτοια απόσταση που δεν μπορούν να την ξεπεράσουν και να... κάνουν σεξ. Χρειάζονται πραγματική σύνδεση με τον άλλον για να καταλήξουν στο κρεβάτι.

Ιχθείς
Δυο φορές την εβδομάδα

Οι Ιχθείς προστατεύουν πολύ τις ευαίσθητες καρδιές τους. Οταν ερωτεύονται κάνουν σεξ συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στοAthensmagazine.gr.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share