Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί: Δύσκολος μήνας ο Απρίλιος!

Τι αναφέρει η αστρολόγος για τον επόμενο μήνα; Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις!

21 Μαρτίου 2019 12:45
Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί: Δύσκολος μήνας ο Απρίλιος!

Πέμπτη σήμερα, και η Λίτσα Πατέρα έδωσε το παρόν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών για όλα τα ζώδια.

Η αστρολόγος, μίλησε για τους επόμενους μήνες, λέγοντας πώς ο Απρίλιος είναι αρκετά περίεργο μήνας!

Συγκεκριμένα είπε ότι εχθές, ο Άρης, που είναι η δράση, έκανε ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Όταν ξαναγίνει αυτό το τρίγωνο, έστω και σε άλλα ζώδια, για παράδειγμα 19 Σεπτεμβρίου, όπου ο Άρης θα είναι στην Παρθένο, θα κάνει πάλι τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και τότε, δηλαδή θα υπάρχει αρκετή ένταση.

Η Λίτσα Πατέρα, μίλησε και για τις 27 Απριλίου, λέγοντας: "όταν ο Άρης (ο Άρης είναι αυτός ο οποίος δείχνει εμπόλεμη κατάσταση) θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις, κάποιες μυστήριες καταστάσεις, αλλά περισσότερο επειδή ο Δίας δείχνει νόμους,παιδεία,θρησκεία στον Τοξότη, όταν πάει ο Άρης ακριβώς απέναντι (αυτό θα γίνει 5 Μαΐου) ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες εμπλοκές".

Δείτε στα παρακάτω βίντεο αναλυτικά τι είπε η αστρολόγος για τους υπόλοιπους μήνες αλλά και για τις ημερήσιες προβλέψεις:

Να σας θυμίσουμε, ότι νωρίτερα σας ενημερώσαμε για το πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος! Δείτε αναλυτικά...

Ποια ζώδια έχουν τάσεις αυτοκτονίας;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν το ζώδιο σας σας επηρεάζει και στην ψυχική υγεία; Σας βρήκαμε ποια είναι τα ζώδια που έχουν τάσεις αυτοκτονίας! Κάποια ζώδια τείνουν να είναι πιο καταθλιπτικά από τα άλλα και για αυτό μπορεί και να έχουν και πιο συχνά αυτοκτονικές τάσεις! Κυριαρχούσε πάντα η περιέργεια για το αν υπήρχε κάποια σύνδεση ανάμεσα στα ζώδια και την κατάθλιψη.

Πάντα αναρωτιόμασταν αν υπήρχαν κάποια σημάδια στους πλανήτες, στον γενέθλιο χάρτη που θα έκαναν πιο επιρρεπή στην κατάθλιψη κάποια ζώδια, άλλους με διαφορετικούς γενέθλιους χάρτες ή θέση πλανητών. Είναι όμως και εκείνα τα ζώδια που το καθένα βιώνει διαφορετικά τον έρωτα και δεν σκέφτεται καταθλιπτικά!

Οι ρίζες στην κατάθλιψη του Σκορπιού είναι συνήθως η απώλεια, ο χωρισμός και η μοναξιά. Επίσης, οι σχέσεις συνήθως (όχι πάντα) μπορούν να είναι πηγή άγχους για αυτούς. Οι Σκορπιοί λατρεύουν να είναι δίπλα στους ανθρώπους που αγαπούν αλλά ίσως φοβούνται την απώλεια ελέγχου που αισθάνονται μόλις αγαπούν κάποιο άτομο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι Σκορπιοί αγαπούν πολύ δυνατά. Ένα άλλο γεγονός όσον αφορά την κατάθλιψη είναι ότι κρατά μακριά τους ανθρώπους και μερικοί, που προτιμούν την μοναξιά, έχουν περισσότερες πιθανότητες να έρθουν αντιμέτωποι με την κατάθλιψη.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα χαρούμενο και τυχερό ζώδιο και όσοι ανήκουν εκεί θέλουν αν εκμεταλλευτούν όσα έχει να τους προσφέρει η ζωή. Θέλουν να βρίσκουν την ουσία και τον σκοπό σε άλλες τους τις εμπειρίες. Δεν θέλουν να επικεντρώνονται στα αρνητικά, ούτε τις αρνητικές-δύσκολες καταστάσεις την ζωής οπότε απλά τα σπρώχνουν όλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Βέβαια κάποια στιγμή όλη αυτή η αρνητικότητα επανέρχεται στο προσκήνιο και αν δεν έχουν εκφράσει καθόλου τα συναισθήματά τους όταν αυτές οι αρνητικές εμπειρίες συνέβησαν ίσως τα αγαπημένα τους άτομα να έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ θυμό και θλίψη από τους Τοξότες.

Αιγόκερως

Ζώδια τάσεις αυτοκτονίας

Ο Αιγόκερως είναι επιρρεπής στην κατάθλιψη για διάφορους λόγους. Έχουν μια τάση να είναι λίγο κακόκεφοι από την φύση τους, και αυτό γιατί έχουν στο μυαλό τους πως η ζωή είναι δύσκολη και όλα επιτυγχάνονται με προσπάθεια, τίποτα δεν χαρίζεται. Ενώ ο Τοξότης επικεντρώνει στην ουσία της ζωής και των εμπειριών, ο Αιγόκερως επικεντρώνεται στην θνησιμότητα. Ο Αιγόκερως δεν βλέπει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν στην ζωή αλλά αντιθέτως όλους τους περιορισμούς. Επίσης αισθάνεται υπεύθυνος για όλους και για όλα και ουσιαστικά είναι σαν να έχει όλο τον κόσμο τους ώμους του. Όταν νομίζει ότι δεν ανταποκρίνεται στο ύψος των περιστάσεων τότε τον πλημμυρίζουν τύψεις και η κατάσταση μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να θέλουν δύο διαφορετικά πράγματα την ίδια στιγμή ή να είναι δύο διαφορετικά άτομα ταυτόχρονα. Όταν αυτό συμβαίνει μπορεί να τους προκαλέσει μεγάλη σύγχυση. Όταν αυτό συμβαίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην προσωπικότητά τους (διαταραχή – πολλαπλή προσωπικότητα). Σε αντίθεση με τα 3 προηγούμενα ζώδια που έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν την κατάθλιψη εσωτερικά, οι Δίδυμοι έχουν την τάση να προβάλλουν το πρόβλημά τους στον έξω κόσμο.

Βέβαια, αν πιστεύετε πως θα μπορούσε να υπάρχει σύνδεση της κατάθλιψης με την αστρολογία θα μπορούσατε να το μελετήσετε σε βάθος όχι μόνο για αυτά τα 3 ζώδια. Το θέμα αυτό έχει να κάνει με θέσεις πλανητών και διαφορετικές όψεις σε κάθε ζώδιο.»!

Διαβάστε όμως πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν ερωτεύεται και ποια είναι τα χαρακτηριστικά!

Δείτε όλα τα νέα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share