Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ο Άρης στον Ταύρο έως 31 Μαρτίου! - Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων

15 Φεβρουαρίου 2019 14:55
Ζώδια: Ο Άρης στον Ταύρο έως 31 Μαρτίου! - Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τον Άρη στον Ταύρο, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ο Άρης στον Ταύρο απαιτεί αργό, αισθησιακό, καυτό και... βασανιστικό σεξ, σταθερότητα, αφοσίωση και τον Έρωτα να περνάει από το.. στομάχι!

Αρχίστε τις σοκολάτες, τις φράουλες, την σαντιγί και τα αφροδισιακά -yummy- θαλασσινά!

Ευνοεί τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά προειδοποιεί και τα Μεταβλητά Ζώδια για κόντρες και λάθος ερωτικές επιλογές!

Δες αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις!

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις αισθησιασμό, ποιοτικό σεξ, αφοσίωση από τον σύντροφο, αλλά και... γεμάτο πορτοφόλι!
Τα «Μη»: Κριέ του 3ου δεκαημέρου, άσε τις ζήλιες, τις καταπιέσεις και τα ανόητα πείσματα στον έρωτα, να χαρείς...

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»: Ταύρε του 1ου και 2ου, ζεις το πάθος, την σεξουαλικότητα και την φλόγα και επιπλέον πετυχαίνεις στόχους και εκπληρώνεις σπουδαίες επιθυμίες!
Τα «Μη»: Ταύρε του 3ου..., προσοχή! Καυγάδες ερωτικοί χωρίς λόγο, κόντρες και ερωτικά λάθη που κάνεις απανωτά... Θέλουμε; Δεν θέλουμε!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»: Δίδυμε του 1ου και του 2ου, ζεις έναν έρωτα καυτό παρασκηνιακό και τα απωθημένα... λαμβάνουν τέλος!
Τα «Μη»: Δίδυμε του 3ου, εσύ πες όχι στα απαγορευμένα, γιατί σε βλέπω να καταλήγεις πληγωμένος, απογοητευμένος και πολύ αγχωμένος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και εσύ πετυχαίνεις μεγάλα ερωτικά όνειρα και αλλαγές!
Τα «Μη»: Καρκινάκι του 3ου, το παρακάνεις! Είπαμε να... εκμοντερνιστείς ερωτικά, αλλά εσύ προκαλείς με τις υπερβολές σου και την δήθεν ανεξαρτησία σου!

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»: Λέοντα του 1ου και του 2ου, μπορεί να το έχεις ρίξει στην δουλειά, αφού έρχονται επιτυχίες, όμως και τα ερωτικά σου σταθεροποιούνται και είναι στα καλύτερα τους!
Τα «Μη»: Εσύ Λέοντα του 3ου, άσε τους έρωτες... Κοίτα τα επαγγελματικά σου, γιατί τα έχεις κάνει μαντάρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο η τύχη είναι με το μέρος σου! Επαφές, ταξίδια, συναντήσεις, μηνύματα που περίμενες καιρό και ευχάριστα ερωτικά νέα! Αυτά είναι!
Τα «Μη»: Παρθένε του 3ου, δεν σε είχα για τέτοιο... Πολλές οι επιπολαιότητες και οι ανωριμότητες στα ερωτικά... Μην αισιοδοξείς ότι θα “την βγάλεις καθαρή”!

ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει»: Αγαπητό 1ο και 2ο δεκαήμερο, πολύ σεξ βρε πουλάκι μου! Και καλό σεξ μάλιστα! Πάθος, εκπλήρωση επιθυμιών και απόλυτη ερωτική ικανοποίηση!
Τα «Μη»: Ζυγέ του 3ου, άσε τους εγωισμούς, τα νεύρα και τις ζήλιες! Την αγάπη την κερδίζεις... Δεν την απαιτείς με καυγάδες...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις συντροφικότητα, εκπλήρωση ονείρων και τον απόλυτο έρωτα! Έρχεται νέα σχέση ή επισημοποίηση!
Τα «Μη»: Σκορπιέ του 3ου , αν έχεις ταίρι, μείνε εκεί και άσε τις... ζαβολιές! Αν δεν έχεις, πρόσεχε τις λάθος ερωτικές επιλογές σου! Και στις δυο περιπτώσεις, περιόρισε νεύρα και εγωισμούς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»: Τοξότη του 1ου και του 2ου, μπορεί οι υποχρεώσεις να τρέχουν, αλλά εσύ ομορφαίνεις επικίνδυνα και χορταίνεις κατακτήσεις!
Τα «Μη»: Τοξότη του 3ου please, άσε τα ερωτικά τώρα και επικεντρώσου στη δουλειά, γιατί τα κάνεις μαντάρα εκεί...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ερωτεύεσαι και το διασκεδάζεις! Κατακτήσεις, θαυμαστές, πάθος, συναίσθημα, επιτυχία, λάμψη και απανωτές ερωτικές ευκαιρίες!
Τα «Μη»: Αιγοκεράκι του 3ου, είπαμε να το “ρίξεις έξω” ερωτικά, αλλά μήπως παραέγινες... ζωηρούλης και εκτίθεσαι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»: Υδροχόε του 1ου και του 2ου, έρχεται η ευκαιρία για επανασύνδεση! Ο πρώην στέλνει μήνυμα και είναι στο χέρι σου να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά!
Τα «Μη»: Εσύ, Υδροχόε του 3ου, μακριά από το παρελθόν... Μπορεί να σας ενώνει το πάθος, αλλά κάτι μου λέει, πως εσύ θα ρίξεις το δάκρυ στο τέλος...

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»: Αγαπητό 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες, συναντήσεις και ευχάριστα ερωτικά νέα!
Τα «Μη»: Ιχθύ του 3ου, άσε τα κουτσομπολιά και τα μεγάλα λόγια στον έρωτα... Θα την πατήσεις...

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share