Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια και... γάμος: Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και ψάχνετε μία ευνοϊκή ημερομηνία;

Ευνοϊκές ημέρες για έναν ευτυχισμένο γάμο!

21 Φεβρουαρίου 2019 15:46
Ζώδια και... γάμος: Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και ψάχνετε μία ευνοϊκή ημερομηνία;

Ζώδια και... γάμος!

Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και ψάχνετε μία ευνοϊκή ημερομηνία;

Η Άννα Μπελίτση, μας δίνει χρήσιμες αστρολογικές συμβουλές για την επιλογή μίας καλής ημερομηνίας...

Μία από τις σημαντικότερες αλλά και πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μας, είναι η μέρα που ενώνουμε με τα δεσμά του γάμου τη ζωή μας με τον άνθρωπο που αγαπάμε και επιλέξαμε για μόνιμο σύντροφό μας!

Όπως όλοι μας ακούμε εδώ και χρόνια – και πολλοί από εμάς το έχουμε βιώσει κιόλας- «ο γάμος είναι λαχείο», αν δεν ήταν τότε δεν θα υπήρχε τόσο θεαματική αύξηση των διαζυγίων.

Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί, αλλά ούτε και να μας φοβίζει, εφόσον η ώριμη απόφαση του γάμου πληροί όλα τα κριτήρια του συναισθήματος αλλά και της λογικής μας!

Εφόσον λοιπόν αποφασίσουμε να ανεβούμε τα σκαλιά της Εκκλησίας και να χορέψουμε τον χορό του Ησαΐα, το αμέσως επόμενο βήμα είναι να επιλέξουμε την ημερομηνία που θα τελέσουμε το μυστήριο!

Η αστρολογία μπορεί να μας βοηθήσει να επιλέξουμε μία καλή ημερομηνία, για να πραγματοποιήσουμε αυτό το σημαντικό βήμα για την ζωή μας, παράλληλα όμως μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την φύση του γάμου μας, εφόσον ήδη είμαστε παντρεμένοι.

Θα σας δώσουμε μερικές από τις σημαντικές αστρολογικές κατευθύνσεις που θα σας βοηθήσουν σε μία καλή επιλογή ημερομηνίας. Για μία πιο λεπτομερή και αναλυτική εύρεση ιδανικής ημερομηνίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο νούμερο που αναγράφεται στο πάνω μέρος του άρθρου.

Καλές ημερομηνίες για γάμο

Παρακάτω σας δίνονται ενδεικτικά, κάποια σημεία που πρέπει να προσέξετε κατά την διάρκεια επιλογής ημερομηνίας του γάμου σας.

Αν ορίσετε την ημερομηνία γάμου σας κατά την διάρκεια μίας ευνοϊκής φάσης Σελήνης έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να ζήσετε έναν μακρόχρονο, ευτυχισμένο ….βίο ανθόσπαρτο….

Όταν βρίσκεστε στην διαδικασία επιλογής της ημερομηνίας του γάμου σας θα πρέπει να προτιμήσετε μία ημέρα που η Σελήνη είναι σε γέμιση, δηλαδή την χρονική περίοδο από την Νέα Σελήνη μέχρι την ημέρα πριν την επόμενη Πανσέληνο. Αν το φεγγάρι είναι σε γέμιση, τότε η σχέση με τον σύντροφό σας θα ακμάζει, θα εξελίσσεται και θα γίνεται με το πέρασμα του χρόνου ολοένα και πιο δυνατή.

Η Σελήνη να είναι σε γέμιση και να πραγματοποιεί τρίγωνο, εξάγωνο ή σύνοδο με την Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Δία, ή τον Ποσειδώνα.

Θετική θέση της Αφροδίτης για την τέλεση του γάμου είναι όταν βρίσκεται στον Ταύρο, τον Ζυγό, τον Καρκίνο ή στους Ιχθείς.

Το τρίγωνο, το εξάγωνο ή η σύνοδος της Αφροδίτης, του Ήλιου, της Σελήνης ή του Ερμή με τον Δία, θα βοηθήσουν να μπορείτε να ξεπερνάτε πιο εύκολα και γρήγορα τα προβλήματα που θα εμφανίζονται στο γάμο σας ! Ο γάμος θα είναι τυχερός!

Για να είναι η ερωτική σας ζωή «πικάντικη», προτιμήστε να τελεστεί το μυστήριο μία μέρα που η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο, τρίγωνο, εξάγωνο ή και αντίθεση με τον Άρη.

