Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 28 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

28 Ιανουαρίου 2019 08:00
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 28 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια Σήμερα 28 Ιανουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας και μην προσπαθείτε να τον απογυμνώσετε συναισθηματικά. Μπορείτε από κοινού να παλέψετε την καθημερινότητα και μαζί να ατενίσετε το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό που θα σας προβληματίσει έντονα, θα είναι η αναποφασιστικότητα των συνεργατών σας. Δεν μπορείτε να τους μεταμορφώσετε, γι’ αυτό αποδεχθείτε τις ιδιορρυθμίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη τραγωδία στον Κάλαμο: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα! - Νεκρός ο οδηγός!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε το μέλλον με ελπίδα και χαρά, γιατί η ζωή έχει και την ωραία της πλευρά. Όσο απόλυτοι και αν είστε στις απόψεις σας, σε κάποια θέματα χρειάζεται και απαιτείται να κάνετε πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και μην αλλάζετε γνώμη στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Κάνοντας μία επίσκεψη στους φίλους σας θα βοηθηθείτε να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ: Η πολιορκία που θα κάνετε στο ταίρι σας για να πάρετε κοινές αποφάσεις, θα είναι πιεστική αλλά απαραίτητη. Μέσα από αντιθέσεις θα κατασταλάξετε σε τρόπους συμπεριφοράς πιο ταιριαστούς με τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις για τις σκέψεις που κάνετε, χωρίς να επιμένετε και να φανατίζεστε από αυτές. Αφού ξέρετε καλά να διαπραγματεύεστε, κάντε το και στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις σας θα αποδειχθούν μοιραίες για να βρεθείτε πάνω από τους άλλους. Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα του εργασιακού σας χώρου να σας στηρίξουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε με το σύντροφό σας και χαλαρώστε μαζί του. Μην επιτρέψετε στην κούραση που νιώθετε εξαιτίας υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει να σας κάνει να μη φερθείτε σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες μπροστά σε άτομα που θα σας κριτικάρουν με διάφορους τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τη μέρα με κέφι, ελπίδες και θετικές σκέψεις. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σας, οπότε μην το παρακάνετε με την εργασιομανία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο για να τον περάσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δε χρειάζεται να αγανακτήσετε επειδή άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος έχουν από εσάς απαιτήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Διεκδικήστε ότι πιστεύετε ότι σας ανήκει και μην αφήνετε περιθώρια στους άλλους. Εάν εξακολουθήσετε να φέρεστε ευγενικά στους συνεργάτες σας, θα κερδίσετε την προτίμησή τους.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share