Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Με αυτό το ζώδιο δεν πρέπει να βγεις ποτέ ραντεβού!

Δώστε βάση!

19 Φεβρουαρίου 2019 17:04
Με αυτό το ζώδιο δεν πρέπει να βγεις ποτέ ραντεβού!

Οι σχέσεις δεν θα πάψουν ποτέ να μας απασχολούν. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Και τα ζώδια θα μας δίνουν πάντα, μα πάντα τις απαντήσεις.

Κάνει ο χ για μένα ή δεν κάνει; Θα είμαστε καλά μαζί ή δεν θα είμαστε;

Ναι και σε αυτό το ερώτημα μπορούν να απαντήσουν τα άστρα.

Πολλές καταστροφικές σχέσεις θα είχαν αποφευχθεί αν διαβάζαμε ποια είναι τα σωστά τα ματσαρίσματα σύμφωνα με τα άστρα. Ποιοι κάνουν μαζί και ποιοι δεν κάνουν.

Ετσι, αφού είδαμε τους 10+1 συνδυασμούς που δίνουν τα τέλεια ζευγάρια και ποιοι είναι πιθανό να κάνουν δέυτερο γάμο, ήρθε η ώρα να δούμε με ποιο ζώδιο δεν πρέπει ποτέ να βγεις ραντεβού γιατί απλά θα χάσεις το χρόνο σου!

Κριός

Κριέ μην βγεις ποτέ ραντεβού με Αιγόκερω.

Γιατί;

Ο Κριός, παρότι θέλει να δείχνει σκληρό καρύδι, είναι στοργικός. Ο Αιγόκερως από την άλλη τα περί στοργικότητας κλπ τα απεχθάνεται. Συν του ότι διακατέχεται από μνησικακία. Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν.

Ταύρος​
Ταύρε, δεν πρέπει να βγεις ποτέ ραντεβού με τον Υδροχόο.

Γιατί;

Ο Ταύρος είναι ίσως το πιο προσγειωμένο ζώδιο, ενώ ο Υδροχόος είναι το πιο αιθεροβάμον. Και για αυτό θα συγκρουστούν. Είναι δύσκολο για κάποιον που πετάει στα σύννεφα (ναι Υδροχόε για σένα λέμε), να χτίσει μια γερή σχέση με κάποιον που πατάει και τα δυο πόδια του στη Γη.

Δίδυμοι

Δίδυμε, δεν πρέπει ποτέ να βγεις ραντεβού με Δίδυμο.

Γιατί;

Ο Δίδυμοι έχουν διπλή προσωπικότητα και όταν μπλέξουν δυο Δίδυμοι μαζί θα είναι σαν τέσσερις προσωπικότητες να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα. Θα τα βγάλουν; Δεν θα τα βγάλουν. Οπότε μακριά.

Καρκίνος

Καρκίνε, δεν πρέπει ποτέ να βγεις ραντεβού με έναν Λέοντα.

Γιατί;

Ο Καρκίνος, είναι ένα εξαιρετικά επικοινωνιακό και ένα υπερβολικά ευαίσθητο ζώδιο και ο Λέων απλά θα του ραγίσει την καρδιά ξανά και ξανά. Οι Λέοντες είναι κυνικοί,οι Καρκίνοι ρομαντικοί, σημείο επαφής δεν υπάρχει, οπότε μην το δοκιμάσετε ποτέ.

Λέων

Λέοντα, δεν πρέπει να βγεις ποτέ ραντεβού με έναν Παρθένο.

Γιατί;

Ακριβώς όπως ο Λέων δεν ταιριάζει με τους Καρκίνους, έτσι δεν ταιριάζει και με τους Παρθένους. Θα τους ραγίσει την καρδιά, θα κλαίνε οι Παρθένοι και οι Λέοντες δεν τα πολυαντέχουν αυτά. Επίσης, Λέοντες, η κριτική των Παρθένων θα σας σπάσει τα νεύρα. Με δυο λόγια οι Παρθένοι δεν κάνουν για εσάς.

