Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια της Κυριακής, 03/02/2019 by MagicF’Ariel!

Αναλυτικές προβλέψεις!

3 Φεβρουαρίου 2019 15:22
Τα Ζώδια της Κυριακής, 03/02/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαρωπή και άκρως ερωτική, αστρολογικά η Κυριακή μας, η Αφροδίτη φλερτάρει «επικίνδυνα» με τον Ουρανό και κάπως έτσι να προκύψουν μοιραίοι Έρωτες, έτσι ξαφνικά και από το πουθενά!

Να φτιάξω ιστοριούλα;;;

Και μιας που βγήκε ο ήλιος μετά από πολύ καιρό, η Θεά Αφροδίτη, πέταξε το παλτό, το κασκόλ, τα γάντια, έμεινε με το αέρινο κόκκινο φόρεμά της και θέλει βόλτες το κορίτσι, πονηρές ματιές και χαμόγελα! Και όπως περπατά ανέμελη, μέσα στο δάσος, πηγαίνοντας για το παζάρι.. ξέρετε το νυφοπάζαρο της Κυριακής.. τη βλέπει ο Ουρανός, αναστατώνεται πολύ και ξαφνικά .. το μονοπάτι του δάσους, γίνεται σύννεφο πουπουλένιο και εκείνη αναστατωμένη, όμως απροσδόκητα ικανοποιημένη, νιώθει καταγοητευμένη από το απρόσμενο.. πω πω φλερτ….!!! Αυτά είναι..

Να συνεχίσω;;;

Μπα.. τα αφήνω όλα στη δική σας τη φαντασία!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαφανίστηκε το μοντέλο από τις φυλακές στο Χονγκ Κονγκ: Θρίλερ με την Ειρήνη Μελισσαροπούλου!

Κριός
Λοιπόν χρυσά μου, δε γνωρίζω πιο είναι το προσωπικό σας το status, ούτε ο Έρωτας φυσικά, ο φτερωτός ο άγγελος, συνεπώς να προσμένετε να σας συμβεί το μοιραίο και να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας! Κάτι σας συμβαίνει τις μέρες αυτές, πολύ μυστήριο, ίσως μια γνωριμία να σας έχει αναστατώσει αρκετά και να είστε έτοιμοι να ταράξετε όλο σας το «είναι» στο βωμό του πάθους και της ευτυχίας! Να θυμίσω στους άτακτους της παρέας, ναι μεν αλλά.. οι συνέπειες ίσως και να είναι τραγικές.. think before you..!?

Ταύρος
Μια φοβερή και τρομερή Κυριακή μόλις σας ξημέρωσε! Το σύμπαν έχει τα κέφια του σήμερα και έχει σκοπό να σας ντύσει ωραία και να σας βολτάρει σε όμορφα μέρη..! Οι προσκλήσεις για έξω ίσως να είναι και αρκετές, να τις αποδεχτείτε, να πάτε παντού, γιατί οι νέες γνωριμίες, έχουν έναν αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας! It’s a magical Sunday, αυτό να έχετε κατά νου, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, απρόβλεπτα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να απογειωθείτε από χαρά και ευτυχία! Ένα μυστήριο τηλεφώνημα ίσως..

Δίδυμος
Και φυσικά αφού χθες δε βγάλατε άκρη με τα βάσανά σας, τι απομένει; Να τα ρίξετε στο κόκορα ως συνήθως! Και μιας που το σύμπαν βρίσκεται σε χαρωπή φάση, βρείτε και εσείς την ευκαιρία να ξεγλιστρήσετε, από τις υποχρεώσεις σας! Ντυθείτε ωραία και εξαφανιστείτε από παντού! Να πάτε σε εκείνες τις παρέες που δε γνωρίζουν πως έχετε, που είστε ο εαυτός σας, που μιλάτε ελεύθερα και γελάτε σα μικρό παιδί! Φτιάξτε το ψυχολογικό με κάθε τρόπο και αφήστε τους άλλους να σκούζουν..! Its Sunday, baby!

Καρκίνος
Καλέ μέσα στις γλύκες σας βρίσκω, στις αγάπες και στα λουλούδια! Τι πάθατε ξαφνικά; Η Αφροδίτη, φταίει, σας περιπαίζει το τελευταίο τον καιρό, μια κρύο και μια ζέστη, ευτυχώς σήμερα έχει πολύ έρωτα με τον σύντροφό σας! Μερικές φορές χρειάζονται οι εντάσεις οι τρελές, για να εμφανίζεται το πάθος στη σχέση σας! Σήμερα λοιπόν θα ακούσετε πολλά γλυκόλογα, θα σας κάνουν Θεούς και αυτό σίγουρα θα σας ξετρελάνει κατά βάθος. Μια υπερηφάνεια θα τη νιώσετε! Ακούστε και τα παρακάτω όμως.. Surprise!?

Λέων
Φωτιά που καίει είστε, φλογεροί όσο ποτέ, βγαίνει το Λιονταρίσιο ερωτικό ταπεραμέντο σας και κυριεύετε τον σύντροφό σας στο λεπτό! Το γράψαμε το Άρλεκιν πρωινιάτικο.. χαχα.. για αυτό και εσείς φροντίστε τουλάχιστον όσοι έχετε σύντροφο, να φτιάξτε όμορφη κατάσταση και πώς αλλιώς να σας το πω, να αφιερώσετε την ημέρα στον έρωτα και μόνο! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, δε το συζητώ, ντύνεστε, αρωματίζεστε και βγαίνετε έξω, να σαγηνεύσετε τα πλήθη! Να φλερτάρετε με τη ψυχή σας, να χαμογελάσετε, its party time!

