Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αυτά είναι τα 8 πράγματα που εκνευρίζουν έναν Ταύρο!

Ειδικά με τα 3 τελευταία θα συμφωνήσετε σίγουρα!

12 Φεβρουαρίου 2019 13:02
Ζώδια: Αυτά είναι τα 8 πράγματα που εκνευρίζουν έναν Ταύρο!

Κάθε ζώδιο έχει τις ιδιοτροπίες του και τον ενοχλούν κάποια πράγματα. Ας δούμε τα οχτώ πράγματα που ενοχλούν τον Ταύρο.

1. Να μιλάς άσχημα, να φέρεσαι και να άγεσαι με αγένεια, να είσαι περισσότερο διαχυτικός από όσο σηκώνει ο οργανισμός του, όταν του μιλάς. Παιδί της Αφροδίτης, ο Ταύρος έχει ισχυρή αίσθηση του ωραίου. Πώς τον πλησιάζεις αγάπη μου κι αρχίζεις να του μιλάς λες και μόλις κατέβηκες από την νταλίκα;;; Μπορεί εκείνος να κρατήσει τις αποστάσεις και τους τύπους, αλλά, μια φορά, τον χαλάει άσχημα η στάση σου και ούτε να σε φτύσει! Άσε που η αγένεια τον εκνευρίζει τόσο, που μπορεί και σχέση να διαλύσει για αυτόν τον λόγο! Να το θυμάσαι αυτό!

2. Να προσπαθείς να τον πατρονάρεις. Κοινώς, να τον νουθετήσεις, να του υποδείξεις με τρόπο δεικτικό τι να κάνει και τι να μην κάνει. Α! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Τον έχεις κάνει πύραυλο, έτοιμο για εκτόξευση.

Δεν μιλάμε σε Ταύρο αγάπη μου, λες και δίνουμε εντολές σε μούτσο να σφουγγαρίσει το κατάστρωμα! Έλεος!
3. Γίνεται έξαλλος, όταν προσποιείσαι ότι δεν το πιάνεις το ”υπονοούμενο”. Δεν ξέρω, αν το πρόσεξες, αλλά η λέξη ”υπονοούμενο” είναι σε εισαγωγικά. Ο Ταύρος δεν αφήνει λεπτά υπονοούμενα για να τα μαζέψεις, εάν έχεις την ευχαρίστηση. Ο Ταύρος σου δείχνει ή σου λέει ξεκάθαρα τι θέλει, τι του αρέσει και τι όχι. Άρα, όταν παριστάνεις το παπί, για να αποφύγεις να κάνεις ή να μην κάνεις κάτι (ή το έχεις κάνει ήδη και το παίζεις Κινέζος), εκείνος ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση μέσα του και καθώς θα πλησιάζει προς το ένα, τρέχα… Απλά, τρέχα.

4.Πιάσε κάτι που να ανήκει σε Ταύρο. Ξεκίνα όπως είσαι αφηρημένος και το έχεις στα χέρια σου, να παίζεις μαζί του και στο τέλος να το παρατήσεις κάπου. Εκεί να δεις χαρές! Ο Ταύρος ΔΕΝ γουστάρει να πιάνουν τα πράγματά του, να του τα πασπατεύουν και στο τέλος να τα παρατάνε όπου να ‘ναι. Αυτό το ”όπου να ‘ναι, ό,τι να ‘ναι” δεν είναι σεναριάκι που αρέσει στον Ταύρο. Ξέχνα το.

5. Λατρεύουν να σε βλέπουν να σπαταλάς. Πράγματα, χρόνο, συναίσθημα, φαγητό. ΟΚ, αστειεύομαι βέβαια. Του σηκώνεται η τρίχα του Ταύρου με κάθε είδους σπατάλη, όχι γιατί είναι τσιγκούνης, αλλά γιατί ως ζώδιο της Γης, μπορεί να εκτιμήσει πολύ σωστά την αξία των υλικών, αλλά και των άυλων πραγμάτων. Δώσε βάση σε ό,τι έγραψα για τα συναισθήματα. Ο Ταύρος δεν είναι επιπόλαιος με αυτά, και γι’ αυτό δε γουστάρει να βλέπει ανθρώπους να «ξοδεύονται» σε άκυρα άτομα. Το ‘πιασες;

6. Κι αυτό μου δίνει πάσα για άλλο ένα πράγμα που μπορεί να δει ή να βιώσει ο Ταύρος και να εκνευριστεί: Σιχαίνεται τους ανθρώπους που παίζουν με τα συναισθήματα, μπαίνουν και βγαίνουν στον έρωτα, σαν να μην τρέχει τίποτα. Λένε το »σ’ αγαπώ» για πλάκα, αλλάζουν 100 γνώμες στα συναισθηματικά τους και πάει λέγοντας. Γίνεται έξαλλος διότι ο ίδιος εκτιμάει και φυσικά προσφέρει σταθερότητα και ώριμο έδαφος για να φυτρώσει κάθε όμορφο συναίσθημα. Μπορεί να δαγκώσει λαρύγγια γι’ αυτόν τον λόγο: την αστάθεια, το πόσο «παρδαλοί» μπορεί να είναι μερικοί-μερικοί. Ουστ!

7. Διαολίζεται, όταν τον πιέζεις να κάνει κάτι που δεν έχει κέφι εκείνη την στιγμή: από το να βγείτε με το ζόρι έξω, μέχρι να του πεις να πάτε διακοπές κάπου. Μπορεί να μουλαρώσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο. Όσο εσύ προσπαθείς να του πασάρεις μια ιδέα, τόσο εκείνος κατεβάζει τα ρολά και κλείνεται στον εαυτό του! Αμ, πως!

Και το 8 που δίνετε σαν μπόνους: Προσπάθησε να πεις σε Ταύρο »άντε κουνήσου, θα αργήσουμε!» και θα δεις τι θα γίνει! Είναι σαν να του είπες» με το πάσο σου αγάπη μου! Μπορώ να περιμένω μέχρι την Δευτέρα Παρουσία! Σιγά τα ωά!».

Σε γενικές γραμμές να θυμάσαι ότι τον Ταύρο δεν μπορείς να τον πιέσεις, να τον κάνεις να βιαστεί. Επίσης, αφού είναι σταθερός χαρακτήρας, να θυμάσαι ότι δεν γουστάρει να τον ξεβολεύεις, δεν γουστάρει τις εκπλήξεις, τις απότομες αλλαγές, οτιδήποτε αχρηστεύει την έννοια της σταθερότητας, που εκείνος λατρεύει σαν Θεό!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share