Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 02/02/2019 by MagicF’Ariel!

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

2 Φεβρουαρίου 2019 14:33
Τα Ζώδια του Σαββάτου, 02/02/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους Σάββατο πρωί, σπίτι, καφεδάκι, ηρεμία πριν τη μπόρα! Φλεβάρης καλέ, κάθε χρόνο δίνει ρέστα, για να έχουμε να τον θυμόμαστε! Φεύγει και τόσο γρήγορα, γιατί;;;

Ο Άρης είναι το κακό παιδί της παρέας, που βρίσκεται στα Κριάρια και πάντα λίγο πριν αποχωρήσει, κακιώνει, γιατί ναι μεν είναι ένας πολεμοχαρής Θεός, αλλά είναι ντόμπρος, ξεκάθαρος και τα θέλει όλα δικά του, φυσικά! Όποιος δεν είπε την αλήθεια, ενώ είχε την ευκαιρία, κάτω από όμορφες συνθήκες να το κάνει, θα τη πει τούτες τις ημέρες, γιατί έτσι προστάζει το σύμπαν! Οπότε βλέπω να έχουμε δράματα και κλάματα και αποχωρισμούς.. Game over!

Μια υπερένταση όλοι θα τη νιώσουμε, καλό είναι να εκμεταλλευτούμε τη πληροφορία προς όφελός μας, να παρακούσουμε, να εθελοτυφλήσουμε, να πούμε δε βαριέσαι.. απλά είναι μια δύσκολη ημέρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος διαδρομής για Κώστα Καραμανλή και Νατάσα Παζαΐτη!" Το τραγικό πρωτοσέλιδο για δήθεν χωρισμό!

Αυτό βέβαια ισχύει, σε όποιον έχει το κούτελο καθαρό και τη συνείδησή του επίσης! Όποιος έχει να κρύψει πράματα και θάματα, δε νομίζω να τη βγάλει λάδι.. Άρης είναι αυτός!

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα, μιας που ο Άρης, ο οποίος να θυμίσω βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας, σας προκαλεί μια υπερένταση άνευ προηγουμένου! Σκοτεινές οι σκέψεις που κάνετε, κολλάει η βελόνα που λέμε και αφηρημένοι όσο ποτέ άλλοτε! Λέω να αποφύγετε το τιμόνι και τα αιχμηρά αντικείμενα, γιατί κρίμα είναι να σας τρέχουμε Σαββατιάτικο! Καθίστε φρόνιμα αν μπορείτε, αφήστε κανέναν άλλον να σας κάνει τις δουλειές σας, φοβερή ιδέα, έτσι;;;

Ταύρος
Δε ξέρω το τι σας συμβαίνει, όμως βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα, είστε ετοιμοπόλεμοι, μόλις σας πατήσουν τον κάλλο, γίνεστε Ταύροι με όλη τη σημασία των λέξεων! Ρίχνει και λάδι στη φωτιά ο Άρης σήμερα, ασυγκράτητους σας βρίσκω, ένας καυγάς παίζει πολύ να φουντώσει! Δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, πω πω πείσμα και κακό! Το νου σας, γιατί τόσα νεύρα θολώνουν το μυαλό. Κάποιος σας σκάβει τον λάκκο.. για κοιταχτείτε τριγύρω..

Δίδυμος
Μη μου πείτε πως ακόμα χρωστάτε λεφτά από εδώ και από εκεί, ενώ έχει γεμίσει το πορτοφόλι σας αρκετές φορές από τότε; Θα μου πείτε, μα πόσο πια και εντάξει, ξέρετε εσείς, τα γνωστά! Ο γλυκύτατος Άρης, θα σηκώσει το χαλάκι έτσι ξαφνικά και τσουπ, όλο και κάποιος θα σας ενοχλήσει για εκείνα τα χρωστούμενα! Σας χαλούν το κέφι, όμως και εσείς είστε άτακτα παιδιά! Όπως και να έχει, δώστε βάση στη δουλειά σας, μόνο αυτή μπορεί να σας ξελασπώσει!

Καρκίνος
Τι έγινε πάλι;;; Τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά, τα βάζετε με τον σύντροφό σας, ελπίζω να μη σας έδωσε και αφορμή κιόλας, γίνεστε έξαλλοι με το κάθε τι! Ο Άρης που λέτε, δίνει ρέστα και σας κάνει ασυγκράτητους! Ενοχλείστε ακόμα και με τα πιο χαζά πράματα! Για να συνέλθετε λίγο, γιατί όλοι τραβούν τα ζόρια τους σήμερα, μη φτάσετε και στο άντε γεια! Εσάς και αν θολώνει το μυαλό, για αυτό φρόνιμα και ψυχραιμία! Το σύμπαν σας θέλει στα κόκκινα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Το πρώτο spoiler για το σημερινό (02/02) επεισόδιο της πρεμιέρας! Ελλάδα ή Τουρκία;

Λέων
Σηκώνω τα χέρια ψηλά με τη περίπτωσή σας! Σήμερα λοιπόν αρκετοί θα θελήσουν να σας χώσουν σε διάφορες καταστάσεις! Να γίνετε λάστιχο που λέμε, χίλια κομμάτια προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες τους! Κανείς όμως δε ρωτά αν έχετε τα κέφια σας, για κάτι τέτοιο! Συνεπώς σας βρίσκω μέσα στη γκρίνια, να τσακώνεστε ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό και να είστε έτοιμοι να κάνετε εκείνο το jump που λέμε! Πιο καλή η μοναξιά!

