Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ήλιος Σύνοδο με Ανάδρομο Ερμή 15/3! - Μηνύματα από άτομα του παρελθόντος!

Ποιοι είναι οι πιο ευνοημένοι;

14 Μαρτίου 2019 14:05
Ζώδια: Ήλιος Σύνοδο με Ανάδρομο Ερμή 15/3! - Μηνύματα από άτομα του παρελθόντος!

Η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, επιστρέφει άτομα από το παρελθόν και λύνει παλαιά προβλήματα! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ο Ήλιος και ο Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, έρχονται σε Σύνοδο, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και εμείς αναμένουμε θετικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες, ιδίως όσον αφορά άτομα και υποθέσεις, του παρελθόντος!

Η δράση καθοδηγείται από το μυαλό και καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε στόχους και επιθυμίες, κυρίως για θέματα που είναι σε εκκρεμότητα από παλιά!

Ερωτικά, θα έχουν πολλοί από εμάς, επαφή ή συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν μας και μεγάλη πιθανότητα για επανασύνδεση!

Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια του Νερού και της Γης, του 3ου δεκαημέρου!

Οι αστρολογικές προβλέψεις!

ΚΡΙΟΣ: Απολαμβάνεις συναισθηματική και ψυχική ανανέωση και απαλλάσσεσαι από παλιές φοβίες και άγχη! Κρυφές επαφές με άτομα του παρελθόντος, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ: Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις, διορθώνεις παλαιά λάθη και έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα σου! Επανασυνδέσεις και επανενώσεις με φίλους αλλά και παλαιούς έρωτες, έχουν εύνοια!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα δραστηριοποιηθείς σε καριέρα και θα διορθώσεις παλαιά λάθη, διορθώνοντας την πορεία της σταδιοδρομίας και της προόδου σου! Βρίσκεις λύσεις για βελτιώσεις την κοινωνική εικόνα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κοινωνικότητα και ευχάριστες μετακινήσεις, σου δίνουν χαρά! Επίσης είσαι ιδιαίτερα τυχερός και ευνοημένος, για επαφές με άτομα του παρελθόντος, συναναστροφές με πρώην, ακόμα και επανασυνδέσεις!

ΛΕΩΝ: Σε διακρίνουν έντονος ερωτισμός, σεξουαλικότητα και γοητεία! Βρίσκεις λύση για οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη! Μεγάλη πιθανότητα για σεξουαλική επαφή με πρώην!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς τώρα να διορθώσεις παλαιά λάθη και προβλήματα στην σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τώρα την μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

ΖΥΓΟΣ: Έχεις όρεξη για δουλειά και αποδοτικότητα! Διορθώνεις λάθη του παρελθόντος και τακτοποιείς εκκρεμότητες της καθημερινότητας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε χαρακτηρίζει λάμψη, γοητεία, δημιουργικότητα, κέφι και έντονος ερωτισμός! Οι ερωτικές σου κατακτήσεις, αλλά και οι επιστροφές από το παρελθόν είναι πολύ πιθανές τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά οικογενειακά θέματα διορθώνονται τώρα, όπως και υποθέσεις σπιτιού που ήταν σε εκκρεμότητα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, για επανασύνδεση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι ιδιαίτερα έξυπνος, οξυδερκής, επικοινωνιακός και δημοφιλής! Απολαμβάνεις μηνύματα, συναντήσεις και επαφές με άτομα του παρελθόντος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο οικονομικός αλλά και ο ερωτικός τομέας μπορεί τώρα να βελτιωθεί ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα, με τους σωστούς χειρισμούς! Ευκαιρία θα έχεις, για ερωτικές επιστροφές!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι ιδιαίτερα ενεργητικός, έξυπνος, πνευματώδης και μπορείς να πετύχεις πολλές επιθυμίες σου και τους στόχους σου! Ετοιμάσου για ερωτικές επιστροφές, αλλά και επανασυνδέσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share