Για να έχετε με τον σύντροφό σας συντροφικότητα, συμπόνια, κατανόηση και πνευματική ταύτιση, προτιμήστε μία ημέρα που ένας από τους παρακάτω πλανήτες: Αφροδίτη, Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Δίας βρίσκεται σε τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Ποσειδώνα!

Ημερομηνίες που πρέπει να αποφύγετε

Αποφύγετε ημερομηνία γάμου σε Πανσέληνο (και 2-3 μέρες μετά την Πανσέληνο), γιατί οι προετοιμασίες της τελετής θα σας προκαλέσουν άγχος και δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι διαφωνίες, ενώ το κλίμα της αστάθειας που θα επικρατεί αργότερα στη σχέση σας με τον σύντροφό σας θα σας προκαλεί νευρικότητα. Δείτε στο παρακάτω άρθρο Πότε έχουμε Πανσέληνο

Η Σελήνη να μην βρίσκεται σε Χάση, γιατί αυτό σημαίνει ότι η εκπλήρωση των προσδοκιών σας θα έχει λιγότερα ποσοστά τύχης. Δεν σημαίνει ότι ένας γάμος που πραγματοποιείται σε χάση φεγγαριού θα είναι αποτυχημένος, όμως οι προκλήσεις θα είναι περισσότερες, ενώ κάποιοι κοινοί στόχοι, θα έχουν μεγαλύτερες δυσκολίες και εμπόδια για να πραγματοποιηθούν!

Αποφύγετε να παντρευτείτε όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος. Δείτε αναλυτικά πότε έχουμε Ανάδρομο Ερμή το

Δεν είναι καλό χρονικό διάστημα να τελεστεί το μυστήριο όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη.
Η Σελήνη να μην βρίσκεται σε σύνοδο ή τετράγωνο με τον Άρη, τον Κρόνο, ή τον Πλούτωνα.

Η Αφροδίτη να μην είναι σε σύνοδο ή τετράγωνο με τον Κρόνο.
Επιπλέον θα πρέπει να ελέγξετε ότι η Σελήνη της ημέρας πραγματοποιεί θετικές όψεις με το ωροσκόπιο το δικό σας αλλά και του/της συζύγου σας!

Πώς επηρεάζει η θέση της Σελήνης το γάμο;

Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη την ημερομηνία που έχουμε επιλέξει να τελεστεί το μυστήριο του γάμου, μπορεί να μας δώσει σημαντικά στοιχεία και να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε ακόμα περισσότερο την «ένωση» του ζευγαριού. Είτε προγραμματίζετε να παντρευτείτε, είτε είστε ήδη σε γάμο, διαβάστε το προφίλ του γάμου σας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο θα βρίσκεται ή βρισκόταν η Σελήνη την ημέρα του Γάμου.

Γάμος με Σελήνη στα ζώδια της Γης (Σελήνη στον Ταύρο, στον Παρθένο, στον Αιγόκερω):Οι γάμοι που τελούνται με την Σελήνη σε ένα από τα ζώδια της Γης, διακρίνονται από μονιμότητα, σταθερότητα και ασφάλεια! Στηρίζονται σε «γερά» θεμέλια, έχουν κοινά όνειρα, στόχους, φιλοδοξίες και τηρούν το πρόγραμμα και την οργάνωση στο σπιτικό τους! Η Σελήνη στον Ταύρο:Τα μέλη του ζευγαριού είναι αφοσιωμένα και δεν το βάζουν κάτω στις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Έχουν το σθένος να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που μπορεί να βρεθεί στη ζωή τους. Η Σελήνη στην Παρθένο: Ο γάμος με Σελήνη στην Παρθένο χαρίζει στο ζευγάρι ευσυνειδησία, εργατικότητα και καλή οργάνωση στο σπιτικό τους. Οι δύο σύντροφοι φροντίζουν με συνέπεια να διατηρείται η τάξη και η ασφάλεια στην οικογένειά τους, δεν λείπουν όμως οι στιγμές κτητικότητας αλλά και αυστηρότητας! Η Σελήνη στον Αιγόκερω:Ένας γάμος που το ζευγάρι έχει κοινές φιλοδοξίες, διακρίνεται από σταθερότητα, σοβαρότητα αλλά και συναισθήματα εκτίμησης και σεβασμού! Το κοινωνικό περιβάλλον θαυμάζει την ενότητα που υπάρχει ανάμεσα σε αυτό το ζευγάρι!

