Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (27/1-3/2) από τον Κώστα Λεφάκη!

Ποιο ζώδιο θα πρέπει να προσέξει;

27 Ιανουαρίου 2019 10:03
Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (27/1-3/2) από τον Κώστα Λεφάκη!

Αιφνίδια γεγονότα που θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη και συχνές ανατροπές σχεδίων και προγραμμάτων, τόσο στην εγχώρια, όσο και στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με πιθανότητες βελτίωσης των συνθηκών της εργασίας σας. Προωθήστε τα σχέδια σας για μια αλλαγή που θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα όριά σας. Ταχτοποιήστε τυπικές και νομικές εκκρεμότητες και σκεφτείτε εκ νέου μια πρόταση για συνεργασίας ή μια αλλαγή τόπου εργασίας. Μια γνωριμία θα αποδειχτεί χρήσιμη και ωφέλιμη συνάμα. Στο μεταξύ, ελιχθείτε στις σχέσεις σας με τους άλλους, αποφύγετε να τους κρίνετε και μην εκνευρίζεστε όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένετε. Στα αισθηματικά σας μάθετε να έχετε υπομονή και μην καταπιέζετε το σύντροφο σας με τα άγχη σας. Οι κοινωνικές σας συναναστροφές χρειάζονται προσοχή!

ΤΑΥΡΟΣ

Ομαλοποιούνται κάπως οι σχέσεις σας και δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές προκειμένου να λυθούν αρκετά από τα προβλήματα που έχετε συσσωρεύσει γύρω σας. Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί να κουραστείτε αρκετά για να φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό σημείο. Ακόμα μια φορά επιστρατεύστε την υπομονή σας και ελιχθείτε καλύτερα με ανθρώπους που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι στις επιδιώξεις σας ανεξάρτητα αν σας ταλαιπωρούν με την συμπεριφορά τους. Στα αισθηματικά σας υπάρχουν προοπτικές, άσχετα αν προς το παρόν έχουν λίγο βαλτώσει. Διασφαλίστε τα κεκτημένα σας και αποφύγετε εγχειρήματα που μπορεί να σας εκθέσουν σε κινδύνους. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για νέες συνεργασίες ή οικονομικές συναλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άγνωστο πρόβλημα της Τατιάνας Στεφανίδου: "Μάλλον πρέπει να πάω σε ψυχίατρο..."

Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην παραμελείτε την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς εξελίσσεται η εβδομάδα, έχετε δυνατότητα να διορθώσετε αρκετά πράγματα τόσο στην αισθηματική όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Επιδιώξτε επαφές με ανθρώπους που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι. Αξιοποιήστε ευκαιρίες στην εργασία σας, παραμείνετε οργανωμένοι και ψύχραιμοι σε καθυστερήσεις και σε περιπλοκές που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας ακόμα μια φορά. Απολαύστε τις καλές στιγμές που θα σας δοθούν στα αισθηματικά σας, μην δίνετε αφορμές για σχόλια στην εργασία και μην γίνεστε ασυνεπείς σε υποσχέσεις που έχετε δώσει. Ειδήσεις που σας φαίνονται ασήμαντες και αδιάφορες, μπορεί να περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες, σχετικά με τις εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν.ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα δίνει διέξοδο σε αισθηματικά ή ψυχολογικά θέματα. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έχουν σωρεύσει αρκετό προβληματισμό για το που πηγαίνουν οι υποθέσεις σας και πώς μπορείτε να επέμβετε δραστικά για να ανατρέψετε κάποιες ανησυχητικές εξελίξεις στην εργασία και στα υπόλοιπα πρακτικά σας θέματα. . Ελέγχετε τις ευαισθησίες αλλά και τις ευθιξίες σας. Προσαρμοστείτε στο καθεστώς που επικρατεί, επιστρατεύστε τον δυναμισμό σας στον επαγγελματικό τομέα, ελιχθείτε διακριτικά προκειμένου να απομακρυνθείτε από περίπλοκες ή δυσάρεστες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μην είστε απερίσκεπτοι σε καινούρια ξεκινήματα σας, οι νεότεροι μην είστε βιαστικοί στις ερωτικές σας εμπειρίες και γενικότερα μην περιμένετε εξελίξεις αν δεν έχετε εργαστεί συστηματικά για κάτι τέτοιο. Είναι καλύτερα να παραμείνετε συντηρητικοί και σοβαροί γιατί η πρόοδός σας απαιτεί μια σταθερή πορεία σε ένα έδαφος που έχει δοκιμαστεί ως ασφαλές. Φροντίστε επίσης να μην μεταφέρετε τις κρυφές σας ανασφάλειες στα αισθηματικά ή στις οικογενειακές σας σχέσεις και να είστε επιφυλακτικοί με αιφνίδιες εμφανίσεις ανθρώπων του παρελθόντος, ή ανθρώπων που σας ζητούν να ξεπεράσετε τον εαυτό σας στις επαγγελματικές σας αποδόσεις. αξιοποιήστε την γοητεία που εξασκείτε στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα σας ζητά να αποδείξετε πόσο υπεύθυνοι και αποφασιστικοί μπορείτε να είστε. Θα πρέπει να πάρετε τη σωστή θέση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν, χωρίς ωστόσο να φτάνετε σε αντίθεση μαζί τους. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει ευελιξία, πειθώ και ικανότητα διείσδυσης στα αίτια των γεγονότων που εξελίσσονται στα δικά σας πεδία ζωής και δραστηριότητας. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας δείχνουν τον δύσκολο δρόμο επίλυσης των υποθέσεών σας, αλλά σας προμηθεύουν τα μέσα για να επιτύχετε. Φροντίστε να αποφύγετε όμως ασύμφορες διαφωνίες και ριψοκίνδυνες αλλαγές. Αναζητήστε ήρεμους χώρους και ευχάριστα πρόσωπα που θα συμβάλλουν στην αποκατάσταση της ηρεμίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα φέρνει κάποιες καινούριες δυσκολίες. Ωστόσο στην πορεία της θα διορθώσει αρκετά από εκείνα που προηγήθηκαν και σας ταλαιπώρησαν και σταδιακά θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Προς το παρόν όμως πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να είστε υποχωρητικοί ή ελαστικοί στα αισθηματικά σας. Η ένταση στο στενό περιβάλλον θα συνεχιστεί και καλό θα είναι να αποφύγετε να ρίξετε λάδι στη φωτιά. Καθυστερήσεις θα παρατηρούν σε κάτι που περιμένετε στα επαγγελματικά σας όπως και μια αναθεώρηση ενδεχομένως να προκύψει σε ένα ζήτημα συνεργασίας. Αισθηματικά μην παρασύρεστε οι ελεύθεροι από περιστασιακά καλές στιγμές. Επιστρατεύστε την διπλωματία στις δύσκολες σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο εβδομάδα θα φέρει μια εκδοχή λύσεων στα οικονομικά σας ή θα ανοίξει δρόμους για βελτίωση συνθηκών στον επαγγελματικό τομέα. Παρόλα αυτά, το άγχος και ο εκνευρισμός σας δεν υποχωρούν. Αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους που συνεργάζεστε και μην συμπεριφέρεστε νευρικά στον ερωτικό σας σύντροφο καθώς υποσυνείδητα τώρα τον θεωρείτε ιδανικό για τη δική σας εκτόνωση. Αξιοποιήστε ευκαιρίες μετακινήσεων ή ψυχαγωγίας. Μην κάνετε περιττές αγορές και κυρίως μην αναλαμβάνετε ευθύνες τρίτων είτε γιατί σας επηρεάζουν συναισθηματικά είτε γιατί θέλετε να παίξετε το ρόλο του ήρωα. Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα με θάρρος

