Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Άρης σε Σύνοδο με Ουρανό στις 13/2! - Φέρνει τσακωμούς, εντάσεις και λάθη ανεπανόρθωτα!

Περίεργα τα πράγματα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού στο Ζώδιο του Κριού!

12 Φεβρουαρίου 2019 14:29
Ζώδια: Άρης σε Σύνοδο με Ουρανό στις 13/2! - Φέρνει τσακωμούς, εντάσεις και λάθη ανεπανόρθωτα!

Δύναμη ή… επικινδυνότητα; Μάθε πως θα σε επηρεάσει η Σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στις 13/2, στο παρακάτω άρθρο!

Περίεργα τα πράγματα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού στο Ζώδιο του Κριού, την Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2019!

Κάποιοι από μας θα αγγίξουν σίγουρα τα όρια της υπερβολής, θα ξεπεράσουν τα όρια του ρίσκου και τελικά θα βιώσουν ρήξεις, ιδίως αν ανήκουμε στο Ζώδιο του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου και του Αιγόκερω των τελευταίων ημερών!

Το υπερβολικό ρίσκο και η τεράστια εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, θα προκαλέσουν απώλειες, τσακωμούς, εντάσεις και λάθη ανεπανόρθωτα!

Κάποιοι άλλοι ωστόσο, νιώθουμε τώρα απόλυτα δυναμικοί και έτοιμοι να ρισκάρουμε χωρίς δισταγμό, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που θέλουμε και αν χειριστούμε με σύνεση κάποιες αλλαγές ή ανατροπές, μπορεί να βγούμε και κερδισμένοι, ιδίως αν ανήκουμε στο Ζώδιο του Λέοντα, του Υδροχόου, του Διδύμου ή του Υδροχόου των τελευταίων ημερών!

Σε όποιο Ζώδιο όμως κι αν ανήκουμε, προσέχουμε αυτήν την περίοδο και δεν απαιτούμε παράλογα πράγματα και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο!

Δεν υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας, ηρεμούμε, κρατάμε την ψυχραιμία μας, αναλογιζόμενοι τις συνέπειες της όποιας αρνητικής συμπεριφοράς μας!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Μην επαναστατείς υπερβολικά χωρίς λόγο, γιατί αυτή σου η συμπεριφορά, δεν θα γίνει ανεκτή τόσο εύκολα από τους άλλους. Αποδέξου τις αλλαγές που θα έρθουν, με ωριμότητα και σύνεση και μην είσαι υπεραισιόδοξος. Προσοχή χρειάζονται επίσης οι μετακινήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τάση σου για ερωτική ζήλια, παράλογα νεύρα και απαιτήσεις, θα φέρουν πιθανόν απώλειες παρά κέρδος στον ερωτικό τομέα! Μην ξοδεύεις αλόγιστα και μην αδιαφορείς για τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, γιατί θα έχεις αρνητικές συνέπειες στο πορτοφόλι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην απαιτείς με αδικαιολόγητο εγωισμό τόσα πολλά στην συντροφική ζωή και μάλιστα με τρόπο που προκαλεί ρήξεις που δεν διορθώνονται! Αν συνεχίσεις αυτή τη συμπεριφορά, τα προβλήματα θα είναι αναπόφευκτα, γι’αυτό κράτα την ψυχραιμία σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρόσεξε πολύ λάθη λόγω απροσεξίας και βιασύνης στην εργασία και οργάνωσε σωστά τον χρόνο σου, έγκαιρα. Φρόντισε την ξεκούραση σου, την ψυχική σου ηρεμία και μην επιδιώξεις τώρα αλλαγές στην εμφάνιση σου.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου θέματα, απέφυγε οπωσδήποτε επιπόλαιες και ανώριμες συμπεριφορές, γιατί θα χάσεις κι αυτά που ήδη έχεις! Μην επιδεικνύεις τόσο πολύ την υπεροχή σου, απλά και μόνο για λόγους προβολής, αφού αυτό θα σου στοιχήσει την καλή σου φήμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού πλήττεται από ξαφνικές αλλαγές, ανατροπές και καυγάδες και εσύ δεν βοηθάς με την απαιτητική και οξύθυμη συμπεριφορά σου. Μην παρασυρθείς σε έναν έρωτα του παρελθόντος, γιατί μάλλον θα το μετανιώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μείνε συγκρατημένος και λιγομίλητος σε επαφές με γνωστούς, αδέρφια, γείτονες, συγγενείς και γνωστούς! Πες όχι στην νευρικότητα, στις παρεξηγήσεις, στα κουτσομπολιά και στην απροσεξία σε μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι υπερβολικά απόλυτος και κτητικός στην ερωτική σου ζωή και στις απόψεις σου, γεγονός που θα προκαλέσει ρήξεις ανεπανόρθωτες! Μην ξοδεύεις αλόγιστα και πρόσεχε τις διατροφικές υπερβολές!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη σου για επιβεβαίωση και επικράτηση, σε παρασύρει σε παρακινδυνευμένα ρίσκα, υπερβολική έπαρση και ανώριμες οξύθυμες συμπεριφορές. Συγκράτησε οπωσδήποτε τα νεύρα σου και τις απαιτήσεις σου και μην ασχολείσαι μόνο με την προβολή του εαυτού σου! Σκέψου λογικά, ψύχραιμα και προσγειωμένα, ώστε να αποφύγεις λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παρασκηνιακές μυστικές ενέργειες αλλά και απαγορευμένες ερωτικές σχέσεις και δεν φοβάσαι τον κίνδυνο και το ρίσκο αυτού. Παρέμεινε έντιμος και μην αφήνεις την ψυχολογία σου να αναστατώνεται υπερβολικά, χωρίς λόγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι φιλικές σου σχέσεις κινδυνεύουν, λόγω της τάσης σου για υπερβολές, καυγάδες, υπέρμετρο εγωισμό, παράλογες απαιτήσεις και επιθετικότητα. Διακινδυνεύεις πολλά και ίσως ένα όνειρο σου ναυαγήσει!

ΙΧΘΥΣ: Για να έχεις την αναγνώριση και την επιτυχία που θες στην καριέρα, φρόντισε να μην απαιτείς και να κοντράρεσαι στον επαγγελματικό σου περιβάλλον! Προστάτεψε την καλή κοινωνική σου εικόνα από την τάση σου για καυγάδες, λάθη και επιπολαιότητες!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share