Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου με Ποσειδώνα 7/3! - Συναίσθημα σε θολό τοπίο!

Πως σε επηρεάζει;

7 Μαρτίου 2019 13:38
Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου με Ποσειδώνα 7/3! - Συναίσθημα σε θολό τοπίο!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το πώς θα επηρεάσει η Σύνοδος Ήλιου με Ποσειδώνα 7/3 το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, αφού το συναίσθημα ελευθερώνεται, όπως και… οι ψευδαισθήσεις!

Πως σε επηρεάζει;

Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων και την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, σχηματίζουν Σύνοδο, χαρίζοντας μας συναισθηματική έξαρση, αλλά και ουτοπική διάθεση!

Τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν ονειρικές στιγμές, μαγικές ερωτικές βραδιές, συναισθηματικές εξομολογήσεις και ισχυρή διαίσθηση!

Τους ωθεί να εκφράσουν συναισθήματα, να διεγείρουν τις αισθήσεις τους και να ακούσουν την φωνή της καρδιάς!

Τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου, μπορούν επίσης να απολαύσουν την συναισθηματική φύση της όψης, αποφεύγοντας ψευδαισθήσεις, ουτοπίες, λάθος εκτιμήσεις, αυταπάτες και εξαπατήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Εκφράζεις τα κρυφά σου συναισθήματα και τις ψυχικές ανάγκες σου, αποτελεσματικά! Τα μυστικά σου διαφυλάσσονται και ευνοούνται παρασκηνιακοί ή παλαιοί έρωτες, τώρα! Ακολούθησε την διαίσθηση σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Δένεσαι ακόμα περισσότερο συναισθηματικά με το φιλικό σου κύκλο, ο οποίος μέσα από εξομολογήσεις και πράξεις θα έχει θετικές εξελίξεις! Επίσης, ένα μεγάλο όνειρο, μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο τομέας της καριέρας σου δίνει ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσεις επιδιώξεις και όνειρα! Αν αποφύγεις λάθη λόγω απροσεξίας, θα έχεις επιτυχία και καταξίωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις, οι οποίες εμπλουτίζονται από συναίσθημα και αγάπη, κατακτάς στόχους! Η αισιοδοξία σου, όσο πάει και αυξάνεται!

ΛΕΩΝ

Σεξουαλικότητα, αισθησιασμός και βαθιά συναισθήματα σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που ποθείς, ακόμα κι αν ανήκει στο παρελθόν. Κόψε τα έξοδα και θα δεις ότι υπάρχει εύνοια στα ερωτικά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συντροφική ζωή γεμίζει εξομολογήσεις, συναίσθημα και τρυφερές στιγμές! Νέες γνωριμίες, επισημοποίηση και επανασύνδεση, είναι πιθανά τώρα! Προσοχή μόνο στην τάση σου για εξιδανίκευση, γιατί θα απογοητευτείς!

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα γίνεται ευκολότερη και γεμίζει συναίσθημα και αγάπη! Το επαγγελματικό περιβάλλον γίνεται αρμονικό και βελτιώνεται. Νιώθεις ευεξία και ομορφαίνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι προοπτικές και οι ευκαιρίες στην συναισθηματική σου ζωή, είναι τώρα αμέτρητες, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Νιώσε τη χαρά του έρωτα και της δημιουργίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ερωτικό παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα! Απέφυγε όμως μεγάλες προσδοκίες και υπέρμετρο ενθουσιασμό! Στην οικογένεια και το σπίτι, όλα βελτιώνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιμετωπίζει την κοινωνική σου ζωή και το περιβάλλον σου, με πολύ συναίσθημα και τρυφερότητα και αυτό σε ωφελεί! Μετακινήσεις ευνοούνται και σχέσεις με αδέρφια και γείτονες εξομαλύνονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους έρχεται η συναισθηματική επιβεβαίωση, που τόσο καιρό περίμενες, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Οικονομικά έχεις εύνοια, αρκεί να σταματήσεις τα ανούσια έξοδα!

ΙΧΘΥΣ

Ακούς την καρδιά, το συναίσθημα, και την διαίσθηση σου, παρασυρόμενος από ονειρικά μονοπάτια του έρωτα, εξομολογήσεις και μαγικές τρυφερές στιγμές! Μην φοράς «ροζ γυαλιά» και προσγειώσου στην πραγματικότητα, χωρίς να φαντάζεσαι πράγματα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share