Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Εξάγωνο Ερμή με Κρόνο 20/2! - Μας δίνει την λογική για να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος!

Λύσεις και σταθερότητα για τα ζώδια!

20 Φεβρουαρίου 2019 13:17
Ζώδια: Εξάγωνο Ερμή με Κρόνο 20/2! - Μας δίνει την λογική για να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος!

Το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 20/2, μας δίνει την λογική, για να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος και για ωφέλιμες αποφάσεις…

Ο Ερμής στο Ιχθύ, σχηματίζει μία ιδιαίτερα χρήσιμη όψη Εξαγώνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 20 Φεβρουαρίου 2019.

Είμαστε… προσγειωμένοι, αποφασιστικοί, οργανωτικοί, ρεαλιστές, σοβαροί και έντιμοι, ιδιαίτερα σε επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις!

Ο λόγος και οι συζητήσεις μας είναι εύστοχες και τα εκφραστικά μας μέσα αξιοθαύμαστα!

Μπορούμε τώρα να διεκδικήσουμε επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων και σκοπών και να λύσουμε παρελθοντικές υποθέσεις και να κλείσουμε εκκρεμότητες!

Χάρη στην ώριμη και συνειδητοποιημένη μας στάση σε αποφάσεις και συζητήσεις, τα αποτελέσματα που θα έρθουν, θα είναι μακροπρόθεσμα!

Η όψη Εξαγώνου Ερμή-Κρόνου ευνοεί κυρίως τα Γήινα και τα Υδάτινα ζώδια, του 2ου δεκαημέρου.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να έχεις μία περίεργη τάση σου για απομόνωση, αλλά αυτό θα ωφελήσει τις αποφάσεις σου! Κινήσου παρασκηνιακά και προγραμμάτισε τις μελλοντικές σου κινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Βελτιώνεις και ενδυναμώνεις ουσιαστικά φιλικές σχέσεις, με έντιμη και ώριμη επικοινωνία. Εκπληρώνεις ένα μεγάλο όνειρο και κάνεις μεγάλες ουσιαστικές αλλαγές!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Πετυχαίνεις επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά, με μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά αποτελέσματα, διορθώνοντας αποτελεσματικά λάθη του παρελθόντος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι δυναμικός και προσγειωμένα αισιόδοξος! Πετυχαίνεις πολλούς ουσιώδεις στόχους και σκοπούς! Τα εκφραστικά σου μέσα είναι αποτελεσματικά! Μην πεις όχι τώρα, σε ένα ταξίδι ή μετακίνηση!

ΛΕΩΝ: Αναγνωρίζεις τα συναισθήματα σου και τις επιθυμίες σου! Βρίσκεις τρόπο να απαλλαγείς από οικονομικά προβλήματα και στον ερωτικό τομέα εκπληρώνεις τα «θέλω» σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διορθώνεις λάθη σου στη συντροφική ζωή και αρπάζεις ευκαιρίες επικοινωνιακές, για να σταθεροποιήσεις ή για να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στην σχέση σου!

ΖΥΓΟΣ: Αποδεικνύεις την αξία σου στον επαγγελματικό τομέα, ξεκινάς σωστή διατροφή ή άσκηση και τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, ώστε να ηρεμήσεις ψυχολογικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στον ερωτικό τομέα, μπορείς να έχεις ουσιαστικές συναντήσεις και επαφές, ώστε να πετύχεις αυτό που θες, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώνεις οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, με ωριμότητα και βρίσκεις λύσεις σε υποθέσεις σπιτιού! Επικοινώνησε με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, για να δεις αν αξίζει η επανένωση σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοινωνικοποιήσου με σοβαρότητα και ετοιμότητα και ενίσχυσε τις επαφές σου με ουσιαστικά και ωφέλιμα για σένα άτομα και συζητήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πετυχαίνεις την σωστή ισορροπία εσόδων-εξόδων, με ουσιαστικές αποφάσεις και ωριμότητα! Έρχεται σταθερότητα, σιγουριά και ικανοποίηση στην συναισθηματική ζωή!

ΙΧΘΥΣ: Σοβαρεύεις και ωριμάζεις… γοητευτικά, ιδίως στις επαφές σου και αυτό σε φέρνει πολύ κοντά στην μακροπρόθεσμη επίτευξη των στόχων σου! Έρχονται νέα, ειδήσεις και μετακινήσεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σε ωφελήσουν!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share