Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιο είναι το μήνυμα του Ερμή από τους Ιχθύες;;; by MagicF’Ariel..!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

11 Φεβρουαρίου 2019 13:28
Ποιο είναι το μήνυμα του Ερμή από τους Ιχθύες;;; by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα να σας γράψω κάτι χαρωπό! Αν πιάσουμε
τα αστρολογικά γεγονότα μεμονωμένα, κάποια έχουν ευχάριστη επιρροή, κάποια εντελώς αδιάφορη και κάποια φέρνουν τη λύπη.. όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι..

Ας το φανταστούμε αλλιώς το θέμα. Οι Θεοί του Ολύμπου, μοναδικές φιγούρες, δυνατές και πολύ μαγικές επίσης! Καλοί είναι από μόνοι τους.. λέμε τώρα.. αλλά όταν πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους, τότε ή γίνονται θαύματα, ή δράματα! Υπάρχει αντιζηλία! Ποιος είναι ο πιο δυνατός και τέτοια..

Οπότε τι έχουμε εδώ; Ο Ερμής ο τρελιάρης και πολύ χαρωπός, έφτασε σήμερα στα Ψαράκια μας, άλλα τρελιάρικα πλασματικά, πόσο ταιριάζουν μεταξύ τους.. Βλέπω τον Ερμή σε μια παραλία, να κάνει ηλιοθεραπεία και να μιλά με τις γοργόνες, να αποφασίζουν σε ποιον θα στείλουν πρώτα το μήνυμα και να γελούν με το τι θα πάθει.. Σκανδαλιές μυρίζομαι.. οι οποίες δεν έχουν πάντα καλό τέλος.. Αλλά μας νοιάζει; Δε μας νοιάζει.. χαχα!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Το μήνυμα είναι: Μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας! Θολώνει τις σκέψεις σας το γεγονός και από τη μια θέλετε να τα πείτε όλα χύμα και τσουβαλάτα και από την άλλη δε θα είστε και τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας! Παίζει να σας ρίξουν πόρτα και να τρελαθείτε! Άκυρο που λέμε.. Προς τα τέλη Φλεβάρη, το νου σας, γιατί σας πιάνουν στα πράσα και αν είστε ένοχοι, εκτίθεστε και λίγα λέω! Αρκετά τα ψεματάκια εις βάρος σας.. και τους κάνετε ακόμα παρέα;;;

Ταύρος
Το μήνυμα είναι: Χρησιμοποιήστε τα επικοινωνιακά σας, τα χαρίσματα, προκειμένου να τους εντυπωσιάσετε! Είναι μια καλή περίοδος για να εκφράσετε τις σκέψεις σας, τα οράματά σας, τις αγωνίες σας, για να καταλάβουν το τι σας συμβαίνει και φέρεστε όπως φέρεστε! Προς τα μέσα του Φλεβάρη, ένα ρομαντικό μήνυμα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σίγουρα σας φτιάχνει τη διάθεση πολύ! Καιρός για νέες γνωριμίες..

Δίδυμος
Το μήνυμα είναι: Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Βλέπουν το πόσο καλοί είστε στη δουλειά σας και σας πλησιάζουν πρόσωπα, με νέες προτάσεις που φαντάζουν ιδανικές, ίσως και εξωπραγματικές! Κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί όποιους γυρεύει τα πολλά χάνουν και τα λίγα! Όσοι οι μέρες περνούν, ανεβαίνετε σε ένα ροζ συννεφάκι και φαντάζεστε πολλά και διάφορα, όμως ένα πουφ σας ρίχνει στη πραγματικότητα και νιώθετε ξεγελασμένοι..!

Καρκίνος
Το μήνυμα είναι: Ικανοποιήστε τη πιο τρελή σας επιθυμία! Καιρός λοιπόν για νέες περιπέτειες, πολύ χαρωπές! Ένα ταξίδι κάπου μακριά θα βολτάρει έντονα στο μυαλό σας από εδώ και πέρα και θα κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί προκείμενου να φτάσετε μέσα στο ξενοδοχείο της αρεσκείας σας! Φτάσαμε στο welcome, αλλά αυτός είναι ο σκοπός! Μια πολύ ρομαντική περίοδος ξεκινά, με μπόλικη αγάπη και προδερμ.. αγκαλίτσες και φιλάκια λοιπόν..!

Λέων
Το μήνυμα είναι: Ενημερωθείτε και δράστε αναλόγως πάνω σε οικονομικά ζητήματα! Σα να έχετε βαρεθεί να πληρώνετε τον λογαριασμό, τα σπασμένα των άλλων και για αυτό τον Φλεβάρη θα ψαχτείτε μπας και χωρίσετε τα τσανάκια σας! Πριν ξεκινήσετε τις ανακοινώσεις και τα λόγια τα μεγάλα, ψαχτείτε, να είστε διαβασμένοι, μη σας βρουν φάουλ! Σε τέτοια θέματα η φαντασία κάνει κακό! Η συντροφικότητα αποκτά μια πιο γλυκιά έννοια για εσάς!

