Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, by MagicF’Ariel!

H Magic F'' Arile προειδοποιεί!

4 Μαρτίου 2019 09:42
Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα στη πιο μαγική ξωτικο.. παρέα! Και μιας που το έχω σήμερα, έπιασα σήμα, μου ήρθε η έμπνευση, έχω ξεκούραστο μυαλό, αποφάσισα να σας αναστατώσω λιγάκι.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, που κατά βάθος ξεσηκώνει και ενθουσιάζει τον κόσμο, να ενεργήσει αυθόρμητα, σε οτιδήποτε του αρέσει. Ο έρωτας ναι έχει τη τιμητική του, ευτυχώς έχει και η Αφροδίτη τα κέφια της, αλλά και οι Υδροχόοι, έτοιμοι για όλα τούτη τη φορά, έχω την εντύπωση πως πολλά θαύματα θα συμβούν.. Θα συγκλονιστούν πολλές ψυχές εκεί έξω.. Αν οι μέρες μας είναι ηλιόλουστες, ακόμα το καλύτερο, αφού θα το ρίξουμε στην άνοιξη και στις πεταλουδίτσες..

Επειδή όμως η Αφροδίτη δεν είναι μόνη της εκεί ψηλά, τη ζηλεύουν κιόλας, της φέρνουν και εμπόδια, ίσως να της βγει λίγο διαφορετικά η φάση και ξαφνικά να γίνουν έξοδα ανυπολόγιστα προκειμένου να ικανοποιήσουμε επιθυμίες παράξενες και λίγα αναφέρω.. Ας μας μείνει το σμαράγδι, πειράζει;;;

..όπως και να έχει και θα γελάσουμε με τη ψυχή μας.. και θα μείνουμε παγωτό!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Η Αφροδίτη σας παίρνει τα μυαλά κανονικά και σας ξεσηκώνει για περιπέτειες! Να ξεχάσετε το σπιτάκι σας τις μέρες αυτές, κάθε μέρα και μια πρόσκληση για έξω, πολλές οι κοινωνικές σας οι υποχρεώσεις, βγάλτε τα καλά σας από τη ντουλάπα και φτιάξτε συνολάκια, για τόσο πολύ λέμε! Μπορεί έτσι ξαφνικά να προκύψει έρωτας μεγάλος, με άτομο που ήδη γνωρίζετε, που υπάρχει και αλληλοθαυμασμός και ποιος σας πιάνει μετά!? Η έκπληξη είναι να σας έρθει ο κεραυνοβόλος έρωτας!

Ταύρος
Η Αφροδίτη σας κάνει πολύ παράξενα παιδιά και μυστήρια επίσης! Η παρουσία σας αρέσει πολύ και κάποια πρόσωπα δε θα μπορέσουν να αντισταθούν στη γοητεία σας και κάπως έτσι τα χατίρια και τα καλοπιάσματα να προκύψουν μπόλικα κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας! Το διάστημα αυτό θα σας φλερτάρουν όπου βρίσκεστε, άτομα που ούτε καν το φαντάζεστε! Προτιμήστε να παραμείνετε προσγειωμένοι στη Γη, γιατί αν καβαλήσετε καλάμι, τότε σίγουρα θα προκαλέσετε σχόλια που δε σας ταιριάζουν..

Δίδυμος
Η Αφροδίτη σας δίνει ένα εισιτήριο στο χέρι και σας λέει bon voyage! Τις μέρες αυτές προτιμήστε να κάνετε ένα ταξιδάκι, κάπου μακριά, εκεί που βρίσκονται τα φιλαράκια σας, να ξεκουραστείτε και να ξενοιάστε από τα γνωστά! Μπορεί να σας φαίνεται ακατόρθωτο, αλλά θα το δείτε, πως δεν είναι! Γενικότερα γίνεστε ακόμα πιο κοινωνικοί, ανοίγετε το σπίτι σας, βγαίνετε έξω πιο συχνά, συναντάτε υπάρξεις που έχουν να σας δώσουν πολλά! Είναι περίοδος ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς! Οπότε διακόπτες στο off!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη σας κάνει φιλοχρήματους πολύ! Ναι μεν προκύπτουν έξοδα τρελά, όμως θα ψαχτείτε για το πώς θα τα αντιμετωπίσετε με άλλον τρόπο! Ερωτική σε καμία περίπτωση δε σας προκύπτει η φάση, σας βλέπω να κυκλοφορείτε με ένα τεφτέρι στο χέρι και το μολύβι στο αυτί! Από τα μέσα του μήνα και μετά θα βρείτε την άκρη σε οποιοδήποτε οικονομικό θέμα που σας βασανίζει. Και μόλις πάρετε την ανάσα σας, ηρεμήσετε λιγάκι, θα μπορέσετε να στρέψετε τη προσοχή σας στον έρωτα.. καλή επιτυχία σας εύχομαι!

Λέων
Σας χτυπάει κατακούτελα το βέλος του Έρωτα! Η Αφροδίτη σας ζαλίζει ένα πράγμα και ξαφνικά η συντροφικότητα σε Νο1 προτεραιότητα, οι αγάπες και τα λουλούδια και οι πολλές οι αγκαλίτσες! Ωραίο αυτό, πολύ γλυκανάλατο το βρίσκω, αλλά ο καθένας όπως τη βρίσκει! Ή που θα ανταποκριθεί ο σύντροφός σας ή το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο και όλα καλά, ή που θα τσινήσει, τύπου ο κόσμος καίγεται και εσείς.. τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Τι να κάνουμε τώρα, όποιος ανταποκριθεί στη λιονταρίσια γοητεία σας!

