Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ερμής Τετράγωνο με Δία στις 22/2! - Φέρνει υπερβολές στην επικοινωνία σπατάλες και επικίνδυνη κατάχρηση τύχης!

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

21 Φεβρουαρίου 2019 12:35
Ζώδια: Ερμής Τετράγωνο με Δία στις 22/2! - Φέρνει υπερβολές στην επικοινωνία σπατάλες και επικίνδυνη κατάχρηση τύχης!

Το Τετράγωνο Ερμή-Δία, στις 22 Φεβρουαρίου 2019, φέρνει υπερβολές στην επικοινωνία μας, υπερβολές στα λόγια μας, γκάφες στις επαφές μας, σπατάλες και επικίνδυνη κατάχρηση τύχης!

Οφείλουμε να προσέχουμε, γιατί η όψη αυτή μας καθιστά πιο επιπόλαιους, υπεραισιόδοξους και τυχοδιώκτες, από ότι συνήθως και αυτή μας η συμπεριφορά θα φέρει αρκετά λάθη, προβλήματα και απώλειες…

Πολλές οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, λόγω υπερβολικού συναισθηματισμού και υπέρμετρου ενθουσιασμού!

Λάθη επίσης θα υπάρξουν σε μετακινήσεις, οδήγηση και ταξίδια, λόγω βιασύνης!

Οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που πρέπει να αποφύγουν υπερβολές, ιδίως επικοινωνιακά!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων!

ΚΡΙΟΣ
Θα χρειαστεί αυτήν την περίοδο να προσέχεις σε τυχόν παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος αποκάλυψης! Μην επιδιώκεις να ξεγελάς τους άλλους και κυρίως μην παραμυθιάζεσαι ο ίδιος, από μεγάλα λόγια!

ΤΑΥΡΟΣ
Περνάς όμορφα με τους φίλους σου, αλλά καλό θα ήταν να επιστρατεύσεις ωριμότητα και λογική, ιδίως σε ότι λες σε αυτούς! Η αμέλεια και η επιπολαιότητα σου απέναντι στο φιλικό σου κύκλο θα έχει αρνητικές συνέπειες !

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μην σταματάς την προσπάθεια στον επαγγελματικό τομέα, λόγω υπερβολικής σιγουριάς στον εαυτό σου! Η υπεραισιοδοξία και η βιασύνη σου, θα σε οδηγήσουν σε λάθη κυρίως επικοινωνιακά, που θα επιφέρουν απώλειες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα χαλάσουν και την καλή σου εικόνα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περνάς όμορφα και η τύχη είναι με το μέρος σου αυτήν την περίοδο! Ωστόσο, μην είσαι τόσο υπεραισιόδοξος και ατρόμητος στις δραστηριότητες σου! Επιστράτευσε έγκαιρα την λογική και την αυτοσυγκράτηση σου, ώστε να αποφύγεις λάθη σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

ΛΕΩΝ
Απολαμβάνεις τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό στην συναισθηματική ζωή! Περιόρισε όμως άμεσα, ερωτικές απαιτήσεις, ζήλιες και εμμονές! Επιπλέον, κόψε τις σπατάλες και διευθέτησε οικονομικές εκκρεμότητες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η συντροφική ζωή, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου, αυτήν την εποχή, απαιτεί την ώριμη και υπεύθυνη συμπεριφορά σου, ιδίως επικοινωνιακά, διαφορετικά θα υπάρξουν έντονες παρεξηγήσεις ή και καυγάδες!

ΖΥΓΟΣ
Η υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό σου σε θέματα εργασιακά αλλά και καθημερινότητας, ίσως σε ρίξει σε απρόσεκτα λάθη. Διαχειρίσου σωστά το χρόνο σου και επιστράτευσε οργανωτικότητα και λογική!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απόλαυσε τον έρωτα με πάθος και ρομαντισμό, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό και χωρίς όρια! Τα μεγάλα ερωτικά λόγια δεν θα σου βγουν σε καλό, είτε τα λες, είτε τα πιστεύεις! Μην είσαι επιπόλαιος, λόγω έπαρσης!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η οικογένεια και το σπίτι χρειάζονται προσοχή, ιδίως από μέρους σου και ιδίως επικοινωνιακά! Ένα μήνυμα έρχεται από το ερωτικό παρελθόν, όμως πριν προχωρήσεις, βεβαιώσου για τις προθέσεις του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επικοινωνιακά είσαι στα φόρτε σου και σίγουρα θα πάρεις ένα χαρούμενο μήνυμα ή νέο τώρα! Ωστόσο, σκέψου πολύ πριν πεις οτιδήποτε, μην δίνεις μεγάλες υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην απαιτείς την σιγουριά και την σταθερότητα στον έρωτα, αλλά κέρδισε τες με την συμπεριφορά σου! Μην κάνεις έξοδα αλόγιστα, που αργότερα θα μετανιώσεις!

ΙΧΘΥΣ
Είσαι επικίνδυνα υπερβολικός και επιπόλαιος, λόγω υπέρμετρης σιγουριάς στον εαυτό σου! Επιστράτευσε λογική και ειλικρίνεια στις επικοινωνίες σου για να αποφύγεις παρεξηγήσεις! Προσοχή και σύνεση δείξε σε μετακινήσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share