Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 19/01/2019 by MagicF’Ariel!

Για ρίξτε μία ματιά!

19 Ιανουαρίου 2019 13:08
Τα Ζώδια του Σαββάτου, 19/01/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε επιτέλους Σάββατο, μπορώ να πω πως ήταν μια πολύ ζόρικη εβδομάδα,
βασανίστηκα απίστευτα πολύ, η Ταυρίνα!

Σκέφτομαι να κάνω ένα shopping therapy, έτσι για το φλας, να ικανοποιήσω τη ψυχή μου, το είναι μου, από μικρά δωράκια, γιατί πιο το νόημα να παλεύω για το όνειρο, θέλω να με επιβραβεύσω, το έχω ανάγκη και ας μην έχω φτάσει ακόμα στον τελικό μου στόχο!

Σήμερα ο Ουρανός έχει τη τιμητική του, είπε να μας θυμίσει πως είναι όταν αυτός παίζει μπάλα στο σύμπαν!

Συνεπώς η μέρα αστρολογικά είναι απρόβλεπτη και τα σενάρια απίστευτα πολλά! Κάποια χαρωπά και άκρως ερωτικά, κάποια όχι και τόσο.

Μη μου πείτε πως σκέφτεστε να χωρίσετε μερικοί και να κάνετε την ανακοίνωση σήμερα, θα τρελαθώ! Ναι μεν ο πλανήτης αυτός, δίνει την ώθηση, στηρίζει απόλυτα κάθε τρελή και αυθόρμητη άποψη, λέει το go for it, όμως δεν υπολογίζει τις συνέπειες. Για αυτό το νου σας, γιατί μετά δεν έχει μα..

Βέβαια, από την άλλη μπορεί να προκύψει μια γνωριμία, που να φαντάζει ιδανική και ονειρεμένη, που κανείς δε ξέρει το αν θα μείνει ή θα εξαφανιστεί.. μαγικά! Να μας δω..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σε 10 λεπτά θα πεθάνεις": Συντετριμμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος από τα σημάδια στο κορμί!

Μπάχαλο η κατάσταση.. χαχα!

Κριός
Αρκετούς εκεί έξω σας βρίσκω άτακτους πολύ και δεν έχετε και το νου σας! Οι μέρες αυτές, ναι μεν είναι άκρως ερωτικές, όμως είναι με τον σύντροφό σας ή κάποιο άγνωστο μαναράκι;;; Ζόρικη η σημερινή ημέρα, όλο και κάτι γίνεται αντιληπτό, ίσως να σας παρακολουθήσουν κιόλας, για αυτό φρόνιμα! Πάντως κάτι σας πιάνει, κάτι μυστήριο σας κυριεύει, κάνετε πράγματα ή λέτε διάφορα, που εκπλήσσουν όχι και τόσο ευχάριστα τους άλλους! Καλέ πού πάτε;;;
*Απιστίες μυρίζομαι.. κακά παιδιά!

Ταύρος
Το σύμπαν επιμένει πως κάτι πολύ καλό θα συμβεί τις μέρες αυτές στην ερωτική σας τη ζωή! Κάτι αλλάζει, αρκετοί ανανεώνεστε, πώς να το πω, ο Έρωτας σας χτυπά τη πόρτα! Σάββατο σήμερα, κέφια δεν υπάρχουν, ίσως να προτιμήσετε το κρεβατάκι σας, την ησυχία σας, την ηρεμία σας, γιατί αυτό έχετε περισσότερο ανάγκη. Βέβαια, η μέρα είναι απρόβλεπτη και ανατρεπτική, οπότε παίζει να βρεθείτε πάνω σε μια μπάρα και να χορεύετε μέχρι το πρωί!
*Να είστε θετικοί στις προσκλήσεις των φίλων!

Δίδυμος
Τα μαντάτα τρέχουν και δε σας αρέσουν και τόσο πολύ! Μια δυσαρέσκεια θα τη νιώσετε εξαιτίας των δικών σας των ανθρώπων. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και να μη βιαστείτε να ρίξετε ευθύνες από εδώ και εκεί. Και διαπιστώνετε μέσα στην ημέρα, πως κάποια πρόσωπα τελικά δεν είναι και τόσο φιλαράκια, ζηλεύουν επειδή προσπαθείτε και πετυχαίνετε έστω και μικρούς καθημερινούς στόχους! Αποφύγετε τις εντάσεις, εξαφανιστείτε είναι προτιμότερο! *Τα πάντα ρει.. αυτό να έχετε κατά νου!