Παρθένος

Παρθένοι, δεν πρέπει ποτέ να βγείτε ραντεβού με έναν Σκορπιό.

Γιατί;

Παρόλο που η Παρθένος και ο Σκορπιός έχουν κοινό σημείο ότι είναι ιδιαίτερα… σπαστικοί, υπεραναλυτικοί, προσέχουν τα πάντα, παρατηρούν τα πάντα, καταγράφουν τα πάντα κλπ., η Παρθένος είναι τόσο πρακτική που δεν θα μπορέσει να κολλήσει ποτέ με έναν έντονα συναισθηματικά Σκορπιό. Παρθένοι, αν το επιχειρήσετε θα χρειαστεί να κάνετε χρόνια διαλογισμό για να το ξεπεράσετε.

Ζυγός

Ζυγέ, μην βγεις ποτέ ραντεβού με Ζυγό.

Γιατί;

Οπως και με τους Διδύμους, έτσι και εδώ, τα ίδια δεν κολλάνε. Ζυγός με Ζυγό μπορεί να είναι μια καταστροφή. Οι Ζυγοί έχουν έμφυτη την ανάγκη να είναι όμορφοι και γοητευτικοί. Οταν μπλέξουν δυο τέτοια άτομα μαζί απλά θα… τσακώνονται ποιος θα πρωτοκοιταχτεί στον καθρέφτη. Δυο Ζυγοί μαζί δεν θα είναι απλά ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, αλλά και… επικίνδυνοι γιατί θα χαθούν στη φιλαρέσκειά τους. Και θα ξετινάξουν και τις πιστωτικές τους αγοράζοντας ακατάπαυστα ρούχα και παπούτσια.

Σκορπιός

Σκορπιέ, μην κάνεις ποτέ σχέση με Ιχθύ.

Γιατί;

Μπορεί να έχετε πολλά καλά, αλλά σίγουρα ένας ευαίσθητος Ιχθύς δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί την κυνικότητά σας.

Τοξότης

Τοξότη, μην κάνεις ποτέ σχέση με Καρκίνο.

Γιατί;

Τοξότη είσαι ο πιο ριψοκίνδυνος των ζωδίων και αυτό είναι υπέροχο. Αλλά λόγω αυτού είναι καλύτερο να αποφύγετε τις στενές σχέσεις με τους ευαίσθητους του ζωδιακού. Θα νομίζουν όλη την ώρα ότι τους προσβάλλετε, θα ανησυχούν συνεχώς για εσάς και επειδή είναι Καρκίνοι θα τα κρατάνε μέσα τους και όλο θα κλαίνε και εσείς δεν θα καταλαβαίνετε τι έχουν και γενικά θα είναι μια τραγωδία.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μην βγεις ποτέ ραντεβού με Κριό.

Γιατί;

Γιατί αν βγει ραντεβού ένας Αιγόκερως με έναν Κριό θα πνιγούν στις φιλοδοξίες τους. Αν ένας Αιγόκερως βγει ραντεβού με έναν Κριό αντί για σύντροφο θα βρει έναν ανταγωνιστή. Και αυτό δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ, είναι απλά εξαντλητικό.

Υδροχόος

Υδροχόε, μην βγεις ποτέ ραντεβού με έναν Παρθένο.

Γιατί;

Ο Υδροχόος ως ο πιο χίπις των ζωδίων απλά δεν βρίσκει κανένα κοινό σημείο με την πρακτική Παρθένο.

Ιχθύς

Ιχθύ, μην βγεις ποτέ ραντεβού με έναν Λέοντα.

Γιατί;

Ο Λέων μπορεί να είναι όμορφος και γενναίος, αλλά ο Λέων δεν είναι για σας, αγαπητοί Ιχθείς. Είστε πολύ ευαίσθητοι, πολύ δημιουργικοί και έχετε αυτογνωσία. Τόση που δεν θα μπορέσει ποτέ να την αντέξει ένας Λέοντας.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share