Παρθένος
Το μήνυμα είναι: Δώστε ευκαιρίες σε όσους τις αξίζουν! Τις μέρες αυτές θα θελήσετε να ακούσετε και την άλλη τη πλευρά, να κατανοήσετε συμπεριφορές, σκέψεις και νοοτροπίες, για να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που θα λάβετε αργότερα! Ίσως να ρίξετε και λίγη στάχτη στα μάτια, γιατί ποιος χωρίζει λίγο πριν του Βαλεντίνου;;; Μέχρι και τέλος Φλεβάρη πολλά θα πείτε, θα ακούσετε άλλα τόσα, η αλήθεια είναι μια!

Ζυγός
Το μήνυμα είναι: Τολμήστε με μυστικό τρόπο! Μη φαντάζεστε πως είστε μια χαρά ενώ πρέπει να κάνετε γενικές εξετάσεις! Είναι περίοδος που τα νέα θα σας τα πει ένας γιατρός μόνο! Καλό είναι να μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, γιατί ίσως ένα πρόσωπο να σας ζηλεύει και να θελήσει να σας εκθρονίσει με λίγα λόγια! Για αυτό και εσείς μέχρι ο Φλεβάρης να φτάσει στο τέλος του, επιλέξτε το πρωτότυπο και το διαφορετικό!

Σκορπιός
Το μήνυμα είναι: Ζήστε τον Έρωτά σας! Απίστευτο και όμως αληθινό, είστε το μοναδικό ζώδιο, που ο Ερμής φέρνει τα πιο ερωτικά μαντάτα ever! Συγκλονίζομαι, όμως κάντε τα beaute σας, γιατί παίζει να λάβετε κουτί με σοκολατάκια, λουλούδια και αρκουδάκια, από ένα πρόσωπο και να γίνετε πάλι 17 ετών! Λέτε να έχει και καρτούλα; Και το love for ever? Αρκετοί ταξιδεύετε με τον σύντροφό σας, προκειμένου η σχέση σας να ανανεωθεί!

Τοξότης
Το μήνυμα είναι: Ζητήστε βοήθεια, αποδεχτείτε την όμως! Έχετε διάφορους προβληματισμούς που αφορούν κυρίως το μέλλον σας. Καλά κάνετε και τα συζητάτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, αλλά αν ακούσετε κάτι που δε σας αρέσει, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα! Καλή περίοδος για να σας γράψουν εκείνο το χωραφάκι, όμως και αυτό χρειάζεται χρήματα, που καλό είναι εσείς να τα προσφέρετε και να μη τα περιμένετε όλα έτοιμα στο πιάτο!

Αιγόκερως
Το μήνυμα είναι: Βελτιώστε τις σχέσεις σας! Επιτέλους να και μια γλυκιά αστρολογική επιρροή, που σας ομορφαίνει και σας θέλει έξω καρδιά με τους δικούς σας τους ανθρώπους, αλλά και με άγνωστες παρέες! Λίγο ρομάνς δεν επιθυμήσατε εκεί κρυφά ένα βράδυ στο δωμάτιό σας;;; Έφτασεεεεεε! Βλέπω να βάζετε βαθιά το χέρι στη τσέπη, να κάνετε ακριβά δωράκια στον εαυτό σας και στους άλλους, έτσι για τα χαμόγελα και τις όμορφες στιγμές.. Ανησυχητικό.. να το κοιτάξετε! Χαχα..

Υδροχόος
Το μήνυμα είναι: Το χρήμα είναι μαγικό! Για αυτό χρυσά μου πλασματάκια, τις μέρες αυτές, φροντίστε να πλησιάσετε τους κατάλληλους ανθρώπους και να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Να κάνετε εσείς τη προσφορά. So what? Αν υπάρχει ενδιαφέρον τότε έχετε όλα τα προσόντα για να πετύχετε ένα καλό νούμερο! Πριν δώσετε τα χέρια σε κάτι καινούριο, σκεφτείτε το καλά, συζητήστε το με άτομα εκτός χορού! Ο σκοπός είναι το χρήμα, όμως με τους δικούς σας τους όρους!

Ιχθύς
Το μήνυμα είναι: Στη βράση κολλάει το σίδερο! Ο Ερμής στο ζώδιό σας, είναι χαρωπός και ξένοιαστος ακόμα, οπότε σας μαγεύει και παλεύετε για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας! Αισιοδοξία, ελπίδα, θετική ενέργεια και δράση! Για αυτό, αν γυρεύετε για μια εργασία, ο Φλεβάρης είναι ο ιδανικός μήνας, γιατί τα μαντάτα είναι πολύ ευχάριστα! Η Θεά Τύχη είναι κοντά σας και θα καταφέρετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας! Μην αφήνετε τίποτα για αύριο!

magicfariel

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share