Καρκίνος
Καλέ Σάββατο σήμερα, ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης, όπως και να έχει! Το να βασανίζετε το μυαλό σας με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, για κάτι που θα ασχοληθείτε μεθαύριο, ναι μεν καλό είναι από τη μια, από την άλλη πόσο πια;;; Ότι είναι να γίνει θα γίνει και θα είστε οι καλύτεροι της παρέας! Μπορεί η κούραση των ημερών, να σας κάνει να παραδώσετε τα όπλα και να ξεφορτωθείτε διάφορα από πάνω σας, προκειμένου να έχετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.. Και μετά; Θα γυρεύετε ξανά το χρήμα; Για φρόνιμα!
*Βάλτε ένα stop στη γκρίνια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όντως τώρα; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τη μαμά της Τατιάνας Στεφανίδου!

Λέων
Δε ξέρω αν είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, ή αν θα σας πιάσει το Λιονταρίσιο σας, πάντως σήμερα θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα πείτε πράγματα και θάματα και ότι προκύψει! Ασυγκράτητοι, αποφασισμένοι, τι είναι αυτό που θα ξεστομίσετε έτσι ξαφνικά; Φέρνετε πάλι τούμπα τη κατάσταση, κυρίως στη προσωπική σας τη ζωή, τα οικογενειακά σας ζητήματα πρέπει κάποια στιγμή να λήξουν και εσείς βρήκατε τον τρόπο! Ωχ.. μυρίζομαι μπαρούτι η κατάσταση και εσείς σε έξαλλη φάση εντελώς! Άιντε.. καλή επιτυχία!
*Στηρίξτε τις απόψεις σας με ακράδαντα επιχειρήματα!

Παρθένος
Μια ανάβετε το πράσινο το φως, μια το κόκκινο! Εντάξει το ρίσκο θέλει τόλμη και εσείς την έχετε, για αυτό σας βλέπω σήμερα να βάζετε το χέρι στη τσέπη, να κάνετε το σταυρό σας και ότι προκύψει! Καλά κάνετε και προβληματίζεστε, αλλά αν συμμετέχουν και άλλοι στο όνειρό σας, τότε δεν έχετε να φοβάστε κάτι. Ένας για όλους και όλοι για έναν! Παίζει πολύ το σενάριο αυτό τις μέρες αυτές! Οπότε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε τρέλα, κάντε διάφορες συζητήσεις, που θα σας δώσουν εκείνες τις απαντήσεις, που θα σας ηρεμήσουν τη ψυχή..
*Προχωρήστε πιστά στα νέα σας σχέδια!

Ζυγός
Η μέρα κρύβει εκπλήξεις ερωτικές όχι και τόσο ευχάριστες! Κάτι θα μάθετε, κάτι θα δείτε, πάντως ενοχλείστε και ξεσπάτε και πάει το Σάββατο, θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ ή όχι;;; Τα μαύρα συννεφάκια στη προσωπική σας τη ζωή, είναι η αφορμή που θα κυκλοφορήσετε μονάχοι, παρέα με τα φιλαράκια σας και παίζει ξαφνικά ένας πειρασμός να σας αναστατώσει πολύ! Άτακτα παιδιά, φρόνιμα, αν πρόκειται για το γνωστό, δράση – αντίδραση, γιατί μετά σας βλέπω να κάνετε τον Ρος από τα Φιλαράκια και να λέτε, “we were on a brake!”! Οι ελεύθεροι και ωραίοι δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι.. σωστά;;;
*Ωραίο το φλερτ αλλά ως εκεί..!

Σκορπιός
Σας το έχω πει εκατό φορές, ή θα κάνετε αυτό που σας αρέσει αληθινά, ή μη το κάνετε καθόλου! Για ακόμα μια φορά ξυπνάτε με μια διάθεση τύπου, πού πάτε, τι είναι αυτό που επιθυμείτε στην ουσία, με τι ασχολείστε και γενικά το πόσο έχετε ξεστρατίσει από τον στόχο σας! Πω πω.. μες στη παράνοια σας βρίσκω και κάπως έτσι ξεσπάτε κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας και ξαφνιάζετε αρκετούς, αλλά δε μπορείτε να κάνετε και αλλιώς! Μη μου πείτε πως σκέφτεστε να δηλώσετε παραίτηση;;; Βρήκατε κάτι άλλο και δε μας το λέτε;;;
*Ένα μικρό ταξιδάκι, σας ανανεώνει πολύ!

