Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 05 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ποιο θα σταθούν τυχεροί σήμερα;

5 Φεβρουαρίου 2019 07:46
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 05 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Η δημιουργικότητά σας μπορεί να είναι εντυπωσιακή, όσο και η αντοχή σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως και οι άλλοι πρέπει να είναι αντίγραφα δικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αγχωθείτε αρκετά και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επικίνδυνη επένδυση ή ρίσκο. Πιθανόν να νιώσετε ότι οι αξίες σας χάνουν έδαφος και να απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε να ξυπνήσει μέσα σας η επιθετικότητα, γιατί θα τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα. Έχετε την υποχρέωση να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, είτε σας αρέσουν είτε όχι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 Ρίχτερ στην Πρέβεζα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε σε νέες κινήσεις ύστερα από πολλή σκέψη χωρίς να φανερώσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Κάντε εμφανείς τις δημιουργικές σας ικανότητες και εκφράστε με σαφήνεια το τολμηρό πνεύμα που σας διακρίνει.

ΛΕΩΝ: Έχουν καταλαγιάσει οι εντάσεις, αλλά παρόλα αυτά η ατμόσφαιρα στον οικογενειακό σας χώρο θα παραμένει αρκετά τεταμένη. Κάντε τους υπολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι η σωστή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα οικογενειακά σας πρόσωπα, χωρίς να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας ζωή, η οποία θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας στις διάφορες δραστηριότητές σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των σχέσεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν την παρέα σας, με στόχο τους την παρουσία σας στη δική τους ζωή. Προσέξτε λοιπόν τον υπερβολικό ενθουσιασμό, που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη τακτικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια που η εξωτερική σας εμφάνιση είναι ο καθρέφτης της ηρεμίας σας, προσέξτε την εριστική σας διάθεση και τη νευρικότητα που κάποιες φορές σας πιάνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από σήμερα με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τα πρωτοποριακά σας σχέδια τα οποία θα σας εκφράζουν απόλυτα, δείχνοντας προσοχή στα «ψιλά γράμματα» και αποφεύγοντας ότι εμπεριέχει ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδέχεται να σκοντάψετε σε κάποιο απρόβλεπτο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε έμμεσες ζημιές που θα απαιτήσουν επιπλέον έξοδα.

ΙΧΘΥΣ: Έχετε ήδη υποστεί τις συνέπειες της αναταραχής και τώρα καλείστε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να αντικαταστήσετε οτιδήποτε χάθηκε ή διαλύθηκε.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share