Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ήλιος Εξάγωνο με Δία στις 8/2! - Φέρνει τυχερές εξελίξεις και πολλές ευκαιρίες!

Η τύχη μας χαμογελάει!

7 Φεβρουαρίου 2019 14:28
Ζώδια: Ήλιος Εξάγωνο με Δία στις 8/2! - Φέρνει τυχερές εξελίξεις και πολλές ευκαιρίες!

Το Εξάγωνο του 'Ηλιου στον Υδροχόο, με τον Δία στο Τοξότη, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, θα μας δώσει αισιοδοξία και άπλετη τύχη σε όλα τα θέματα και υποθέσεις που μας απασχολούν και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε πολλούς από τους στόχους μας!

Η αυξημένη αισιοδοξία, μας κάνει να καταφέρνουμε να αναγνωρίζουμε ευκολότερα ευκαιρίες και δυνατότητες στον δρόμο μας, που θα μας φέρουν πιο κοντά στα όνειρα και τα σχέδια μας!

Οι διαπροσωπικές σχέσεις βελτιώνονται και εξομαλύνονται και όλες οι δραστηριότητες μας φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Φωτιάς και του Αέρα, ιδίως του 2ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται ευχάριστες στιγμές με φίλους και καλοπέραση! Δεν θα λείψουν νέες σημαντικές γνωριμίες, αλλά και θετικές εξελίξεις σχετικά με θέματα του φιλικού σου κύκλου, ο οποίος θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο!

ΤΑΥΡΟΣ: Έρχονται άπειρες ευκαιρίες για επιτυχία και πρόοδο στο τομέα της καριέρας και της οικογένειας, κυρίως με την βοήθεια της τύχης. Μπορείς τώρα να πείσεις τους ανωτέρους σου, για να κερδίσεις αυτό που καιρό θες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έρχονται σπουδαίες ευκαιρίες μέσα από τις κοινωνικές επαφές σου, αλλά και μέσα από τις μετακινήσεις σου, που θα σε βοηθήσουν πολύ σε ότι σε στόχο έχεις θέσει στην ζωή σου! Η τύχη είναι με το μέρος σου, γι'αυτό άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα έρθει, πες ναι σε ένα ταξίδι ή μία εκδρομή και απόλαυσε την αυξημένη αισιοδοξία σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έρχονται πολλές ευκαιρίες στον οικονομικό αλλά και ερωτικό τομέα! Θα καταφέρεις τώρα να δώσεις λύσεις σε ότι θέμα κι αν σε απασχολεί! Ικανοποιείς μία βαθιά σου συναισθηματική επιθυμία και έχεις βελτιωμένη σεξουαλική ζωή

ΛΕΩΝ: Μπορείς τώρα να ανανεώσεις τη σχέση σου με το σύντροφο, να ενδυναμώσεις σημαντικές για σένα συνεργασίες ή να κάνεις μία νέα, πολλά υποσχόμενη ερωτική γνωριμία! Τα σχέδια σου όσον αφορά την συντροφική ζωή, εκπληρώνονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αναδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και να πετύχεις έναν επαγγελματικό στόχο! Ευνοείσαι για βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, της εξωτερικής σου εμφάνισης, αλλά και της καθημερινότητας σου.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείς τώρα να δεχτείς με χαρά, απολαύσεις, ψυχαγωγία, διασκέδαση, δημιουργικότητα, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, ευχάριστες στιγμές και καλή φήμη. Η τύχη είναι με το μέρος σου και εσύ το γλεντάς και ερωτεύεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δέχεσαι την εύνοια στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και βελτιώνεις συγγενικές σχέσεις! Κάποια παρελθοντική σχέση που ακόμα σε απασχολεί, έχει τώρα την ευκαιρία της για επανασύνδεση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και τυχερά νέα! Δέχεσαι ευκαιρίες για εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις, αλλά και νέες γνωριμίες, όπως και ανανέωση της κοινωνικής σου ζωής. Νέες προτάσεις θα σε κάνουν χαρούμενο και μετακινήσεις θα σε διασκεδάσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου, αλλά και να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή! Έχεις καταλάβει τι αξίζεις και η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθάει να πετύχεις στόχους σε οικονομικό και ερωτικό τομέα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη σου αλλά και η γοητεία σου σε καθιστούν ικανό να πετύχεις τα πάντα τώρα! Μπορείς να κερδίσεις τους άλλους με μία σου μόνο λέξη και να επωφεληθείς από αυτούς όπως και όπου επιθυμείς! Ήρθε η ώρα να βγεις νικητής στα πάντα!

ΙΧΘΥΣ: Ανανεώνεσαι και ηρεμείς ψυχικά αλλά και συναισθηματικά! Επιτέλους μπορείς να εκφράσεις και να κατακτήσεις τα «θέλω» σου, όπως και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Κινήσου παρασκηνιακά προκειμένου να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share