Παρθένος
Τι παιδιά είστε εσείς;;; Ωραία η Κυριακή αλλά θέλετε πάντα να ασχολείστε με κάτι, δε μπορείτε αλλιώς! Μπορεί να σας κάνουν πρόταση να πάτε σε κάποιο τραπέζι, εννοείται πως θα παραβρεθείτε, γιατί οι ευκαιρίες οι επαγγελματικές είναι αρκετές και βολτάρουν μπροστά σας έτοιμες να τις αρπάξετε και να τις αξιοποιήσετε αναλόγως! Μπορεί με τον Έρωτα να μη τα πηγαίνετε και τόσο καλά, αλλά με όλες τις άλλες σας τις δραστηριότητες είστε οι καλύτεροι! Ωραία μέρα για να μπερδέψετε συναισθηματικά τους ανθρώπους σας.. Go crazy!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή μάχη (03/02) για την ασυλία!

Ζυγός
Και αφού χθες τα κάνατε όλα μπάχαλο, σήμερα οπωσδήποτε καλό είναι να βγει το ουράνιο τόξο, εκείνη η λευκή η σημαία, να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί εντάξει Κυριακή είναι, ημέρα γαλήνης και χαράς! Κάτι θα μάθετε, τα μαντάτα τρέχουν και τσουπ η αισιοδοξία επανήλθε στη ζωή σας! Και επειδή η Αφροδίτη έχει τα κέφια της, σήμερα καλό είναι να αφιερώσετε χρόνο στο σύντροφό σας, να χουχουλιάσετε περισσότερο και ξέρετε εσείς, να ξεκινήσει η μέρα σας γλυκά! Τα ανέμελα παιδιά, make love, not war..!?

Σκορπιός
Το έχετε έτοιμο το αμάξι ή όχι;;; Σας πρόλαβα ή έχετε ήδη φύγει για κάπου μακριά;;; Ταξιδιάρικη η διάθεσή σας, θέλετε οπωσδήποτε να αλλάξετε παραστάσεις, γιατί αυτό θα σας φτιάξει το ψυχολογικό! Θα πάτε μόνοι σας; Με παρέα;;; Θα τους πάρετε όλους μαζί;;; Ότι λέει η καρδούλα σας. Πάντως σήμερα είστε μέσα στις γλύκες, έχετε όρεξη για κουβεντούλα, θα αποζητήσετε στιγμές ηρεμίας και χαράς.. Ναι, αφού ταράξατε τα νεύρα όλων.. σήμερα ζαμάν φου..! Τέλος πάντων, φτιάξτε εκεί το κλίμα, μην έχουμε μουτράκια..!

Τοξότης
Σήμερα η Αφροδίτη σας πιάνει από τα μαλλιά και σας πηγαίνει όπου θέλει εκείνη και όπως φυσικά! Ημέρα που το ερωτικό σας το θερμόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο και ας μη κάνετε τίποτα για αυτό! Θα έρθει από μόνο του, έτσι ξαφνικά! Να φλερτάρετε με τη ψυχή σας, ακόμα και τον σύντροφό σας, έτσι για να φτιάξετε όμορφη κατάσταση εκεί δα πέρα! Καλά οι ελεύθεροι και ωραίοι, καβάλα στο άλογο και βουρ στο κυνήγι του Έρωτα! Προτιμήστε τη φύση, σας ταιριάζει τόσο πολύ, μια πεζοπορία! Groupie staff..!

Αιγόκερως
Άλλη μέρα σήμερα, πιο όμορφη και πιο χαλαρή, για αυτό βρείτε τρόπο να διώξετε τα μουτράκια μακριά! Ναι, να κάνετε τις μαλαγανιές σας, γιατί έτσι προστάζει η Αφροδίτη! Η μέρα σας είναι τόσο μαγικά τυχερή, που μπορεί να βγάλετε λεφτά από το πουθενά! Για αυτό και εσείς, ψαχτείτε όπου σας ενδιαφέρει, κάτι λαμπερό, μπορεί να κρύβεται από πίσω! Ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, απρόβλεπτο ως γεγονός, να το αποδεχτείτε, να το δείτε ως μια καλή ευκαιρία να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο από τα παλιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε ο Βιτάλης!

Υδροχόος
Τι να πω για τη περίπτωση τη δική σας; Ξαφνιάζομαι ως συνήθως, σήμερα να ξέρετε πως ο λατρεμένος σας Ουρανός, φλερτάρει επικίνδυνα με την Αφροδίτη, που σημαίνει πως ξαφνικά ένας πόνος στη καρδιά, να είναι το σημάδι του Έρωτα, από το πουθενά! Μπορεί να μη δίνετε και τόση σημασία στα συναισθηματικά σας, όμως όπως τα αποθηκεύετε μέσα σας και τα καταχωνιάζετε, άλλο τόσο πού και πού γίνετε εκείνη η έκρηξη που μεταξύ μας τώρα, σας τρομάζει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο όλο! Be romantic..!

Ιχθύς
Κάπου έχετε μπλέξει εσείς και δε μας το λέτε! Ξαφνικά μπορεί να σας κάνουν διάφορες νέες επαγγελματικές προτάσεις, όμως οι συζητήσεις σίγουρα δε θα γίνουν υπο το φως του ηλίου, οπότε, συλλέξτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και μη ξανοίγεστε, όχι ακόμα! Είναι μια εποχή, που το ρίσκο γίνεται αγαπημένη σας συνήθεια και θέλετε τόσο πολύ να ανοίξετε τα φτερά σας επαγγελματικά που θα τολμήσετε πολλά και διάφορα και ότι προκύψει! Money-money..!

Πηγή: magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share