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πιο ψύχραιμοι από εσάς δεν παρασύρεστε από περιστασιακές δυσκολίες και δεν θεωρείτε ότι όσα συμβαίνουν γύρω σας αποτελούν προειδοποίηση για να αλλάξετε στόχους ή να αναθεωρήσετε την στρατηγική σας. Οι ελεύθεροι θα ασχοληθείτε και πάλι με την αναζήτηση συντρόφου, καθώς αυξάνει η δημοτικότητά σας για μια ακόμη φορά. Οικονομικά φροντίστε να αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες προς τα μέσα της εβδομάδας, ενώ κάποιοι από εσάς θα βρείτε τα χρήματα για να καλύψετε κάποιες εκκρεμείς σας υποχρεώσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σας ουσιαστικά και όχι θεαματικά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανταποκριθείτε στις ευκαιρίες και να εργαστείτε περισσότερο για την ευόδωση των σκοπών σας. Κάντε έξυπνες επενδύσεις αισθημάτων και χρημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η εβδομάδα όπου θα προκύψουν μικρές βελτιώσεις και ενδιαφέρουσες λύσεις νε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας που έχουν μπλοκάρει. Η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιο σας προετοιμάζουν μικρά αλλά ουσιαστικά ξεκινήματα για τους περισσότερους από εσάς. Προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι και συνεργάσιμοι στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μέσα στο γενικότερο δύσκολο κλίμα, δείτε την περίοδο αυτή σαν διάστημα σποράς και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Έχετε υπομονή και σίγουρα η δικαίωση θα είναι πλουσιοπάροχη. Κοινωνικά φροντίστε να κρατήσετε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα. Αξιοποιήστε το ταλέντο της οργάνωσης και της γοητείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H αινιγματική ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη: «Ευτυχώς που δεν με πέτυχε πουθενά η μάνα μου»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι βασικές δυσκολίες της προηγούμενης έκλειψης θα συνεχιστούν για ένα διάστημα ακόμα. Κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα θα σας κουράσουν και θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις δεν θα λείψουν μέσα όμως από αυτές αποκαλύπτεται μια νέα πραγματικότητα. Μην διστάσετε να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα σας χωρίς να εκτίθεστε και χωρίς να προκαλείτε αντιθέσεις και αντιδράσεις. Στα αισθηματικά σας η καθυστέρηση ή τα εμπόδια θα επηρεάσουν τις εξελίξεις και για ακόμα μια φορά, θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί. Σιγά- σιγά οι καταστάσεις που σας προβλημάτισαν θα εξομαλυνθούν, γι αυτό πρέπει να διατηρήσετε ανέπαφα τα κεκτημένα σας. Mην ριψοκινδυνεύετε σε κάτι που δεν γνωρίζετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Προχωρώντας η εβδομάδα, βρίσκετε το σωστό ρυθμό για τις υποθέσεις σας, παρά την ένταση που κυριαρχεί γύρω σας. Συγκριτικά με άλλους παρουσιάζεστε περισσότερο εξυπηρετούμενοι ή τυχεροί από τις συνθήκες που θα επικρατήσουν. Δημιουργική δραστηριότητα αλλά και αισθηματικά ενδιαφέροντα γίνονται πηγή χαράς και νέων προοπτικών για εσάς. Ωστόσο θα πρέπει σταθερά να προσέχετε την διαχείριση των χρημάτων σας γιατί αυτός είναι ο τομέας που μπορεί να σας εκθέσει σε ένα μη υπολογιζόμενο κίνδυνο. Αυτό το μέλημα θα το έχετε για μεγάλο διάστημα στην πορεία των εξελίξεων, ιδιαίτερα όταν διαπιστώνετε ότι χρειάζεται να επέμβετε σε ορισμένους τομείς που θεωρείτε ιδιαίτερα σημαντικούς για εσάς.Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα μέσα που διαθέτετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share