Παρθένος
Σήμερα χρυσά μου θα μαλώσετε για το χρήμα! Σας χρωστάνε; Τα χρωστάτε; Πάντως η εκκρεμότητα πρέπει να κλείσει, αυτό προστάζει ο Άρης, μπας και ηρεμήσετε και βρείτε την υγειά σας! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, εντάσεις που αποκαλύπτουν αλήθειες πολλές, προσπαθήστε να μη ξεφύγετε, ο σκοπός είναι να συμβεί το μοιραίο, όποιο και αν είναι αυτό! Μπορεί το τελευταίο καιρό να ξοδεύετε πολλά για πάρτη σας και αυτό να ενοχλεί!

Ζυγός
Θα σας πρότεινα πουρνό-πουρνό να κάνετε βουτιά μέσα σε ένα χωράφι γεμάτο από βαλεριάνα! Μαγικό βότανο, θαυματουργό, γαληνεύει το σώμα, τι λέτε; Όλο και κάτι θα γίνει σήμερα, που θα βγείτε από τα ρούχα σας κανονικά! Ο Άρης φέρνει αποκαλύψεις όλων των ειδών, οπότε κάτι να μάθετε, να εξαγριωθείτε και φυσικά να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, γιατί δε μπορείτε και αλλιώς! Μη δίνετε και τόση σημασία, αφήστε να πέσει και τίποτα κάτω.. Σε καμία περίπτωση μη πείτε το αντίο!

Σκορπιός
Πω πω ξυπνάτε στραβωμένοι, έχει τη διάθεση του Άρη! Γιατί άραγε; Σήμερα που λέτε, γίνεστε κανονικό στραβόξυλο, γιατί απλά δεν έχετε τη διάθεση, ούτε να συνεργαστείτε, ούτε να συμβιβαστείτε με τις χαζομάρες των άλλων! Το νου σας γιατί το ύφος σας σίγουρα θα προκαλέσει δυσαρέσκεια και ίσως και κάποιος να βάλει τα κλάματα! Σκορπιοί με τα όλα σας, αυτό είναι το σίγουρο, για αυτό μήπως να βγάλετε ταμπέλα “do not touch”? Πάρτε τα βουνά καλύτερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Νίκο σε παρακαλώ μη φύγεις…»: Σε κατάσταση αμόκ η Τατιάνα Στεφανίδου!

Τοξότης
Αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς θα σας έρθουν και είναι ο μήνας ακόμα στην αρχή του! Προφανώς κάποιος πλήρωσε έναν λογαριασμό παραπάνω, πάνε τα λεφτά, κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Ξενοιάσατε καλέ, μη τα κάνετε τόσο τραγικά τα πράματα! Σας χαλάνε τη διάθεση, αλλάζετε τα πλάνα σας και ίσως και να μη μιλιέστε με άνθρωπο όλη την ημέρα! Ο Άρης θέλει οπωσδήποτε να γνωρίζετε την αλήθεια, γιατί έτσι δεν ονειροβατείτε πια! Το ροζ συννεφάκι έγινε γκρι!

Αιγόκερως
Έχετε όρεξη για καβγά αυτή είναι η αλήθεια, πρέπει κατά κάποιο τρόπο η ένταση που νιώθετε, να πάει αλλού! Βέβαια, την ησυχία σας θέλετε, αλλά ξαφνικά οι ιδέες που έχετε και οι απαιτήσεις, είναι πολύ ενοχλητικές για τους τριγύρω, συνεπώς να ένα Σάββατο.. φουλ στην υπερένταση! Αφήστε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας, γιατί μερικές φορές η οπτική γωνία σας, θέλει και ένα μικρό service..!

Υδροχόος
Έχετε μπόλικα νευράκια, γιατί όχι;;; Δεν είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, σίγουρα περιμένατε περισσότερα χρήματα στο τραπεζικό σας τον λογαριασμό, συνεπώς θολώνει το μυαλό και γίνεστε σκληροί και απότομοι! Υπερβολικοί ως συνήθως, το τόσο θα το κάνετε άλλο τόσο και ξαφνικά ο κακός σας ο εαυτός ξεπροβάλει και να ξέρετε δεν αρέσει καθόλου! Μια βόλτα στη θάλασσα, παρέα με τον εαυτό σας, είναι ότι πρέπει. Αφήστε τα κύματα να πάρουν μαζί τους όλη την αρνητική ενέργεια.. Είναι μαγικό..!

Ιχθύς
Σας εξοργίζουν σήμερα για θέματα χρημάτων. Εσείς κάνετε οικονομία, προσέχετε το κάθε τι και οι άλλοι είναι «Όσα παίρνει ο Άνεμος»! Ο Άρης θέλει να σας δείξει την αλήθεια κατάματα, για να γνωρίζετε προς τα πού πηγαίνετε, για αυτό ναι μεν να πάρετε τις αποφάσεις σας, αλλά όχι το δισάκι σας και δρόμο! Αφήστε κόνξες τέτοιου τύπου! Αν έχετε κάνει ζαβολιές να ξελασπώσετε τον εαυτό σας από μόνοι σας. Δε χρειάζεται να γνωρίζουν πολλοί τα θέματά σας..

Πηγή: magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share