Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Ζώδια και σχέσεις: Ποια ζώδια είναι επιρρεπή σε ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα ή ακόμα και σε πολύγωνα;

Εσείς τα ξέρατε;

14 Μαρτίου 2019 09:41
Ζώδια και σχέσεις: Ποια ζώδια είναι επιρρεπή σε ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα ή ακόμα και σε πολύγωνα;

Το ξέρετε;; Κι όμως υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία μπλέκουν εύκολα σε ερωτικά τρίγωνα!

Κι ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν το άλλο τους μισό, μερικοί γίνονται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

Οι επιρρεπείς στα ερωτικά τρίγωνα είναι οι εξής:

Δίδυμος

Ποια ζώδια μπλέκουν σε ερωτικά τρίγωνα;

Εδώ δεν έχουμε μόνο τρίγωνα, αλλά και τετράγωνα, γενικότερα πολύγωνα, αφού ο Δίδυμος έχει την τάση να δημιουργεί καταστάσεις από τις οποίες πάντοτε φεύγει πρώτος τρέχοντας αφού κάνει τη ζημιά και αφήνει τους υπόλοιπους να πληρώσουν το λογαριασμό. Ο Δίδυμος όταν γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, δηλαδή συνέχεια, συμπεριφέρεται σαν γάτα: Kάνει τις ακαθαρσίες, τις κουκουλώνει όπως όπως και πάει να φάει σε άλλο σπίτι.

Σκορπιός

Καλά ερωτικό τρίγωνο χωρίς Σκορπιό, είναι Μάρτης δίχως Σαρακοστή: Aπλά δε γίνεται -καλή ώρα μια και τη διανύουμε κιόλας. Ο Σκορπιός επειδή δε μπορεί να αντέξει την υπερβολική του σεξουαλικότητα, ούτε να τη διοχετεύσει σε ένα και μόνο άτομο, εμπλέκεται ερωτικά με πολλά ταυτόχρονα και εκτονώνεται δημιουργώντας φυσικά προβλήματα τριγύρω του. Σαν το Δίδυμο αλλά με άλλο ζώδιο.

Ποια ζώδια μπλέκουν σε ερωτικά τρίγωνα;

Ιχθύς

Αυτή η σιγανοπαπαδιά του ζωδιακού ενσαρκώνει το αουτσάιντερ που γίνεται φαβορί σε τέτοιες περιπτώσεις: Eκεί που νομίζεις πως έχεις δίπλα σου έναν πιστό σύντροφο που σε αγαπάει και δεν έχει μάτια για άλλο πρόσωπο, ξαφνικά μαθαίνεις ότι έχει άλλη μια οικογένεια στην Αργεντινή. Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι και ειδικά στην περίπτωση ενός Ιχθύ που είναι μανούλα στο να σφηνώνει ανάμεσα σε ανυποψίαστα ζευγάρια.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share