Παρθένος
Η Αφροδίτη που λέτε σας κάνει εργασιομανείς με στάμπα! Κάτι νέο έχετε ανακαλύψει, κάτι σας έχει ενθουσιάσει τρελά και δε σας νοιάζει ούτε το πόσες ώρες θα εργαστείτε, ούτε με ποιους, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας! Μέσα στη τρελή τη χαρά, οι ιδέες σας είναι μοναδικές, νιώθετε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας! Φτου – φτου μη σας ματιάσω, καιρός λοιπόν να ανανεωθείτε μέσα από νέες γνωριμίες και να τολμήσετε εκείνο το διαφορετικό που καιρό ονειρεύεστε! Πολλά τα μπράβο και οι θαυμασμοί!

Ζυγός
Έχω μείνει ήδη με το στόμα ανοιχτό, σειρά σας τώρα! Η Αφροδίτη λοιπόν σας κάνει ερωτιάρηδες, φλέγεστε κανονικά από πάθος, παίζει να ζήσετε και τον μεγάλο έρωτα, παίζει ακόμα και να παντρευτείτε κιόλας! Ζαλίστηκα από χαρά, να είμαι ειλικρινής, γιατί έχετε ακόμα και την ευχή του σύμπαντος! Δε ξέρω πού θα σας βρει και με ποιο πρόσωπο, πάντως όλα μπορούν να συμβούν, αφού η επιρροή είναι μαγικά απρόβλεπτη! Μια γνωριμία, ένα πάθος, κάτι πολύ μυστήριο θα σας συμβεί, που φέρνει τούμπα τη ζωή σας κανονικά!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη παρέα με την άνοιξη σας χτυπούν κατακούτελα και ξαφνικά ανοίγετε το σπίτι σας, να μπει το φως του ηλίου, να ανανεωθεί ο αέρας του, να το κάνετε και μια γενική καθαριότητα, να βάλετε καθαρές κουρτίνες και γενικώς να φέρετε τα πάνω κάτω, προκειμένου να κάνετε ένα σουαρέ, έτσι επειδή! Φοβερό το συναίσθημα, μεγάλος ο ενθουσιασμός, έχετε καιρό να προσκαλέσετε κόσμο στο σπίτι σας, να δείξετε το πόσο καλοί οικοδεσπότες είστε! Αναρωτιέμαι ποιος ο απώτερος σκοπός, αλλά ας είναι η αγάπη.. μόνο!

Τοξότης
Φτιάξτε μερικές βαλιτσούλες, έτσι να υπάρχουν κάπου στην άκρη γιατί θα τις χρειαστείτε, αφού παίζει να ταξιδέψετε αρκετά τις μέρες αυτές! Ένα γεγονός, σας φέρνει κοντά σε ανθρώπους που γνωρίζετε χρόνια πολλά, σε στιγμές που ίσως και να σας έχουν λείψει πολύ, πάντως η Αφροδίτη μια νοσταλγία σας κάνει να τη νιώσετε, όχι τίποτα άλλο για να μη ξεχνιόσαστε! Χαμηλώνετε τον πήχη και έρχεστε σε επαφή ακόμα και με εκείνους που δε ταιριάζουν στο κοινωνικό σας το status! Για κοιτάξτε καλύτερα γύρω σας.. Κάποιος κάτι σας λέει..

Αιγόκερως
Κανονικά θα έπρεπε να προσπεράσω το ζώδιό σας, αφού η Αφροδίτη το μόνο που λέει στη περίπτωση τη δική σας είναι τα λεφτά! Αν έρχονται καλοδεχούμενα, αν όμως φεύγουν, τότε με λύπη σας ανακοινώνω πως θα καταξοδευτείτε τις μέρες αυτές, σα να ήρθε το τέλος του κόσμου! Προσωπικές επιθυμίες θα ικανοποιήσετε. Επαγγελματικές επίσης! Παίζει να κάνετε και πολύ μεγάλη ζωή, έτσι από εγωισμό και κόνξα! Ξέρω ανεβάσατε ήδη πυρετό, πού να συμβούν όντως έτσι τα αστρολογικά γεγονότα.. Ο μοντιέ!

Υδροχόος
Συγκλονίζομαι αλλά θα ερωτευτείτε παράφορα κάποια από τις μέρες αυτές! Το πρόσωπο δε το γνωρίζω, εσείς όμως σίγουρα το ξέρετε, μπορεί ακόμα και να το ονειρεύεστε τα βράδια! Η Αφροδίτη λοιπόν σας πιάνει από το χεράκι και σας ταξιδεύει στις αγάπες που είχατε, σε εκείνες που αδικήσατε, ακόμα και σε εκείνες που σας πλήγωσαν, το ρεζουμέ είναι, υπάρχει κάποιο πρόσωπο, που κάνει τη καρδιά σας να χτυπά δυνατά;;; Εκεί θα σας οδηγήσει η Αφροδίτη.. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, ξεπεράστε το πείσμα, αφήστε τα θαύματα να συμβούν..!

Ιχθύς
Τραγικό το γεγονός, η Αφροδίτη που λέτε σας κάνει ανέραστους μέχρι εκεί που δε φτάνει! Καμία όρεξη για ερωτικές περιπέτειες, για συντροφικότητα, για αγάπες και λουλούδια! Καλά μέχρι τώρα πετούσατε, οπότε το να κάνετε μια παύση από τις τρέλες, δεν είναι κακό! Βέβαια, αποφύγετε να είστε ψυχροί, κακοί, στραβοί και ανάποδοι, γιατί έχουν όλοι τα βάσανά τους και καμία όρεξη για να δείξουν κατανόηση, στα μουτράκια σας τα σκυθρωπά! Όσο ο μήνας προχωρά, βλέπω να κατεβάζετε ρολά και να έχουν χρώμα μαύρο!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share