Τοξότης
Η αλήθεια είναι πως ο Έρωτας σας έχει βάλει στόχο και φτιάχνει εκπληξούλες όλων των ειδών. Μια νέα γνωριμία; Μια πρόταση γάμου, άκρως ρομαντική; Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε τις μέρες αυτές, για αυτό και εσείς μη κάνετε το λάθος και εξαφανιστείτε πάνω στο βουνό, σε κάποιο καταφύγιο;;; Ακόμα και εκεί όμως μπορούν να σας βρουν τα βέλη του και μετά;;; Ο χαμός! Σήμερα μη κανονίσετε τίποτα, γιατί δε παίζει να σας βγει και να αναστατωθείτε από το πουθενά. Ακόμα και τα προγραμματισμένα, ανατρέπονται! Να πούμε κάθε εμπόδιο για καλό ή όχι;;;
*Δεχτείτε τις προκλήσεις του σύμπαντος!

Αιγόκερως
Πολύ power σας βρίσκω τις μέρες αυτές και φτου μη σας ματιάσω! Χειρίζεστε τα θέματά σας με μεγάλη άνεση και βάζετε κάθε κατεργάρη στο πάγκο του! Συνεργάζεστε ομαλά με τους δικούς σας τους ανθρώπους και ξαφνικά είστε και μες στις γλύκες, γιατί σίγουρα κάτι θέλετε και δε ξέρετε πώς να τους το φέρετε. Πάντα έχετε απώτερο σκοπό! Μεταξύ μας τώρα.. Μη μπλέκετε πολλούς στα όνειρά σας, μη τα συζητάτε κιόλας, προχωρήστε στη πράξη και όπως σας βγει. Προτιμότερη η σιωπή, η διακριτικότητα, παρά τα πολλά μπούρου-μπούρου και εφέ! Τι λέτε θα το δουλέψετε το θέμα σας;;
*Σταματήστε να κατηγορείτε τον κόσμο!

Υδροχόος
Καλά συγκλονίζομαι, αλλά σήμερα είναι ένα πολύ μάχιμο Σάββατο, για εσάς! Είστε έτοιμοι να πιάσετε σκούπα και φαράσι και να διώξετε με κάθε τρόπο «τα σκουπίδια» μέσα από τη ζωή σας! Άγαρμποι και σκληροί ως συνήθως, απρόβλεπτοι επίσης, θα προκαλέσετε μερικές ψυχές με σκοπό να δείτε τις αντιδράσεις τους και μετά αναλόγως θα δράσετε και δίχως τύψεις και ενοχές! Καιρός ήταν χρυσά μου, γιατί πολύ θάψιμο έχετε ρίξει από μόνοι σας στον εαυτό σας.. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια απίστευτη θεατρική παράσταση, που σίγουρα θα σας ανεβάσει τη πίεση.. για πολύ ώρα!
*Η διαίσθησή σας, πάντα σας λέει την αλήθεια!

Ιχθύς
Από τη μια έχετε τον Έρωτα και από την άλλη τη Καριέρα σας, πάει αυτό ήταν τα χάσατε τα μυαλά σας! Πώς να συγκεντρωθείτε, όταν θέλετε να συναντήσετε το μαναράκι σας απεγνωσμένα;;; Βέβαια, η δουλειά πάνω από όλα και είναι τυχερές οι μέρες αυτές, οργανωθείτε, βάλτε στόχο και βουρ στο ψαχνό! Όχι να μη ρισκάρετε, ούτε να βάλετε το χέρι στη τσέπη. Ακόμα και να σας περισσεύουν, ο σκοπός δεν είναι να καταξοδευτείτε, αλλά να πειστείτε πως η ιδέα εκείνη που σας αρέσει τόσο πολύ, μπορεί να πάρει σάρκα και οστά! Συνεπώς, μη βιάζεστε, όλα θα γίνουν στην ώρα τους!
*Ένα ραντεβουδάκι ερωτικό, είναι ότι πρέπει!

Πηγή: magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share