Γάμος με Σελήνη στα ζώδια του Αέρα (Σελήνη στο Δίδυμο, στο Ζυγό, στον Υδροχόο)
Αν η Σελήνη την ημέρα του μυστηρίου είναι σε ζώδιο του αέρα, η σχέση του ζευγαριού θα είναι γεμάτη κέφι, ενθουσιασμό αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση. Η επικοινωνία που μοιράζονται οι σύζυγοι είναι ευχάριστη, ενώ το φλερτ που κάνει ο ένας στον άλλον κρατά μέχρι τα βαθιά γεράματα! Το σημείο που πρέπει το ζευγάρι να δείξει προσοχή είναι στην αστάθεια που προκύπτει από την ανέμελη διάθεσή τους και την ανάγκη τους για ξεγνοιασιά και διασκέδαση. Η Σελήνη στους Διδύμους: Ο γάμος με τη Σελήνη στους Διδύμους είναι γεμάτος από επικοινωνιακή διάθεση και εξωστρέφεια. Εκτός από σύζυγοι, το ζευγάρι καταφέρνει και διατηρεί και μία πολύ βαθιά και ουσιαστική φιλία! Η Σελήνη στο Ζυγό: Αν ο γάμος τελεστεί όταν η Σελήνη βρίσκεται στο κατεξοχήν ζώδιο του γάμου, δηλαδή το Ζυγό, το ζευγάρι θα καταφέρει να διατηρήσει συντροφικότητα, ενότητα αλλά και τις ισορροπίες στο γάμο του! Η Σελήνη στον Υδροχόο:Ο γάμος που πραγματοποιείται με Σελήνη στον Υδροχόο στηρίζεται στην ανεξαρτησία και είναι αρκετά μοντέρνος! Το ζευγάρι είναι τα καλύτερα φιλαράκια και δεν καταπιέζει ο ένας τον άλλον!

Γάμος με Σελήνη στα ζώδια της Φωτιάς (Σελήνη στον Κριό, στο Λέοντα, στον Τοξότη)
Το πάθος είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των γάμων που πραγματοποιούνται με την Σελήνη σε ζώδιο της φωτιάς, τα συναισθήματα χτυπούν κόκκινο και η ένταση – με την καλή έννοια- είναι πάντα παρούσα! ΗΣελήνη στον Κριό: Τα συναισθήματα του ζευγαριού που παντρεύεται με τη Σελήνη στον Κριό είναι έντονα υπάρχει αμοιβαίος έρωτας και από τις δύο πλευρές, όμως ο παρορμητισμός που τους διακρίνει θα τους προκαλείς αρκετούς καβγάδες και εντάσεις που από την μία πλευρά θα διατηρείται η σχέση τους ζωντανή, από την άλλη κάποιες στιγμές θα τους κουράζει! Η Σελήνη στο Λέοντα: Η θέση της Σελήνης από το ζώδιο του Λέοντα είναι πολύ ευνοϊκή για το ζευγάρι, μπορούν να καταφέρουν να διατηρήσουν δυνατή αλλά και σταθερή τη φλόγα του έρωτά τους!

Η Σελήνη στον Τοξότη: Το ζευγάρι που έχει παντρευτεί με τη Σελήνη στον Τοξότη, αρκετές στιγμές μπορεί να αισθάνεται ότι καταπιέζεται μέσα από τις απαιτήσεις ενός γάμου για αυτό και υιοθετούν έναν πιο ανεξάρτητο τρόπο ζωής!

Γάμος με Σελήνη στα ζώδια του Νερού (Σελήνη στον Καρκίνο, στο Σκορπιό, στον Ιχθύ):Τρυφερότητα, συντροφικότητα, συναισθηματισμός αλλά και ρομαντισμός είναι μερικά από τα στοιχεία που προσδίδει στο γάμο η θέση της Σελήνης στα ζώδια του Νερού. Σελήνη στον Καρκίνο: Η θέση της Σελήνης από το ζώδιο του Καρκίνου είναι ιδανική για την τέλεση του μυστηρίου και εξασφαλίζει μία δεμένη και ζεστή οικογενειακή ζωή! Σελήνη στο Σκορπιό:Το πάθος του ζευγαριού είναι έντονο, όμως οι ζήλιες και οι υπερβολές που θα έχουν οι δύο σύντροφοι θα προκαλούν συχνά μπελάδες. Σελήνη στους Ιχθείς: Ένας γάμος γεμάτος με τρυφερότητα, συμπόνια, κατανόηση και συναισθηματική αφθονία! Το ζευγάρι έχει συναισθηματική εξάρτηση και αυτό μπορεί κάποιες στιγμές να εξαντλεί τη σχέση τους!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share