Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

10 λόγοι που κάποια στιγμή θα φας κόλλημα μ’ έναν Ταύρο!

Ειδικά με τον τελευταίο θα "μείνετε"!

16 Ιανουαρίου 2019 11:41
10 λόγοι που κάποια στιγμή θα φας κόλλημα μ’ έναν Ταύρο!

Δυνατοί, προσγειωμένοι, υπεύθυνοι, πιστοί, πεισματάρηδες, σταθεροί, κτητικοί και λάτρεις των απολαύσεων.

Ως ζώδιο της Γης φημίζονται για τον πρακτικό τρόπο σκέψης, λίγοι όμως γνωρίζουν την ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά τους. Είναι σκληρά καρύδια και δύσκολα εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, όταν όμως αγαπούν, αγαπάνε για πάντα. Και το δικό τους «πάντα» μετράει.

1) Γιατί είναι ρεαλιστής και μπορεί να μην ωραιοποιεί την πραγματικότητά σου, αλλά πάντα θα σου λέει την αλήθεια, όσο ωμή κι αν είναι.

2) Γιατί όταν δένεται με κάτι ή κάποιον, μένει αμετακίνητος για χρόνια στο αίσθημα ή στο πιστεύω του. Οι Ταύροι κάνουν κατ’ εξοχήν μακροχρόνιες σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Κρήτη τα κυλικεία σερβίρουν σε μαθητές σαλάτες και χυμούς!

3) Γιατί αγαπά όλες τις απολαύσεις της ζωής. Φαγητό, σεξ, πολυτέλεια, καλή παρέα. Όταν βγαίνεις μαζί του, ξέρεις ότι θα δώσει έμφαση στο να περάσεις καλά.

4) Γιατί θα σου παρέχει πάντα ασφάλεια. Συναισθηματική, οικονομική, επαγγελματική κι όποια άλλη θες.

5) Γιατί είναι η φωνή της λογικής μέσα στην τρελή βαβούρα του μυαλού σου και ξέρεις ότι όταν θέλεις μια ήρεμη γνώμη θ’ απευθυνθείς σε εκείνον.

6) Γιατί είναι πιστός και ΝΑΙ το εννοεί και το πράττει.

7) Γιατί όλους τους φίλους του τους αγαπά ως οικογένεια και βρίσκεται κοντά τους για μια ζωή.

8) Γιατί είναι εξαίρετος διπλωμάτης και καταφέρνει να πατρονάρει τη συνείδηση, τις αντιδράσεις, τα συναισθήματά σου. Και κυρίως να σε πείσει ότι είναι αναντικατάστατος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom: Γέννησε η Σάσα Μπάστα!

9) Γιατί θες δε θες μαζί του θα μάθεις να τακτοποιείς τα πάντα -ψυχαναγκαστικός με την τάξη-, να πλένεις δέκα φορές τη μέρα τα χέρια σου -υποχόνδριος γαρ- και να μη χάνεσαι ποτέ, μιας και πλέον θα έχεις μάθει κάθε πινακίδα που βρίσκεται στο δρόμο σου. Καλέ κελεπούρι παίρνεις!

10) Γιατί είναι αθεράπευτα ζηλιάρης, αλλά δε θα στο δείξει ποτέ. Μ’ αυτόν τον τρόπο κρατά το ερωτικό πάθος σε μια σχέση, αλλά δεν την οδηγεί σε ψυχοφθόρα μονοπάτια.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share